φραμπάλα Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 γιατί δεν τα έστειλες σε φωτοτυπίες και τους τα έστειλες σε email;
CtrlFreak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Αν είναι στην ίδια γραμμή, ακόμα και αν δεν είναι ξεκάθαρο όσο αν ήταν σε πίνακα μη σε ανησυχεί και πολύ. Για καλό και για κακό ρίξε μια ματιά μη έκανα πουτ#να το περιεχόμενο.
salazar1991 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 γιατί δεν τα έστειλες σε φωτοτυπίες και τους τα έστειλες σε email; Μα σε φωτοτυπίες τα έστειλα!!! Αν είναι στην ίδια γραμμή, ακόμα και αν δεν είναι ξεκάθαρο όσο αν ήταν σε πίνακα μη σε ανησυχεί και πολύ. Για καλό και για κακό ρίξε μια ματιά μη έκανα πουτ#να το περιεχόμενο. Το θέμα είναι ότι σε κάποια μαθήματα λόγω του μεγάλου ονόματος ή κάποιων αλλαγών που έγιναν στον οδηγό σπουδών, ο βαθμός δεν είναι στην ίδια ευθεία με το όνομα του μαθήματος.Επομένως η απουσία πλαισίων δυσκολεύει πάρα πολύ την ανάγνωση της καρτέλας.Υπάρχει περίπτωση να παραδεχτούν το λάθος τους και να μου στείλουν άλλη?
φραμπάλα Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Αφού τα έστειλες σε φωτοτυπίες πώς έκαναν επεξεργασία στο excel;
salazar1991 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Υποθέτω ότι έφτιαξαν πίνακες με τα μαθήματα στο excel και μετά τους έκαναν copy paste στο word.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν στην αντίθετη περίπτωση για μετάφραση και επικύρωση πιστοποιητικών,τίτλων σπουδών κοκ τα οποία έχουν εκδωθεί στο UK/αλλοδαπή γίνονται δεκτά στις δημόσιες υπηρεσίες Ελλαδιστάν μεταφρασμένα (από τα Αγγλικά στα Ελλαδιστανικά) και επικυρωμένα και απο δικηγόρο χωρίς την ανάγκη διαμεσολάβησης βρετανικών αρχών στην Ελλάδα ή της εκδούσας αρχής στη Βρετανία για το Apostille.Θυμάμαι μάλιστα η δικηγόρος μου στο παρελθόν πως πχ τα πτυχία μου,άδειες,πιστοποιητικά κοκ τα μετέφραζε και επικύρωνε (και μάλιστα χωρίς επικυρώσιμο-απλά μια σφραγίδα οτι είναι ακριβές φωτοαντίγραφο εκ του πρωτοτύπου κ υπογραφή ) κ τα έστελνε σε δημόσιες υπηρεσίες ή διάφορους οργανισμούς χωρίς κανένα θέμα κ χωρίς καν να χρειαστεί η Σφραγίδα της Χάγης.Ενδεικτικά ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ,η ΕΛ.ΑΣ, η ΠΑ και ο Δήμος Διονύσου από τα γρήγορα που θυμάμαι είχαν δεχτεί χωρίς κανένα θέμα έτσι τις μεταφράσεις/επικυρώσεις μου.
CtrlFreak Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά σου λέει φτάνει. Μη μας χτυπάς εκεί που πονάμε. Αμάν πια και αν δεν σ'αρέσει να φύγεις...
Locke_John Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Γεια σας, γνωρίζει κάποιος δικηγόρο στην Αθήνα που να μπορεί αυθημερόν ν υπογράψει πτυχίο Αγγλικών μεταφρασμένο στα Ελληνικά; αν ναι, ένα pm θα με εξυπηρετούσε. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα