Calexako Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Επειδή θα περιμένεις όπως λες για να το πάρεις έχε υποψην σου ότι το Σεπτέμβρη θα βγεί το Iphone 6 οπότε η τιμή του 5s θα πέσει στις τιμές που έχουμε σήμερα το 5c. 1
hawkpilot Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Το συμπέρασμά σου είναι αυθαίρετο. Η δική μου απάντηση στον OP αφορούσε αποκλειστικά στην αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου η οποία και προφανώς είναι ίσως μία από τις χειρότερες στη συγκεκριμένη στιγμή. /facepalmΚάνεις εδώ μέσα δε θα σου προτείνει αγορά iPhone, ποτέ και για κανένα λόγο.Αλλά επειδή βλέπω πως είσαι αποφασισμενος για Apple πάνε πάρτο μην χάνουμε τσάμπα την ώρα μας προτείνοντας σου καλύτερες επιλογές....
Pa0ki Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Την καλημερα μου εχεις δικαιο τωρα που το καλο σκεφτομαι θα κανω υπομονη να βρω χρηματα και να το παρω αυτο εδω: Πηγή: Smartphone Apple iPhone 5c 16GB αυτο μην μου πεις οτι ειναι πατατα εε ; 535€ για το iphone του φτωχού? Από public θα ψωνίσεις ή απλώς μας τα δείχνεις από εκεί? Από 431€ το 5c και 540€ το 5s στον Σκρούτζη
dreambox8000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Την καλημερα μου εχεις δικαιο τωρα που το καλο σκεφτομαι θα κανω υπομονη να βρω χρηματα και να το παρω αυτο εδω: Πηγή: Smartphone Apple iPhone 5c 16GB αυτο μην μου πεις οτι ειναι πατατα εε ; καλημερα το έχω αγοράσει απο σκρουτζομαγαζο περιπου 7 μηνες και ειμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.....!!!! Προσωπικη αποψη... 1
StigmaX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Το συμπέρασμά σου είναι αυθαίρετο. Η δική μου απάντηση στον OP αφορούσε αποκλειστικά στην αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου η οποία και προφανώς είναι ίσως μία από τις χειρότερες στη συγκεκριμένη στιγμή. Θες να μου πείς δηλαδή οτι τα 535€ για το 5c αποτελούν καλή επιλογή; 1
hawkpilot Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο. Σου υπενθυμίζω απλά ότι - τουλάχιστον εγώ - απάντησα αποκλειστικά για το 4s και δεν έκανα κανένα άλλο σχόλιο για αγορά ή μη οποιουδήποτε άλλου τηλεφώνου. Εσύ στο μήνυμά σου έγραψες "Κάνεις εδώ μέσα δε θα σου προτείνει αγορά iPhone, ποτέ και για κανένα λόγο". Αυτή η φράση σου ήταν αυθαίρετο συμπέρασμα. Θες να μου πείς δηλαδή οτι τα 535€ για το 5c αποτελούν καλή επιλογή;
Grey Warden Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν είναι αυθαίρετο συμπέρασμα, κοινή λογική λέγεται. Πώς θα προτείνει κάποιος ένα 5s σε σύγκριση με ένα S5, Htc One ή G3; Ήδη τα δύο πρώτα κοστίζουν όσο αυτό και το G3 σύντομα όταν κυκλοφορήσει διεθνώς. Μόνο αν κάποιος θέλει να λέει οτι έχει μήλο η συσκευή του για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, διαφορετικά δεν είναι δυνατόν σε ένα τεχνολογικό site να προτείνουμε Iphone. Εφόσον σκέφτεται για 5c στα 535 ευρώ, τότε αποχωρώ από το νήμα για το καλό της ψυχικής μου υγείας.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ναι το 5c πατάτα και αυτό είναι. Πάρε ή 5s ή τίποτα από Apple. Ξέρεις φίλος μου είχε iPhone και το πούλησε και πήγε σε Windows Phone γιατί το iPhone πλέον το έχουν και οι γύφτοι. Δεν αξίζει με τίποτα. Αν το θέσω αλλιώς θα παρεξηγηθώ αλλά πολλοί ψάχνουν να χώσουν με ένα iPhone, καλύτερα να δείχνεις στον κόσμο την μαγκιά σου και την προσωπικότητα σου πάρα να κάνεις επίδειξη την τσέπη σου. Άντε δες σε ένα κατάστημα του κωτσοβολου ή σε public το g2 να πάθεις πλάκα και σύγκρινε το με 5s και 5c. Άντε στο public στο σύνταγμα που τα έχει όλα. Δες και το επίσης φοβερό nexus 5 και μετα έλα να μας πεις εντυπώσεις. Βάζω στοίχημα ότι θα μας ευχαριστείς μετά. Απλά ο καιρός που όταν ήθελες το πιο μαματο κινητό και έπαιρνες iPhone έχει τελειώσει μάλιστα από την εποχή του 4s Αδέρφια σας καλώ να μείνουμε ενωμένοι σε αυτήν τη μάχη εναντίον του iPhone μην τσακώνεστε μεταξύ σας 3
