keto Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Λοιπον αντιμετοπιζω το εξης προβλημα τα πληκτρα ανταποκρινονται οποτε θυμουνται εκτος των πλαινων που ανταποκρινονται παντα,το πληκτρολογιο ειναι (silvercrest mts2220) το πηρα απο lidl για την αδερφη μου μαζι με ποντικι ασυρματα 20$,τι περιμενες θα μου πειτε αλλα υπαρχει κατι που μπορω να κανω?drivers εγκατεστησα και τα ιδια,οποτε θεωρω οτι το προβλημα ειναι hardware?
makfil Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εάν έχεις την απόδειξη αγοράς, μπορείς να επικοινωνήσεις δωρεάν με την αντιπροσωπεία στη Γερμανία και ο Έλληνας υπάλληλος θα σου πει τι θα κάνεις για να πάρεις πίσω είτε νέο πληκτρολόγιο, αν έχουν, είτε τα χρήματά σου, σε λογαριασμό που θα δώσεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη εταιρεία που αντιμετωπίζει με αυτό τον τρόπο τα προιόντα της.
skoulas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Διαβασε Site: εδω την προσωπικη μου εμπειρια...θελει λιγη υπομονη μεχρι να τους "πετυχεις" αλλα ειναι κατι παραπανω απο αψογοι στην εξυπηρετηση τους...
keto Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Θα το ειχα κανει παιδια ειδη τα διαβασα τα ποστ σας αλλα δυστηχως δεν θυμαμαι αν κρατησα τις αποδιξεις
skoulas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Χωρις αποδειξη δε νομιζω οτι υπαρχει πιθανοτητα...δεν ξερω αν υπαρχει η δυνατοτητα επανεκτυπωσης της αποδειξης απο το lidl αν φυσικα θυμασαι την ημερομηνια που το πηρες...(αν και το θεωρω δυσκολο...)
makfil Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Σε μια περίπτωση που δεν είχα την απόδειξη αλλά θυμόμουν ότι είχα αγοράσει το προιόν συγκεκριμένο μήνα και έτος από συγκεκριμένο κατάστημα, μίλησα με την εξυπηρέτηση του Lidl, μου είπαν να στείλω μια περιγραφή και μου έστειλαν βεβαίωση αγοράς. Έστειλα τη βεβαίωση στην Targa, αφού είχα μιλήσει μαζί τους και άνοιξαν αριθμό πελάτη, και μου έστειλαν νέο προϊόν (!!!). Έτσι εξυπηρετούν τους πελάτες τους αυτοί. Αρκετά μέλη έχουν ανοίξει θέματα στο παρελθόν για το Lidl και τη SilverCrest. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2014 από makfil
keto Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Οποτε δεν μπορω να κανω τιποτα,ενταξει δεν πειραζει ουτως η αλλως ενα εικοσαρικο το πηρα και το ποντικι ακομα δουλευη
mason Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εγώ ένα δε καταλαβαίνω, για πιο λόγο να πάρεις πληκτρολόγιο και ποντίκι από τα LIDL? Το πολύ πολύ παίρνεις κανένα της Microsoft που κάνει 10Ε το ένα....
skoulas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Θα σου πω για Site: το δικο μου ...ασυρματο σετ με 4 extra προγραμματιζομενα κουμπια το ποντικι (+ επιλογη αναμεσα σε 800 και 1600dpi) και πληκτρολογιο με 22 extra κουμπια (απο multimedia μεχρι απενεργοποιηση του υπολογιστη) -τα 19 προγραμματιζομενα- δεν νομιζω οτι υπαρχει στα 20ευρο που το ειχα παρει εγω...Απο ποιοτητα κατασκευης και εγγυηση (η οποια μου χρειαστηκε) κατι παραπανω απο ευχαριστημενος...πλεον οποτε εχει κατι που χρειαζομαι και γραφει silvercrest δεν υπαρχει λογος να το σκεφτω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα