Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι ξέρω η toshiba ήταν στον όμιλο intersys, μαζί με pioneer, canon, olympus κλπ μέχρι τις αρχές του 2014.

Η intersys δεν φημιζόταν καθόλου για την υποστήριξη/service που παρείχε με αποτέλεσμα να υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις αρχές του 2014, ταυτόχρονα με την toshiba -που αποσύρθηκε εντελώς από την intersys- και η canon παραχώρησε δικαίωμα παράλληλης αντιπροσώπευσης στην infoquest.

Τώρα το service της toshiba το έχει αναλάβει η ideal, που είχε και τα pc/laptops και μάλλον είναι καλυτερα ...

Δημοσ.

Παρε τηλ στην εξυπηρετηση και πες οτι ειναι απαραδεκτο να πληρωνεις συνδρομη οταν οι περρισοτερες καρτες ειναι δωρεάν...απειλησε οτι σκεφτεσε να φυγεις και θα στην κανουν δωρεαν εφ ορου.

Να μου πεις 10 ευρω το χρονο ειναι ...αλλα γιατι να τα δίνεις.

Αυτό που περιγράφεις το έχεις κάνει εσύ και δεν τα δίνεις ?

Δημοσ.

Παρε τηλ στην εξυπηρετηση και πες οτι ειναι απαραδεκτο να πληρωνεις συνδρομη οταν οι περρισοτερες καρτες ειναι δωρεάν...απειλησε οτι σκεφτεσε να φυγεις και θα στην κανουν δωρεαν εφ ορου.

Να μου πεις 10 ευρω το χρονο ειναι ...αλλα γιατι να τα δίνεις.

Η μητέρα μου ήταν στην εμπορική και τώρα έχει alpha bank  bonus card( πιστωστική κάρτα) και ήρθε ετήσια συνδρομή 30 ευρώ. Είναι λογικό? Μήπως πρέπει να της πω να πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση για να τους απειλήσει?

Δημοσ.

Η μητέρα μου ήταν στην εμπορική και τώρα έχει alpha bank  bonus card( πιστωστική κάρτα) και ήρθε ετήσια συνδρομή 30 ευρώ. Είναι λογικό? Μήπως πρέπει να της πω να πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση για να τους απειλήσει?

Τα ίδια μου κάνανε στη Πειραιώς και κάθε χρόνο τους έπαιρνα και ζήταγα "αντιλογισμό" για να μην χρεώνουν.

Κάθε χρόνο όμως τα ίδια.

• Like 1
Δημοσ.

εχω μια amex και μια visa bonus οι οποιες ειναι δωρεαν απο την πρωτη στιγμη που τις πηρα πανω απο 5 χρονια πριν.φετος μου εστειλαν και την enter amex bonus η οποια εχει 10 ευρω ετησια συνδρομη.μετα απο τηλεφωνα και παραπονα για την συνδρομη δεν καταφερα να κανω τιποτα.προτιμουν να στη διακοψουν παρα να αφαιρεσουν την συνδρομη.την κρατησα μονο γιατι με βολεψε στο paypal.δεν θελω να βαλω εκει πιστωτικη οποτε αυτη σαν χρεωστικη κανει μια χαρα δουλεια και μαζευω και τους ποντους απο τις αγορες που κανω,κατι που εχανα τοσα χρονια

Δημοσ.

Τελικα ξερει κανεις τιποτε για αυτη την τηλεοραση? Δεν μπορεσα να βρω τιποτε συγκεκριμενο στο ιντερνετ απο ενα σχετικα γρηγορο ψαξιμο και θα ηθελα μερικες αγνωμες/αποψεις.

Δημοσ.

έχω 2 amex bonuς premium και έχουν συνδρομή αν δεν κάνω λάθος 25 μόνο η μια γιατί η άλλη είναι δευτερεύουσα,

αν κάνεις αγορές πάνω απο 2500/έτος(συνολικά) λένε οτι δεν έχει

θα πάω kots-οβολό και θα ψωνίσω 2 στικακια η αν πάρω tv θα πληρώσω και με τις 2

Δημοσ.

Επειδή έχω καμμιά δεκαριά χρόνια τις κάρτες της alpha, αυτό που έχω να καταθέσω είναι το εξής: Πριν από μερικά χρόνια, τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα να σταματήσουν να χρεώνουν συνδρομή. Εκτοτε δεν έχει έρθει ξανά χρέωση. Αλλά οι πολιτικές αλλάζουν ανάλογα την γραμμή που ακολουθεί η τρόικα -συγγνώμη η τράπεζα ήθελα να πω. Δοκιμάστε το πάντως....

Δημοσ.

Τα ίδια μου κάνανε στη Πειραιώς και κάθε χρόνο τους έπαιρνα και ζήταγα "αντιλογισμό" για να μην χρεώνουν.

Κάθε χρόνο όμως τα ίδια.

Δηλαδή ζήτησες από την εξηπυρέτηση να σου επιστρέψουν τα λεφτά της συνδρομής? Το έκαναν? ή όχι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...