Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά νίκησε η βιασύνη και η λογική... Corsair 230T :P

πρεπει να ειναι φοβερο κουτακι...............μαλλον θα παω και εγω σε κατι τετοιο, ειμαι αναμεσα σε 200ρ και σε αυτο.......

Δημοσ.

πολύ ωραίο φαίνεται.... βέβαια τώρα γύρισα σπίτι και θα το στήσω σε κανα 20λεπτο... θα ανεβάσω φώτο μόλις το ετοιμάσω :P

• Like 1
Δημοσ.

πολύ ωραίο φαίνεται.... βέβαια τώρα γύρισα σπίτι και θα το στήσω σε κανα 20λεπτο... θα ανεβάσω φώτο μόλις το ετοιμάσω :P

έγινε.....

Δημοσ.

Τελικα το ονειρο θα περιμενει μεχρι αυριο... Φυσαγα για κανα μισαωρο τις σκονες απο μητρικη κ τροφοδοτικο.. Και τωρα ωρα για υπνο.. Εν το μεταξυ το cable management δεν εχω ιδεα πως γινεται.. Θα πρεπει να δω κανα tutorial :P<br>

Ενα work in progress photo<br>

post-170450-0-31647600-1402611497_thumb.png<br><br><br><br>

[ATTACH]590286[/ATTACH]

Στις θετικες παρατηρησεις, οι δισκοι μπαινουν ανετα και λοκαρουν τελεια. Τα υπολοιπα αυριο..

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα το ονειρο θα περιμενει μεχρι αυριο... Φυσαγα για κανα μισαωρο τις σκονες απο μητρικη κ τροφοδοτικο.. Και τωρα ωρα για υπνο.. Εν το μεταξυ το cable management δεν εχω ιδεα πως γινεται.. Θα πρεπει να δω κανα tutorial :P<br>

Ενα work in progress photo<br>

attachicon.gif:<br><br><br><br>

[ATTACH]590286[/ATTACH]

Στις θετικες παρατηρησεις, οι δισκοι μπαινουν ανετα και λοκαρουν τελεια. Τα υπολοιπα αυριο..

εγινε....θα περιμενω..... ;)

Δημοσ.

καλά μέχρι να το φέρω στα μέτρα μου θα περάσει καμια βδομάδα..........

Cable Management λέμε............ -->

DCHNrxl.jpg

LLYyhRf.jpg

TWRmO29.jpg

με 7 ανεμιστήρια αυτην την στιγμή έχω CPU temp 39-40c... δίσκοι 30c... motherboard 30c...

το κουτάκι είναι ότι χρειαζόμουν τελικά... καλή κατασκευή, ελαφρύ... εν το μεταξύ τα led των corsair fan ειναι πολύ δυνατά... απο πάνω πήρα 2 coolermaster κόκκινα και ειναι πολύ διακριτικά

• Like 1
Δημοσ.

GG στην πενα το κουτακι......

yeap... το μόνο θέμα που έχω είναι οτι απο την ώρα που εβαλα το καλώδιο για το USB3 απο το κουτί νομίζω οτι μου χάλασε ο USB3 controller της μητρικής.... αλλα αυτό δεν εχει να κάνει με το κουτί... μάλλον η asus φταίει... :-(

α, ξέχασα να αναφέρω οτι οι βίδες του corsair ειναι για κλάματα... παραλίγο να φαγωθούν με την πρώτη "δυσκολία" ... ενώ οι βιδούλες απο τα CoolerMaster fans εχουν πολυ καλύτερη ποιότητα.

Δημοσ.

καλά μέχρι να το φέρω στα μέτρα μου θα περάσει καμια βδομάδα..........

Cable Management λέμε............ -->

DCHNrxl.jpg

LLYyhRf.jpg

TWRmO29.jpg

με 7 ανεμιστήρια αυτην την στιγμή έχω CPU temp 39-40c... δίσκοι 30c... motherboard 30c...

το κουτάκι είναι ότι χρειαζόμουν τελικά... καλή κατασκευή, ελαφρύ... εν το μεταξύ τα led των corsair fan ειναι πολύ δυνατά... απο πάνω πήρα 2 coolermaster κόκκινα και ειναι πολύ διακριτικά

Διαθετει φιλτρα σκονης και αν ναι σε ποια σημεια ;;;

ευχαριστώ

και "φαινεται" καλης ποιοτητα το εξωτερικο καλυμμα (φωτο)

Δημοσ.

Ναι, το cable management θέλει βελτίωση. Αν θέλεις καμιά βοήθεια, πές το. Έχεις κάνει βασικά λαθάκια.

Δημοσ.

φίλτρα εχει μπροστά στα δύο fan, και κάτω απο το τροφοδοτικό. απο εκεί που ρουφάει δηλαδή... δεν έχει πάνω, πίσω, και κάτω στην δεύτερη θέση. η ψύκτρα μου ειναι 158mm, και την χωράει άνετα... εχει κανα δυο εκατοστά κενό ακόμα δηλαδή. ναι το κουτάκι και το κάλυμμα εχει πολυ καλη ποιότητα :)

Ναι, το cable management θέλει βελτίωση. Αν θέλεις καμιά βοήθεια, πές το. Έχεις κάνει βασικά λαθάκια.

δεν εχω κάνει κάτι ακόμα, απλά ήμουν κουρασμένος και ήθελα να ανοίξω το pc, οπότε απλά τα εβαλα όλα πάνω... :P

θα χρειαστώ σίγουρα βοήθεια, έλεγα να κοιτάξω κανα tutorial στο youtube

με παρεξένεψε λίγο το 12v cable, το οποίο δεν φτάνει με την καμία να πάει πίσω απο το κουτί... οπότε μάλλον θα πρέπει να περάσει πάνω απο την μητρική

υ.γ μπορεί να σας φαίνονται ηλίθιες οι απορίες μου αλλα ήμουν τόσα χρόνια χωρίς κουτί οπότε .... :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Φτάνει. Αν περάσει από το άνοιγμα που είναι ακριβώς δίπλα στο τροφοδοτικό και περάσει πίσω από το motherboard tray, φτάνει σίγουρα. Εδώ έφτασε με παρόμοιο μήκος καλωδίων στο 200R που έχω εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...