thelos257 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας παιδια ειδα αυτο το κινητο εδω: Site: Smartphone Apple iPhone 4s 8GB και θα ηθελα να το αγορασω τι λετε κατα την γνωμη σας αξιζει ακουω γνωμες Επισης εχω διαβασει και εδω: Πηγή: iOS 4: Updating your device to iOS 5 or later και ειδα οτι μπορω να το αναβαθμισω στο πιο συγχρονο λειτουργικο συστημα οποτε ολα μια χαρα δεν πιστευω να εχω προβλεμ. Εσεις τι λετε ; Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας !
hawkpilot Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 380 euro για ένα τηλέφωνο με 8GB, χωρίς δυνατότητα επέκτασης και 2 γενεές πίσω.... no way Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας παιδια ειδα αυτο το κινητο εδω: Site: Smartphone Apple iPhone 4s 8GB και θα ηθελα να το αγορασω τι λετε κατα την γνωμη σας αξιζει ακουω γνωμες Επισης εχω διαβασει και εδω: Πηγή: iOS 4: Updating your device to iOS 5 or later και ειδα οτι μπορω να το αναβαθμισω στο πιο συγχρονο λειτουργικο συστημα οποτε ολα μια χαρα δεν πιστευω να εχω προβλεμ. Εσεις τι λετε ; Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας ! 3
doctorkostis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας παιδια ειδα αυτο το κινητο εδω: Site: Smartphone Apple iPhone 4s 8GB και θα ηθελα να το αγορασω τι λετε κατα την γνωμη σας αξιζει ακουω γνωμες Επισης εχω διαβασει και εδω: Πηγή: iOS 4: Updating your device to iOS 5 or later και ειδα οτι μπορω να το αναβαθμισω στο πιο συγχρονο λειτουργικο συστημα οποτε ολα μια χαρα δεν πιστευω να εχω προβλεμ. Εσεις τι λετε ; Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας ! Οπως λεει και ο Hawkpilot πιο πανω, οχι, να μην το αγορασεις. Ειναι πραγματικα μια κακη επιλογη. 3,5 οθονη, 8GB μονο αποθηκευτικος χωρος, hardware σχεδον 3 χρονια πριν. Γιατι? Για να λες οτι εχεις τηλεφωνο με το μηλο? Να παρεις ενα LG G2 και να το ευχαριστηθεις πληρως. 1
eddie1996 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Συμφωνώ μην πάρεις αυτό το κινητό πάρε lg g2 or nexus 5. 1
thelos257 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Οπως λεει και ο Hawkpilot πιο πανω, οχι, να μην το αγορασεις. Ειναι πραγματικα μια κακη επιλογη. 3,5 οθονη, 8GB μονο αποθηκευτικος χωρος, hardware σχεδον 3 χρονια πριν. Γιατι? Για να λες οτι εχεις τηλεφωνο με το μηλο? Να παρεις ενα LG G2 και να το ευχαριστηθεις πληρως. Ο χωρος αποθηκευης δεν με νοιαζει γιατι δεν αποθηκευω τιποτε που εικονες και μουσικες. εξηγηστε μου γιατι ειναι κακη επιλογη ομως ; Επισης δωστε μου υπερσυνδεσμους για να δω τα LG G2 smartphone πουε λετε και τα Nexus 5.
doctorkostis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Προσωπικα σου εξηγησα γιατι το θεωρω κακο. "Υπερσυνδεσμους" εχει το google. 1
Grey Warden Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δεν υπάρχει καν γιατί. Είναι αξίωμα. Μην διανοηθείς να το αγοράσεις. Ή Nexus 5 ή G2. Site: G2 Site: Nexus 5 Να νιώθεις τυχερός που ρώτησες και σε σώσαμε από αυτή τη λαίλαπα που λέγεται Iphone 4s 8gb. Πάλι μου κύλησε ένα δάκρυ για όσους θα αγοράσουν 379 ευρώ χωρίς να ρωτήσουν πρώτα. ΥΓ. Τώρα βλέπω οτι ο πόστερ ειναι από Κύπρο και δεν ξέρω τι παίζει με τα σκρουτζομαγαζα. Νομίζω οτι όλα δεν κάνουν αποστολές εκεί. Καλύτερα να ρωτήσει τα καταστήματα, μακάρι να μην αναγκαστεί να πάρει αυτή την μπακατέλα σε τέτοια τιμή. 1
michalisv Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 +10000000000 για το nexus 5 ή το g2. Μακριά απτό παμπάλαιο iPhone 4s.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σε καμια μα καμια μα καμια μα καμια μα καμια περιπτωση μην το αγορασεις, ακομα και στα 200€ να ηταν ειναι οτι χειροτερο μπορεις να αγορασεις τωρα. Εχεις να δωσεις 400€ και θες iPhone? Ψαξε για μεταχειρισμενο 5s ή 5 αλλιως αντε σε καινουριο Nexus 5 ή στο θεικο G2. Στο θεμα με την αγορα Mac δεν μας ακουσες και εκανες του κεφλιου σου, ευτυχως δεν εκανες και μεγαλη πατατα, αν δεν μας ακουσεις τωρα ομως θα κλαις τα 400. 1
nepe Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου φιλε μου σε παρακαλω.. 1
thelos257 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σε καμια μα καμια μα καμια μα καμια μα καμια περιπτωση μην το αγορασεις, ακομα και στα 200€ να ηταν ειναι οτι χειροτερο μπορεις να αγορασεις τωρα. Εχεις να δωσεις 400€ και θες iPhone? Ψαξε για μεταχειρισμενο 5s ή 5 αλλιως αντε σε καινουριο Nexus 5 ή στο θεικο G2. Στο θεμα με την αγορα Mac δεν μας ακουσες και εκανες του κεφλιου σου, ευτυχως δεν εκανες και μεγαλη πατατα, αν δεν μας ακουσεις τωρα ομως θα κλαις τα 400. Την καλημερα μου εχεις δικαιο τωρα που το καλο σκεφτομαι θα κανω υπομονη να βρω χρηματα και να το παρω αυτο εδω: Πηγή: Smartphone Apple iPhone 5c 16GB αυτο μην μου πεις οτι ειναι πατατα εε ;
StigmaX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 /facepalm Κάνεις εδώ μέσα δε θα σου προτείνει αγορά iPhone, ποτέ και για κανένα λόγο. Αλλά επειδή βλέπω πως είσαι αποφασισμενος για Apple πάνε πάρτο μην χάνουμε τσάμπα την ώρα μας προτείνοντας σου καλύτερες επιλογές....
Προτεινόμενες αναρτήσεις