Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγα ρε φραγκατε!

Το βρήκες.

Είναι γνωστό άλλωστε πως πρέπει να είσαι φραγκάτος για να μην ζηλεύεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι σωστα....οσοι λενε οτι ειναι απαραδεκτο ενα κινητο να κανει κοντα 12 χιλιαδες ευρω ειναι ζηλιαρηδες.

Το ενδεχομενο να μην ειναι μ....κες σου περασε καθολου απο το μυαλο;

• Like 1
Δημοσ.

Όταν καταλάβουμε όλοι ποιοι αγοράζουν τέτοια κινητά και γιατί έχουν τόσο η ζωή μας θα γίνει τόσο πιο εύκολη σε αυτό το θέμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι σωστα....οσοι λενε οτι ειναι απαραδεκτο ενα κινητο να κανει κοντα 12 χιλιαδες ευρω ειναι ζηλιαρηδες.

Το ενδεχομενο να μην ειναι μ....κες σου περασε καθολου απο το μυαλο;

+1

Δημοσ.

Ρε παιδια οκ δεν ειναι για ολους αυτο το κινητο... ουτε και για εμενα φυσικα αλλα φανταστειτε τον εαυτο σας να εχει δις και να θελει κατι διαφορετικο. τι θα παρει sony ο εκατομμυριουχος; οχι γιατι ειναι κακη η σονυ, αλλα τι κινητο εχεις;

sony.

Α! και εγω και η μιση πολη...θα του απαντησει και θα το πεταξει ο αλλος απο το μπαλκονι της βιλας του.

Αυτος ειναι ο λογος που η apple στην αρχη εκανε πωλησεις οπως και η rim κτλπ.περα απο αυτο που προσεφεραν. Ηταν εταιριες που δεν τις ειχαν πολλοι... βεβαια το price tag και το price positioning ειναι διαφορετικο αλλα whatever.

Νομιζω ,θα το περνατε! γιατι μπορει εμεις πολυ απλα να μην το ξερουμε ( αντε οι πιο ψαγμενοι ναι ) αλλα στο κοσμο των δις ολοι το γνωριζουν. Eιναι το απολυτο εργαλειο για να δειχτεις σε οτι αφορα την κινητη τηλεφωνια, οπως ειναι ξερω εγω, η bugatti στα αυτοκινητα ή η rollex στα ρολογια η οι birkin τσαντες για τις γυναικες κτλπ κτλπ. 

Δημοσ.

Κι ομως υπαρχει κοινο για αυτα τα κινητα στο μονακο-καννες- νεα υορκη θα τα βρεις σε ολα τα καλα κοσμηματοπωλεια.

θα συμφωνησω με το παληκαρι που εγραψε οτι δεν εχει πολυ μεγαλη φυσικη αξια  αλλα εχει σπανιοτητα γιατι οπως και να το κανουμε iphone εχει και η κουτση μαριω.

Δημοσ.

Αρχίζει και μου θυμίζει το ανέκδοτο με την Ferrari και το zastava... Που ρωτάει ο οδηγός του zastava τον οδηγό της Ferrari αν του έχει βγει καλό το αμάξι γιατι δεν έχει δει πολλά να κυκλοφορουνε....

• Like 3
Δημοσ.

Αρχίζει και μου θυμίζει το ανέκδοτο με την Ferrari και το zastava... Που ρωτάει ο οδηγός του zastava τον οδηγό της Ferrari αν του έχει βγει καλό το αμάξι γιατι δεν έχει δει πολλά να κυκλοφορουνε....

H Ferrari ψιλοδικαιολογεί την τιμή της, ταχύτητα, ποιότητα, δουλειά στο χέρι κλπ. Κινητό 11.000€+ δεν το δικαιολογεί ούτε με σφαίρες.

• Like 1
Δημοσ.

Λολ. Την συγκεκριμένη την παίρνεις για τον αισθητήρα της και είναι για πολύ συγκεκριμένη χρήση δεν θα πας διακοπές με αυτη την κάμερα. Έλεος. Αυτος που έχει τα λεφτά να την πάρει ξέρει και να την χρησιμοποιεί. Στα χέρια ενός πολύ καλού επαγγελματία είναι όπως είναι το σφυρί για έναν αλλο επαγγελματία δεν τον νοιάζει η ομορφιά. Εσύ δηλ τι νομίζεις ότι είναι για κάθε μέρα?

Απο πότε όλοι οι λεφτάδες έγιναν επαγγελματίες φωτογράφοι και δεν το ξέρω?

Εχω δει απίστευτες φωτογραφίες απο απλές-μέτριες DSLR, δεν νομίζω να χρειάζεσαι 40.000 ευρω για μια κάμερα μην τρελαθούμε! Mercedes C class καινούρια παίρνεις μ'αυτά τα χρήματα!

• Like 1
Δημοσ.

Απο πότε όλοι οι λεφτάδες έγιναν επαγγελματίες φωτογράφοι και δεν το ξέρω?

Εχω δει απίστευτες φωτογραφίες απο απλές-μέτριες DSLR, δεν νομίζω να χρειάζεσαι 40.000 ευρω για μια κάμερα μην τρελαθούμε! Mercedes C class καινούρια παίρνεις μ'αυτά τα χρήματα!

Θες να μου πεις ότι δεν υπάρχουν πετυχημένοι φωτογράφοι που βγαζουν πόλλα λεφτά απο το επάγγελμα τους και δεν έχουν να διαθέσουν για μια τέτοια κάμερα? Δεν λέω ότι η οι αλλες dslr είναι χάλια και εγώ nikon έχω αλλα δεν είναι τίποτα μπροστά στην hassel. Κανείς πολύ απλους συσχετισμούς είναι φραγκατος αρα δεν δουλευει τι να την κάνει τέτοια κάμερα παίρνεις αμαξι με τόσα λεφτά. Δεν την ξέρω αρα δεν την ξέρει ούτε η μάνα της. Όχι φίλε μου υπάρχουν άνθρωποι που αγοραζουν πανάκριβο εξοπλισμό γιατι μπορούν να το κάνουν απόσβεση είναι καθαρά επαγγελματική και η συγκεκριμένη μάρκα στοχεύει καθαρά στους επαγγελματίες και όχι σε μένα και σένα. Κάποιος καλός φωτογράφος στο εξωτερικό μπορεί να βγαλει και 30 χιλ. Δολλαρια απο μια φωτογράφηση που θα κάνει λες να μην τα βγαζει? Γιατι να μην πάρει την συγκεκριμένη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...