Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες ,ειναι καιρος νομιζω και γω σαν παιδι να αλλαξω pc ή να κανω αναβαθμιση το παλιο μου κουτι,λοιπον σκεφτομαι να αγορασω ενα ετοιμο κουτι καπου 400-500 ευρω (κατι τετοιο http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=46852) ή να αλλαξω ολα τα εξαρτηματα στο παλιο μου το κουτι το οποιο ειναι αστα να πανε (pentium 4 ειναι) το μονο που δεν ξερω ειναι πως να τον συναρμολογισω και πως να κανω install  τα drivers γιαυτο σκεφτομαι να αγορασω ολοκληρομενο κουτι με ολα ετοιμα.Το pc θα μου χρειαστει περισσοτερο για dota 2 ή world of warcraft και καμια ταινιουλα (hd φυσικα) μπορω να διαθεσω περιπου 400-500 ευρω ,δεν χρειαζομαι keyboard,mouse & οθονη(LG 1080p full HD 24') και αν μπορουσατε να με προτεινετε κανα σωστο ετοιμο pc 

Δημοσ.

Πολλά καταστήματα στον συνδέουν και χωρίς χρέωση,αν περάσεις τα 7/8 πολύ σπάνια να χρειαστεί να ασχοληθείς με driver αφού τα βρίσκουν σχεδόν όλα μόνα τους.

Στα έτοιμα κατά κανόνα πληρώνεις παραπάνω λεφτά για χειρότερο υλικό π.χ. με τα λεφτά που διαθέτεις δεν είσαι αναγκασμένος να πας σε apu μπορείς να πάρεις πραγματικό επεξεργαστή και πραγματική vga με αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντιση σου,θα μπορουσες να με προτεινεις κανα site που τα συναρμολογει και κανα συστηματακη γιατι δεν το εχω ιδεα τι παει με τι :)

Δημοσ.

Αυτό που δείχνεις κάνει 300.Σε στενά budget για αυτά που θες κοιτάς σε apu.Αν ανέβεις στα χρήματα και οριοθετήσεις τον προυπολογισμό μπορείς να κοιτάξεις και σε κάτι άλλο αν και είναι αναλόγως και που θα ρίξεις το βάρος.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντιση σου,θα μπορουσες να με προτεινεις κανα site που τα συναρμολογει και κανα συστηματακη γιατι δεν το εχω ιδεα τι παει με τι :)

Το eshop κάνει δωρεάν συναρμολόγιση συστημάτων. Στα 500€ φτιάχνεις μια χαρα μηχάνημα με dedicated GPU, που θα τρέχει άνετα τους τίτλους που θες στα 60+ fps σταθερά.

Δημοσ.

Το eshop κάνει δωρεάν συναρμολόγιση συστημάτων. Στα 500€ φτιάχνεις μια χαρα μηχάνημα με dedicated GPU, που θα τρέχει άνετα τους τίτλους που θες στα 60+ fps σταθερά.

μπορεις να προτινεις κανα καλο συστημα 400-500 ευρω γιατι δεν ξερω τι κοματια πανε με τι για παραδειγμα σε μια μητρικη τι ραμ να βαλω ,καρτα γραφικων κτλ...ή μπορω να βαλω οτι θελω? γιατι δεν νομιζω να ταιριαζουν ολα τα κομματια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...