Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είναι στην ίδια γραμμή, ακόμα και αν δεν είναι ξεκάθαρο όσο αν ήταν σε πίνακα μη σε ανησυχεί και πολύ. Για καλό και για κακό ρίξε μια ματιά μη έκανα πουτ#να το περιεχόμενο. 

Δημοσ.

γιατί δεν τα έστειλες σε φωτοτυπίες και τους τα έστειλες σε email;

Μα σε φωτοτυπίες τα έστειλα!!!

Αν είναι στην ίδια γραμμή, ακόμα και αν δεν είναι ξεκάθαρο όσο αν ήταν σε πίνακα μη σε ανησυχεί και πολύ. Για καλό και για κακό ρίξε μια ματιά μη έκανα πουτ#να το περιεχόμενο. 

Το θέμα είναι ότι σε κάποια μαθήματα λόγω του μεγάλου ονόματος ή κάποιων αλλαγών που έγιναν στον οδηγό σπουδών, ο βαθμός δεν είναι στην ίδια ευθεία με το όνομα του μαθήματος.Επομένως η απουσία πλαισίων δυσκολεύει πάρα πολύ την ανάγνωση της καρτέλας.Υπάρχει περίπτωση να παραδεχτούν το λάθος τους και να μου στείλουν άλλη?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν στην αντίθετη περίπτωση για μετάφραση και επικύρωση πιστοποιητικών,τίτλων σπουδών κοκ τα οποία έχουν εκδωθεί στο UK/αλλοδαπή γίνονται δεκτά στις δημόσιες υπηρεσίες Ελλαδιστάν μεταφρασμένα (από τα Αγγλικά στα Ελλαδιστανικά) και επικυρωμένα και απο δικηγόρο χωρίς την ανάγκη διαμεσολάβησης βρετανικών αρχών στην Ελλάδα ή της εκδούσας αρχής στη Βρετανία για το Apostille.Θυμάμαι μάλιστα η δικηγόρος μου στο παρελθόν πως πχ τα πτυχία μου,άδειες,πιστοποιητικά κοκ τα μετέφραζε και επικύρωνε (και μάλιστα χωρίς επικυρώσιμο-απλά μια σφραγίδα οτι είναι ακριβές φωτοαντίγραφο εκ του πρωτοτύπου κ υπογραφή ) κ τα έστελνε σε  δημόσιες υπηρεσίες ή διάφορους οργανισμούς χωρίς κανένα θέμα κ χωρίς καν να χρειαστεί η Σφραγίδα της Χάγης.Ενδεικτικά ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ,η ΕΛ.ΑΣ, η ΠΑ και ο Δήμος Διονύσου από τα γρήγορα που θυμάμαι είχαν δεχτεί χωρίς κανένα θέμα έτσι τις μεταφράσεις/επικυρώσεις μου.

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας,

γνωρίζει κάποιος δικηγόρο στην Αθήνα που να μπορεί αυθημερόν ν υπογράψει πτυχίο Αγγλικών μεταφρασμένο στα Ελληνικά; αν ναι, ένα pm θα με εξυπηρετούσε.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...