Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άχρηστη επένδηση, κάθε 3 λεπτά περνάει σειρμός. ας κάνανε κάτι μέσα στα βαγόνια, που κάθεσαι ενα 15λεπτο

Το wifi στο μετρό δεν είναι για να κάτσεις να περνάς την ώρα σου.

Θα με βόλευε πολύ να είχα wifi για 1 λεπτό στο μετρό μετακινούμενος στην Αθήνα για να στείλω 1 μήνυμα, να δω αν ήρθε το mail που περίμενα κλπ

Δεν είναι για να περνάς τις ώρες σου στο insomnia

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

α ρε Αιγαλεάρα :)

άμα μείνω άνεργος και δεν έχω να πλερώκω ιντερνετ, θα παγαίνω στον σταθιμό με το φτηνό smartphone να ξεχνώ τον πόνο μου...

καλα μη νομιζεις... καθε 1,5 ωρα θα σε βάζουν να πέρνεις  ενιαιο εισητήριο :P  τι τους περασες..

• Like 3
Δημοσ.

To Wifi σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο λειτουργεί υποδειγματικά. Δεν επιτρέπει streaming video για να μην υπερφορτώνεται και έχει όριο 10 λεπτών που σε αποσυνδέει αλλά μπορείς να ξανασυνδεθείς μετά. Δεν είναι για να κάνεις downloading, ούτε για να αντικαταστήσεις το ίντερνετ του σπιτιού σου. Και από ταχύτητα πάει μια χαρά. Σε καμία περίπτωση δεν κάνεις 1-1,5 λεπτό που αναφέρθηκε παραπάνω για να μπεις εκτός κι αν μιλάμε για παλιό smartphone μονοπύρηνο το οποίο ουδεμία σχέση έχει με το δίκτυο.

Δημοσ.

Τι πάει να πει ρε παιδιά ψιλοάχρηστη; Δεν μπορεί ούτε ο τουρίστας που αφήνει τα ωραία του λεφτά να βρει πληροφορίες που χρειάζεται; 

Εγώ από την άλλη πρέπει να κοιτάω μελαγχολικά τις γραμμές του συρμού ή όταν είμαι στο λεωφορείο με κίνηση στη Πατησίων πρέπει να κοιτάω έξω από τα παράθυρα το γκρίζο; 

Δημοσ.

καλα μη νομιζεις... καθε 1,5 ωρα θα σε βάζουν να πέρνεις  ενιαιο εισητήριο :P  τι τους περασες..

χαχαχαχα!! λες; αυτούς δεν τους πιάνεις πουθενά!

Δημοσ.

δεν θα λύσει τα προβλήματα του Έλληνα...

αλλά σίγουρα δεν θα του κάνει και κακό...

οι τουρίστες θα το χαρούν περισσότερο μάλλον...!

νταξει ολα καλα...

η αναμονή πάντα ήταν βαρετή... ότι την μετριάζει ειναι θετικο.

Δημοσ.

παραπονιαρηδες!!!για θυμηθειται τις αποστασεις πριν γινει καν το μετρο και τωρα γκρινιαζεται οτι βαριοσαστε να περιμενετε!καλο θα ηταν να γινουμε λιγο ευρωπαιοι και να σχολιαζουμε θετικα οτι κανει την ζωη μας πιο ευκολη!

• Like 2
Δημοσ.

χαχαχαχα!! λες; αυτούς δεν τους πιάνεις πουθενά!

Είναι σίγουρο! Εγώ το έπαθα όταν πριν από 8 χρόνια, περίπου, περίμενα το αίσθημα για καμιά ώρα στο μετρό κι είχα πάρει ένα βιβλίο και διάβαζα. Ήμουν στην αποβάθρα για να κάθομαι και μετά από 3-4 συρμούς, ήρθε μια κοπέλα και μου είπε ότι απαγορεύεται να βρίσκομαι στο χώρο αν δεν έχω εισιτήριο!!!

Για το wi-fi καλή κίνηση είναι, όπως και η μουσική που έχουν βάλει στο Σύνταγμα. Μη μου πείτε ότι δεν γκρινιάξατε και για τη μουσική στο Σύνταγμα... γιατί κι αυτή τσάμπα, δεν είναι.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

ιδίως στην ομόνοια παιδιά, πολλές φορές αργεί το τρένο και μπορεί να περιμένεις μέχρι και 12 λεπτά! Δεν περνάνε ούτε ακούγοντας μουσική, τουλάχιστον θα έχουμε να κάνουμε κάτι.

Δημοσ.

Είναι σίγουρο! Εγώ το έπαθα όταν πριν από 8 χρόνια, περίπου, περίμενα το αίσθημα για καμιά ώρα στο μετρό κι είχα πάρει ένα βιβλίο και διάβαζα. Ήμουν στην αποβάθρα για να κάθομαι και μετά από 3-4 συρμούς, ήρθε μια κοπέλα και μου είπε ότι απαγορεύεται να βρίσκομαι στο χώρο αν δεν έχω εισιτήριο!!!

Για το wi-fi καλή κίνηση είναι, όπως και η μουσική που έχουν βάλει στο Σύνταγμα. Μη μου πείτε ότι δεν γκρινιάξατε και για τη μουσική στο Σύνταγμα... γιατί κι αυτή τσάμπα, δεν είναι.

Αν όντως ισχύει ότι δεν μπορείς να παραμένεις στον χώρο του μετρό χωρίς εισητήριο, τότε αίσχος. Όχι ότι έχω καμμία όρεξη να πάω και να αράξω εκεί κάτω χωρίς λόγο (που μπορεί να τύχει κάτι, όπως εσύ ας πούμε), αλλά τέλος πάντων είναι πολύ ενοχλητικό. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Στις αποβάθρες πράγματι δεν μπορείς να κάτσεις χωρίς εισητήριο(ελεγκτής σου κόβει πρόστιμο κιόλας), μπορείς όμως να περιμένεις πριν από τα ακυρωτικά μηχανήματα, μόνο που δεν έχει κάπου να κάτσεις p

Δημοσ.

οι τουρίστες θα το χαρούν περισσότερο μάλλον...!

νταξει ολα καλα...

οι τουριστες σε λιγο(2015)θα εχουν τσαμπα 3-4g

και δεν θα τους απασχολει πια το ελληνικο free wifi.

και μαλιστα σε ολη την διαδρομη,οχι μονο στους σταθμους.

• Like 2
Δημοσ.

Οι τουρίστες και φυσικά ο αμερικάνικος λαός έχει 3-4g εδώ και κάποια χρόνια και ταχύτητες άπιαστες για την Ελλάδα.

Εδω έχουν wifi μέσα στο αεροπλάνο όταν ταξιδεύουν,

θα τους απασχολεί το ελληνικό free wifi.Φυσικά δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης απλά λέμε τώρα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...