Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,αν έχω τοποθετήσει λάθος το θέμα ας με μεταφέρει κάποιος.
Είμαι κάτοχος του παραπάνω laptop με το γνωστό πρόβλημα στην κάρτα γραφικών,θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις για να αντικαταστήσω σε ποια σειρά-μάρκα πρέπει να κοιτάξω χωρίς να χρειαστεί να επέμβω στο bios ή να χρειαστεί οποιαδήποτε άλλη "εγχείρηση",απλά ξεβίδωμα άλλαγμα βίδωμα και βου αλα..
Αν είμαι κάπου λάθος βοηθήστε με.. όποιος έχει ψαχτεί ή είχε πέσει "θύμα" σαν και εμένα σας παρακαλώ ας με βοηθήσει..
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά,

Νομίζω αρκεί να πάρεις κάρτα κατάλληλου μεγέθους. Υπαρχουν τρία, MXM I, MXM II και MXM III, εσύ είσαι στο δεύτερο.(έχω το ίδιο λάπτοπ και ψάχνω και εγώ κάρτα)

Edit: Υπάρχουν κ άλλα mxm, sorry

Επεξ/σία από Arctic
Δημοσ.

Καλησπερα και ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση το ξερω οτι οι καρτες μας ειναι τυπου mxm ii βρηκα καρτα τετοιου τυπου (nvidia 9300m gs) αλλα δεν ανταποκρινοταν στο laptop,και μου ειπαν οτι επρεπε να επεμβω στο bios.
Αν ειμαι λαθος βοηθησε με... Αλλες απαντησεις καλοδεχουμενες :)

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος οι κάρτες που μπορείς να βάλεις απο nvidia ειναι οι 8600mgt / 8600mgs / 8400mgt / 8400mgs / 8400mg , διάβασα καπου οτι αμα βάλεις απο ati HD3470 ή HD3650 δεν χρειάζεται αλλαγή στο bios και παίζουν οπως ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...