Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

3 σελίδες ταρακούνημα και λέει ότι θα το σκεφτεί. Το ίδιο είπε και τότε με το Mac και τελικά έκανε ότι του είπε το τούβλο ο υπάλληλος στο public. Πρέπει να σταματήσεις να ακούς τους υπαλλήλους στο public. Αυτοί θέλουν να πουλήσουν εμείς τι κίνητρο έχουμε λες; Μήπως μας δίνουν ποσοστά από το skroutz ή μας πληρώνει η LG και προτείνουμε G2 και nexus 5; Απλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή για τα χρήματα που δίνεις γιατί και εμείς κάποτε σαν πρόβατα (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα) πηγαίναμε και αγοράζαμε τα πάντα.

• Like 2
Δημοσ.

Αδερφέ έλα να ακούσεις μια σοβαρή απάντηση.Το 4s είναι φανταστικό κινητό και δεν πρόκειται να σου κολλήσει πουθενά κλάσεις ανώτερο από τα android που σου είπαν.Αλλα πλέον είναι παλιό. Εγώ είχα το 5s το πούλησα για να πάρω το 5c γιατί κάνει τα ίδια πράγματα και δεν γρατζουνιέτε με τίποτα ενώ το 5s αν το μπενοβγαζεις στις θήκες γίνεται χάλια.Πάρε το 5c μια μια ωραία θηκούλα. Το μπλε και κίτρινο τα πιο ωραία.το 5c δεν θα κολλήσει ποτέ κάνει τα πάντα και είναι πανέμορφο.σκεψου φίλε όλα τα android για πέταμα είναι είχα το galaxy s4 και έκανα Skype και άκου εδώ το 4 πύρινο πλαστικό τι πάθαινε.οταν άνοιγα την μπροστινή camera για να βγάλω κάτι ενώ Μηλούσα σκυπε το σκυπε έκλεινε χαχαχαχα απίστευτο ε; Άσε που όλα τα android λαγκαρουν. Τα παιδιά από πάνω ζηλεύουν η δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, η apple στην τεχνολογία είναι σαν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο ποδισφαιρο αυτόν που δεν τον φτάνεις τον μειώνεις για να είσαι καλά έσυ δηλαδή να ζεις με ψευδεστησεις

Υ.Π μεγιά το νέο σου 5c

Ποδόσφαιρο *

Δημοσ.

Αδερφέ έλα να ακούσεις μια σοβαρή απάντηση.Το 4s είναι φανταστικό κινητό και δεν πρόκειται να σου κολλήσει πουθενά κλάσεις ανώτερο από τα android που σου είπαν.Αλλα πλέον είναι παλιό. Εγώ είχα το 5s το πούλησα για να πάρω το 5c γιατί κάνει τα ίδια πράγματα και δεν γρατζουνιέτε με τίποτα ενώ το 5s αν το μπενοβγαζεις στις θήκες γίνεται χάλια.Πάρε το 5c μια μια ωραία θηκούλα. Το μπλε και κίτρινο τα πιο ωραία.το 5c δεν θα κολλήσει ποτέ κάνει τα πάντα και είναι πανέμορφο.σκεψου φίλε όλα τα android για πέταμα είναι είχα το galaxy s4 και έκανα Skype και άκου εδώ το 4 πύρινο πλαστικό τι πάθαινε.οταν άνοιγα την μπροστινή camera για να βγάλω κάτι ενώ Μηλούσα σκυπε το σκυπε έκλεινε χαχαχαχα απίστευτο ε; Άσε που όλα τα android λαγκαρουν. Τα παιδιά από πάνω ζηλεύουν η δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, η apple στην τεχνολογία είναι σαν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο ποδισφαιρο αυτόν που δεν τον φτάνεις τον μειώνεις για να είσαι καλά έσυ δηλαδή να ζεις με ψευδεστησεις

