Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή θα περιμένεις όπως λες για να το πάρεις έχε υποψην σου ότι το Σεπτέμβρη θα βγεί το Iphone 6 οπότε η τιμή του 5s θα πέσει στις τιμές που έχουμε σήμερα το 5c.

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το συμπέρασμά σου είναι αυθαίρετο. Η δική μου απάντηση στον OP αφορούσε αποκλειστικά στην αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου η οποία και προφανώς είναι ίσως μία από τις χειρότερες στη συγκεκριμένη στιγμή.

/facepalm

Κάνεις εδώ μέσα δε θα σου προτείνει αγορά iPhone, ποτέ και για κανένα λόγο.

Αλλά επειδή βλέπω πως είσαι αποφασισμενος για Apple πάνε πάρτο μην χάνουμε τσάμπα την ώρα μας προτείνοντας σου καλύτερες επιλογές....

Δημοσ.

Την καλημερα μου εχεις δικαιο τωρα που το καλο σκεφτομαι θα κανω υπομονη να βρω χρηματα και να το παρω αυτο εδω: Source.png Πηγή: Smartphone Apple iPhone 5c 16GB   αυτο μην μου πεις οτι ειναι πατατα εε ;

535€ για το iphone του φτωχού?

Από public θα ψωνίσεις ή απλώς μας τα δείχνεις από εκεί?

Από 431€ το 5c και 540€ το 5s στον Σκρούτζη

Δημοσ.

Την καλημερα μου εχεις δικαιο τωρα που το καλο σκεφτομαι θα κανω υπομονη να βρω χρηματα και να το παρω αυτο εδω: Source.png Πηγή: Smartphone Apple iPhone 5c 16GB   αυτο μην μου πεις οτι ειναι πατατα εε ;

καλημερα

το έχω αγοράσει απο σκρουτζομαγαζο περιπου 7 μηνες και ειμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.....!!!!

Προσωπικη αποψη...:)

• Like 1
Δημοσ.

Το συμπέρασμά σου είναι αυθαίρετο. Η δική μου απάντηση στον OP αφορούσε αποκλειστικά στην αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου η οποία και προφανώς είναι ίσως μία από τις χειρότερες στη συγκεκριμένη στιγμή.

Θες να μου πείς δηλαδή οτι τα 535€ για το 5c αποτελούν καλή επιλογή; 

• Like 1
Δημοσ.

Ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο. Σου υπενθυμίζω απλά ότι - τουλάχιστον εγώ - απάντησα αποκλειστικά για το 4s και δεν έκανα κανένα άλλο σχόλιο για αγορά ή μη οποιουδήποτε άλλου τηλεφώνου. Εσύ στο μήνυμά σου έγραψες "Κάνεις εδώ μέσα δε θα σου προτείνει αγορά iPhone, ποτέ και για κανένα λόγο". Αυτή η φράση σου ήταν αυθαίρετο συμπέρασμα.

Θες να μου πείς δηλαδή οτι τα 535€ για το 5c αποτελούν καλή επιλογή; 

Δημοσ.

Δεν είναι αυθαίρετο συμπέρασμα, κοινή λογική λέγεται. Πώς θα προτείνει κάποιος ένα 5s σε σύγκριση με ένα S5, Htc One ή G3; Ήδη τα δύο πρώτα κοστίζουν όσο αυτό και το G3 σύντομα όταν κυκλοφορήσει διεθνώς. Μόνο αν κάποιος θέλει να λέει οτι έχει μήλο η συσκευή του για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, διαφορετικά δεν είναι δυνατόν σε ένα τεχνολογικό site να προτείνουμε Iphone.

Εφόσον σκέφτεται για 5c στα 535 ευρώ, τότε αποχωρώ από το νήμα για το καλό της ψυχικής μου υγείας.

Δημοσ.

