Προς το περιεχόμενο

Siemens ME45 firmware

Adavis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω αναβάθμιση firmware.Μήπως έχει κανείς την version 30(ειναί η τελευταία) για το Siemens ME45 ή γνωρίζει πού μπορώ να την βρώ;

Καλά πήρα τηλέφωνο Siemens Ellas αλλά κατα τα γνωστά δεν μπορούν να μου την στείλουν, δεν παίρνουν τέτεοια ευθύνη κτλ...

Επίσης πήρα και Siemens service αλλά πάλι τα ίδια.

Ακόμα δοκίμασα το νέο firmware απο την επίσημη ιστοσελίδα και δεν δουλεύει και το δοκίμασα σε 2 κινητά και με διαφορετικό λειτουργικό.

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

1. Nomizo oti to teleftaio firmware einai to 28

2. Me ta S45 pou exo (idia akribos specs me to ME45) exo kanei 2 anabathmiseis apo to site tis siemens kai mou exei paiksei teleia.

3. Pou meneis kai den mporeis na pas se ena siemens center

4. To teleftaio firmware to exei mono i siemens sta katastimata tis kai den yparxei pouthena sto internet.

5. Ego pou piga tin teleftaia fora gia anabathmisi tou dikou mou firmware (kai teleftaia, ton avgousto) zitisa na mou ti dosoun se cd alla mou eipan oti einai politiki tous na min tin dinoun ekso....

6. Bgale monos sou symperasmata......

Δημοσ.

Είμαι απο Κομοτηνή και δεν είναι και τόσο εύκολο να βρω Siemens Center κάπου κοντά...

Η τελευταία έκδιση είναι η 30(όπως μου είπε η Siemens Ελλάδας)...

Εμένα το firmware απο το site Siemens μου βγάζει software error.

Ξέρεις αν μπορώ να κάνω αναβάθμιση με υπέρυθρες;

Δημοσ.

Με υπέρυθρες δεν γίνεται αναβάθμιση. Χρειάζεται καλώδιο. Οντως η τελευταία έκδοση είναι η 30. Το update που δοκιμάζεις να κάνεις απο το site της Siemens σου βγάζει error γιατί εκεί έχουν την έκδοση 21 μόνο και απευθύνεται σε κατόχους κινητών που έχουν έκδοση κατώτερη της 21. Το δικό σου κινητό λογικά έχει πιο καινούργια απο την 21 και γι'αυτό αρνείται να δεχτεί την αναβάθμιση, η οποία στην ουσία είναι υποβάθμιση :)

Δημοσ.

Geia sou file Angledust.Nai exeis apolito dikio etsi einai ta pragmata exoun tin 21 kai ego tin 28.

Kserei kaneis pou mporo na vro kalodio gia sindesi me PC alla OXI gnisio?

Proteinete kapoio magazi...

Thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...