Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι μου φαινεται οτι η οθονη του γεμιζει πολυ ευκολα δαχτυλιες σε σχεση με "νορμαλ" high end κινητα?

Γιατί δεν είναι το High end τους αυτό, entry level είναι. Το άλλο θα κάνει 25.000€! :-D

Α, και μέχρι να πιάσετε ένα στα χέρια σας...δεν έχετε ΙΔΕΑ του τι σημαίνει ποιότητα...έπιασα ένα στην Αγγλία σε κατάστημα με τον σεκιουριτά πάνω από το κεφάλι μου και μου έφυγε το κλαπέτο. Λες και κρατούσα το κινητό του Odin Allfather... κι ας ισχυρίζονται οι Iphonakides ότι θέλουν. Είναι σαν να μου συγκρίνεις swatch με hublot...ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

Φίλε μου ό,τι και να είναι, στην τιμή αυτή δεν πληρώνεις μόνο την ποιότητα...αν ήταν θα είχε 1000-2000€ πχ. Πληρώνεις το "πρεστίζ" και το ότι μπαίνεις σε ένα κλειστό κλαμπ ας πούμε

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς! Δεν έχει κάτι το κινητό για να δικαιολογεί τέτοια τιμή. Ας το έβαζαν 2000,3000 αντε 4χιλιάδες ευρώ, αλλά τα 11300 είναι απλά γελοιότητα...

Και όσων αφορά την "κορυφαία" Hasselblad εμένα δεν μου λέει τίποτα. Οι κορυφαίες φωτογραφικές για επαγγελματίες είναι Canon, Nikon και Sony. Αυτήν ούτε η μάνα της δεν την ξέρει :P

Οπως είπατε το κινητό απευθύνεται σε τέτοιους στόκους:

https://www.youtube.com/watch?v=wH4xL1VyBZA

Απλα πραγματα ειναι για τους πολυ πλουσιους....Η Hasselblad εσυ και μονο εσυ δεν την ξερεις... μην το πεις παραεξω η canon,nikon,sony ειναι για ερασιτεχνες μπροστα στην hasselblad γιαυτο και ξεκιναει η τιμη της απο 40.000 ευρω και ανεβαινει.

Η παλια δες τιμη που εχει http://www.repella.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1033&category_id=32&Itemid=0&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς! Δεν έχει κάτι το κινητό για να δικαιολογεί τέτοια τιμή. Ας το έβαζαν 2000,3000 αντε 4χιλιάδες ευρώ, αλλά τα 11300 είναι απλά γελοιότητα...

Και όσων αφορά την "κορυφαία" Hasselblad εμένα δεν μου λέει τίποτα. Οι κορυφαίες φωτογραφικές για επαγγελματίες είναι Canon, Nikon και Sony. Αυτήν ούτε η μάνα της δεν την ξέρει :P

Οπως είπατε το κινητό απευθύνεται σε τέτοιους στόκους:

https://www.youtube.com/watch?v=wH4xL1VyBZA

Το τιμόνι θέλει ευθυγραμμιση... Δηλαδή το vertu απευθύνεται σε κάγκουρες? Αν ναι,νομίζω θα πουλήσει τρελά στην Ελλάδα....
  • Like 1
Δημοσ.

Απλα πραγματα ειναι για τους πολυ πλουσιους....Η Hasselblad εσυ και μονο εσυ δεν την ξερεις... μην το πεις παραεξω η canon,nikon,sony ειναι για ερασιτεχνες μπροστα στην hasselblad γιαυτο και ξεκιναει η τιμη της απο 40.000 ευρω και ανεβαινει.

Η παλια δες τιμη που εχει http://www.repella.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1033&category_id=32&Itemid=0&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Ενα google search που έκανα μου ήταν αρκετό για να πειστώ οτι πρόκειται για κακόγουστες μπαχατέλες που ανήκουν σε εποχές δεκαετιών πίσω.

Και πριν αρχίσεις να λες περί της απαράμιλης ποιότητας, έχω να πω οτι η ποιότητα των υλικών και της κατασκευής δεν αντιστοιχεί ούτε στο 50% των τιμών τους. Τα υπόλοιπα είναι καθαρά νταβατζιλίκι! Οπως και το κινητό.

Δημοσ.

Ενα google search που έκανα μου ήταν αρκετό για να πειστώ οτι πρόκειται για κακόγουστες μπαχατέλες που ανήκουν σε εποχές δεκαετιών πίσω.

Και πριν αρχίσεις να λες περί της απαράμιλης ποιότητας, έχω να πω οτι η ποιότητα των υλικών και της κατασκευής δεν αντιστοιχεί ούτε στο 50% των τιμών τους. Τα υπόλοιπα είναι καθαρά νταβατζιλίκι! Οπως και το κινητό.

Λολ. Την συγκεκριμένη την παίρνεις για τον αισθητήρα της και είναι για πολύ συγκεκριμένη χρήση δεν θα πας διακοπές με αυτη την κάμερα. Έλεος. Αυτος που έχει τα λεφτά να την πάρει ξέρει και να την χρησιμοποιεί. Στα χέρια ενός πολύ καλού επαγγελματία είναι όπως είναι το σφυρί για έναν αλλο επαγγελματία δεν τον νοιάζει η ομορφιά. Εσύ δηλ τι νομίζεις ότι είναι για κάθε μέρα?

Δημοσ.

Παλαιότερα τα τηλέφωνά της δεν είχανε καμμία, μα καμμία ευκολία, παρά μόνο ότι μπορούσες να καλέσεις concierge πατώντας ένα και μόνο κουμπί, από οπουδήποτε στον πλανήτη 24/7 και να ζητήσεις ο,τιδήποτε, γι'αυτό κάνει τόσα φράγκα, για τις υπηρεσίες, όχι για την συσκευή καθευατή.

Εντάξει...concierge και παπαριές..συμφωνώ...:)

Δημοσ.

Τόσα λεφτά και να βλέπω το μίζερο Android; Ε, όχι κύριοι. Αν ζητάτε τόσα λεφτά να βάλετε και το δικό σας χλιδάτο OS! Όχι μόνο φρου φρου κι αρώματα. Είναι σαν να αγοράζεις ένα πανάκριβο μηχανικό ρολόι και η μηχανή του να είναι κάποια στάνταρ από τρίτο κατασκευαστή που φοριέται σε πολύ φθηνότερα ρολόγια.

FAIL!

για να βγηκε android υπερμεγιστε ολο και κατι θα ξερουν οι μιζερες και μικρες αυτες εταιριες των δισεκατομυριων.βεβαια εσυ εχεις παντα δικιο και οταν εχεις αδικο δικαιως το εχεις.αλλα τι λεω τωρα και εγω ο μικρος και ταπεινος για να τα λες ετσι μηλοφωνο θα χεις.και χανεται το status

• Like 1
Δημοσ.

Καλα αυτη την μπαταρία τελικά όσα λεφτα και να σπρωξεις κανένας δεν θα την σεβαστεί,να βάλλει μια που να μην είσαι στη φόρτιση το βραδυ ...!!!

Θα γίνει της Παολας....!!!

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Πόσο βλαχογκάνγκστερ και καραγκιόζης μπορεί να είναι κάποιος για να πληρώσει όσο κάνει ένα αυτοκίνητο για να πάρει αυτή την ασχήμια;;;;

(Ρητορική η ερώτηση...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...