Ναι το 5c πατάτα και αυτό είναι. Πάρε ή 5s ή τίποτα από Apple. Ξέρεις φίλος μου είχε iPhone και το πούλησε και πήγε σε Windows Phone γιατί το iPhone πλέον το έχουν και οι γύφτοι. Δεν αξίζει με τίποτα. Αν το θέσω αλλιώς θα παρεξηγηθώ αλλά πολλοί ψάχνουν να χώσουν με ένα iPhone, καλύτερα να δείχνεις στον κόσμο την μαγκιά σου και την προσωπικότητα σου πάρα να κάνεις επίδειξη την τσέπη σου. Άντε δες σε ένα κατάστημα του κωτσοβολου ή σε public το g2 να πάθεις πλάκα και σύγκρινε το με 5s και 5c. Άντε στο public στο σύνταγμα που τα έχει όλα. Δες και το επίσης φοβερό nexus 5 και μετα έλα να μας πεις εντυπώσεις. Βάζω στοίχημα ότι θα μας ευχαριστείς μετά. Απλά ο καιρός που όταν ήθελες το πιο μαματο κινητό και έπαιρνες iPhone έχει τελειώσει μάλιστα από την εποχή του 4s

Αδέρφια σας καλώ να μείνουμε ενωμένοι σε αυτήν τη μάχη εναντίον του iPhone μην τσακώνεστε μεταξύ σας :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Αδέρφια σας καλώ να μείνουμε ενωμένοι σε αυτήν τη μάχη εναντίον του iPhone μην τσακώνεστε μεταξύ σας :lol:

Μια χαρα κινητα ειναι τα iphone, στο μονο που υστερουν ειναι στο μεγεθος της οθονης(κατ εμε γιατι αλλους τουσ βολευει η 4αρα οθονη). Οκ ακριβα αλλα δεν μας βαζει κανενας το μαχαιρι στο λαιμο να τα αγορασουμε. Κινητο με αριστη ποιατητα κατασκευης, ολοκληρωμενο και ευχρηστο οικοσυστημα για αμεση χρηση απο ολους, καλη φωτογραφικη κτλ κτλ

Το οτι δεν εχουν 42 πυρηνες  ποσως μας ενδιαφερει καθως στην εμπειρια χρησης ειναι αν οχι μπροστα τουλαχιστον ισαξια με τα υπολοιπα.

Και τα ανδροιντ μια χαρα ειναι αλλα οχι να βγαλουμε και σκαρτα τα μηλοφωνα μονο και μονο επειδη και καλα τα εχουν μεχρι και οι γυφτοι

• Like 1
Δημοσ.

535€ για το iphone του φτωχού?

Από public θα ψωνίσεις ή απλώς μας τα δείχνεις από εκεί?

Από 431€ το 5c και 540€ το 5s στον Σκρούτζη

Απο Public φιλε μου.

Δημοσ.

Φιλε μου και εγώ μπήκα σε αυτό το φόρουμ πριν λίγες μέρες με ακριβώς την ίδια απορία ( ήθελα να αγοράσω το iphone 4s )

και ευτυχώς εδώ τα παιδιά μου άνοιξαν τα μάτια

Έχω να σου πω λοιπόν μην βιαστής ψάξε το 2-3 μέρες και μετά αποφασίζεις τι να πάρεις

Γράψε στο Google στα ελληνικά...... θέλω να αγοράσω smartfhone  .... 

δες και τα  κινέζικα μια χαρά τηλέφωνα είναι αν έβγαζε η ifhone ένα μοντέλο με τις προδιαγραφές  ενός καλού κινέζικου θα το πούλαγε 

2000-3000 ευρώ χαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο πράγμα η άποψη (σωστή ή λάθος) για αγορά iphone κι άλλο το συμπέρασμα ότι όλοι εδώ μέσα αποτρέπουν τους πάντες από το να το αγοράσουν. Αν δε μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά εγώ σηκώνω χέρια.

Δεν είναι αυθαίρετο συμπέρασμα, κοινή λογική λέγεται. Πώς θα προτείνει κάποιος ένα 5s σε σύγκριση με ένα S5, Htc One ή G3; Ήδη τα δύο πρώτα κοστίζουν όσο αυτό και το G3 σύντομα όταν κυκλοφορήσει διεθνώς. Μόνο αν κάποιος θέλει να λέει οτι έχει μήλο η συσκευή του για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, διαφορετικά δεν είναι δυνατόν σε ένα τεχνολογικό site να προτείνουμε Iphone.

Εφόσον σκέφτεται για 5c στα 535 ευρώ, τότε αποχωρώ από το νήμα για το καλό της ψυχικής μου υγείας.

Δημοσ.

... μην βιαστής ...

... αν έβγαζε η ifhone ένα μοντέλο ...

* μην βιαστείς

*iphone και το βγάζει η apple

Στο νόημα συμφωνούμε απόλυτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...