Υ.Π μεγιά το νέο σου 5c

Ποδόσφαιρο

*

Θες πραγματικά να σε πάρουμε στα σοβαρά; Το c έχει την μιση δύναμη από το s πρώτον. Το s4 εχει το σκατογραμμένο TouchWiz και γιαυτό κολλάει. Το G2 δεν κολλάει, το Nexus 5 δεν κολλάει εγγυημένα, το HTC One δεν κολλάει και το build quality γαμ.. αυτο του iPhone 5s. Μιλάς για build quality και πήρες το 5c την πλαστικούρα και εσύ που είσαι λεφτάς αλλάζεις τα iPhone σαν τα πουκάμισα. Όχι φίλε μου δεν είναι ότι δεν έχουμε λεφτά είναι ότι αυτά που έχουμε τα βγάζουμε με ζόρι και δεν τα πήραμε από τον μπαμπά μας, και θέλουμε να τα ξοδεύουμε όπου αξίζει. Οι επιλογές στα 400 που δίνει είναι Moto X, HTC one, Nexus 5,LG G2. Και παραπάνω να έδινε δεν αξίζει ούτε το 5s. Σε 3 μήνες βγαίνει το 6 και σε λίγο καιρό θα έρθει το g3 στην Ελλάδα και τα πατάει όλα κάτω. Μην φέρνεις παράδειγμα το ποδόσφαιρο και τον ολυμπιακό ειδικά. Ολυμπιακοί που είναι πιστοί στην ομάδα από κούνια και τώρα είναι 60 χρονών έχουν φάει τρελή ξενερα με την ομάδα και εγώ που είμαι Ολυμπιακός από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάλι σταμάτησα να ασχολούμαι γιατί πλέον δεν αξίζει.
Δημοσ.

Απο την Ελλαδα οι επιλογες μεχρι 400 ευρω ειναι LG G2 and Nexus 5. Εαν βαλεις και το εξωτερικο τοτε ειναι και το Oppo Find 7a (που για καποιο λογο δεν το υπολογιζουμε στο insomnia)

• Like 1
Δημοσ.

μεχρι και το 1020 που ειναι ενος χρονου ειναι ποιο σταθερο απο το iphone..το μελλον ειναι τα wp.αλλα οσο υπαρχουν προβατα θα πουλανε οι εταιριες..και ναι εχω iphone και το εχω να καθετε στο κουτακι του.για βασικο εχω ενα 820..το κινητο ειναι εργαλειο δουλειας..οχι να παιζω παιχνιδια..γι αυτο εχω το xbox..

Δημοσ.

Μακράν το πιο άκυρο σχόλιο του νήματος. Κέρδισες βραβείο.

Υ.Π μεγιά το νέο σου 5c
Ποδόσφαιρο *

• Like 3
Δημοσ.

Υ.Π μεγιά το νέο σου 5c

Ποδόσφαιρο *

ειπα και εγω ενας επιστημονας με επιχειρηματα δεν θα βγει να μιλησει?

Μπραβο αγορι μου παλι καλα που υπαρχουν και κατι τετοια techfreak και μας βοηθουν να αποφασιζουμε.

περιττο να πω οτι με αφησες καπως ετσι με το σχολιο σου

http://www.troll.me/images/gandalf-wtf/what-the-fuck-is-he-talkin-about.jpg

Δημοσ.

Υ.Π μεγιά το νέο σου 5c

Ποδόσφαιρο *

Κλασης ανωτερο??? χαχαχαχαχαχαχα .Μπραβο συγχαρητηρια μολις βραβευθηκες ο σημαιοφορος του fail για το 2014.Πιο fanboy πεθαινεις ομως.Παρε το 5c σου και ελα να μας βρεις εμας με τα G2 και τα Nexus να μας δειξεις ποσο ανωτερο ειναι επισης φερε και ενα 4s για να δειξεις στον ts που θα ειναι καλεσμενος μας οτι δεν κολλαει πουθενα.Απεδειξε τα ολα αυτα και θα του το κανω και δωρο εγω το iPhone αν το θελει ακομα μετα το συγκριτικο

Δημοσ.

Αδερφέ έλα να ακούσεις μια σοβαρή απάντηση.[...]Τα παιδιά από πάνω ζηλεύουν η δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα,[...]

Εγκάρδια ευχαριστώ για τη συνεισφορά σου στο θέμα. Πραγματικά με έκανες να γελάσω. Όχι τόσο με τα λεγόμενα σου, αλλα με τον τρόπο σκέψης σου...

Που τους βρίσκουμε τέτοιους καραγκιόζιδες... είναι και ολυμπιακός πανάθεμα τον...

Δημοσ.

Μπορει το iphone 4s να ειναι ο ΟΣΦΠ τα αλλα κινητα ειναι Barca,Real M,Chelsea,Bayern,PSG, Atletico M

Βεβαια ειναι ακυρα επιχειρηματα γιατι μιλαμε για κινητα αλλα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...