Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πείτε με ξεπερασμένο όπως θετε. Εμένα δεν μου αρέσει. Προτιμώ να είναι τα προϊόντα πιο απλα και όχι έτσι all in one.

Δημοσ.

Πείτε με ξεπερασμένο όπως θετε. Εμένα δεν μου αρέσει. Προτιμώ να είναι τα προϊόντα πιο απλα και όχι έτσι all in one.

Προφανώς υπάρχει αγορά και για χωριστές συσκευές αλλά και για δαύτα...αυτό προσπαθούν να κάνουν οι MS και Canonical με Win8 και Ubuntu αντίστοιχα (και που έχει κάνει σε ένα βαθμό ήδη η Apple): ενιαία πλατφόρμα και ενιαίο λειτουργικό, με εύκολη μετάβαση (ή και εντελώς αδιάφανη) μεταξύ των συσκευών.

Δημοσ.

Θέλω ένα ultrabook που να είναι κανονικό ultrabook, απλώς να αποσπάται το πληκτρολόγιο και να γίνεται τάμπλετ. Αυτό με το τηλέφωνο στην καμπούρα μου φαίνεται προσωπικά γελοίο, κάποιον άλλον μπορεί να τον εξυπηρετεί. Ελπίζω να βγάλουν και κάτι παρόμοιο χωρίς αυτό.

Δημοσ.

Θέλω ένα ultrabook που να είναι κανονικό ultrabook, απλώς να αποσπάται το πληκτρολόγιο και να γίνεται τάμπλετ. Αυτό με το τηλέφωνο στην καμπούρα μου φαίνεται προσωπικά γελοίο, κάποιον άλλον μπορεί να τον εξυπηρετεί. Ελπίζω να βγάλουν και κάτι παρόμοιο χωρίς αυτό.

υπαρχει ηδη....

Δημοσ.

Και πάλι φανταστική ιδέα, και πάλι asus... Δεν ξέρω ρε παιδιά. Δε μου βγαίνει να το πάρω αν και είναι ό,τι ακριβώς χρειάζομαι. Θα προτιμήσω να περιμένω λίγο να δω πώς θα πάει, τι θα γραφτεί στο φόρουμ και μετά.

Δημοσ.
Με πιάνει πονοκέφαλος μόνο και που κοιτάζω το νέο “δημιούργημα¨ της Asus που κάνει το επόμενο βήμα στην πολυπλοκότητα.

Asus Transformer Book V. 3 σε 1 με 5 modes: (Windows + Android)* laptops + (Windows + Android)* tablets + Android smartphone.

Είχαμε επίσης την παρουσίαση και ενός ακόμα προϊόντος από την Asus... τι σας θυμίζει άραγε...?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...