kargo130 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αδέρφια σας καλώ να μείνουμε ενωμένοι σε αυτήν τη μάχη εναντίον του iPhone μην τσακώνεστε μεταξύ σας Μια χαρα κινητα ειναι τα iphone, στο μονο που υστερουν ειναι στο μεγεθος της οθονης(κατ εμε γιατι αλλους τουσ βολευει η 4αρα οθονη). Οκ ακριβα αλλα δεν μας βαζει κανενας το μαχαιρι στο λαιμο να τα αγορασουμε. Κινητο με αριστη ποιατητα κατασκευης, ολοκληρωμενο και ευχρηστο οικοσυστημα για αμεση χρηση απο ολους, καλη φωτογραφικη κτλ κτλ Το οτι δεν εχουν 42 πυρηνες ποσως μας ενδιαφερει καθως στην εμπειρια χρησης ειναι αν οχι μπροστα τουλαχιστον ισαξια με τα υπολοιπα. Και τα ανδροιντ μια χαρα ειναι αλλα οχι να βγαλουμε και σκαρτα τα μηλοφωνα μονο και μονο επειδη και καλα τα εχουν μεχρι και οι γυφτοι 1
thelos257 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 535€ για το iphone του φτωχού? Από public θα ψωνίσεις ή απλώς μας τα δείχνεις από εκεί? Από 431€ το 5c και 540€ το 5s στον Σκρούτζη Απο Public φιλε μου.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Απο Public φιλε μου.Όχι μην πας public. Άντε να τα δεις και πάρε από skroutz.
Calexako Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Eίναι απο Κύπρο ο άνθρωπος φίλε. Δεν εξυπηρετούν τα πιο πολλά skroutzομάγαζα Κύπρο. 1
grigorious Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Φιλε μου και εγώ μπήκα σε αυτό το φόρουμ πριν λίγες μέρες με ακριβώς την ίδια απορία ( ήθελα να αγοράσω το iphone 4s ) και ευτυχώς εδώ τα παιδιά μου άνοιξαν τα μάτια Έχω να σου πω λοιπόν μην βιαστής ψάξε το 2-3 μέρες και μετά αποφασίζεις τι να πάρεις Γράψε στο Google στα ελληνικά...... θέλω να αγοράσω smartfhone .... δες και τα κινέζικα μια χαρά τηλέφωνα είναι αν έβγαζε η ifhone ένα μοντέλο με τις προδιαγραφές ενός καλού κινέζικου θα το πούλαγε 2000-3000 ευρώ χαχαχαχα 1
hawkpilot Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Άλλο πράγμα η άποψη (σωστή ή λάθος) για αγορά iphone κι άλλο το συμπέρασμα ότι όλοι εδώ μέσα αποτρέπουν τους πάντες από το να το αγοράσουν. Αν δε μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά εγώ σηκώνω χέρια. Δεν είναι αυθαίρετο συμπέρασμα, κοινή λογική λέγεται. Πώς θα προτείνει κάποιος ένα 5s σε σύγκριση με ένα S5, Htc One ή G3; Ήδη τα δύο πρώτα κοστίζουν όσο αυτό και το G3 σύντομα όταν κυκλοφορήσει διεθνώς. Μόνο αν κάποιος θέλει να λέει οτι έχει μήλο η συσκευή του για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, διαφορετικά δεν είναι δυνατόν σε ένα τεχνολογικό site να προτείνουμε Iphone. Εφόσον σκέφτεται για 5c στα 535 ευρώ, τότε αποχωρώ από το νήμα για το καλό της ψυχικής μου υγείας.
arc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ... μην βιαστής ... ... αν έβγαζε η ifhone ένα μοντέλο ... * μην βιαστείς *iphone και το βγάζει η apple Στο νόημα συμφωνούμε απόλυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις