Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα με το συγκεκριμένο script. Αυτή τη στιγμή οι πολυάριθμοι τεχνικοί του forum δουλεύουν σα σκυλιά για να καταφέρουν να το επιδιορθώσουν. Κι εγώ (ο paredwsianos skylos™) τους επιτηρώ και τους μαστιγώνω (που και που για να μην τεμπελιάζουν αλλά και γιατί γουστάρω...) Ευχαριστούμε για την επισήμανση.
wert Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν θέλουμε κουμπάκια. Εγώ έχω τα μελάνια δύο χρόνια μια χαρά γεμάτα και τον εκτυπωτή κλειστό για οικονομία. Λιτότης κύριοι.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Kinky dog... Down boy! Down boy! Don't do that!!! Don't!!!! Don't... stop!!!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Meaningless post mode on: Τα 4 τελευταία posts ήταν από τις πιο αστείες στιχομυθίες που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό: Χαιρετώ το απίστευτο χιούμορ των παιδιών της Insomnia Meaningless post mode keeps on...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Διαμαρτύρομαι εντονότατα! Γιατί είναι meaningless post το δικό μου; Εγώ είπα τα αυτονόητα: το λάθος έχει εντοπιστεί και εργασίες επιδιόρθωσης έχουν ήδη αρχίσει. Πού είναι το meaningless σ' αυτό; Άσε που μου άναψαν πάλι τα αίματα και πρέπει να μαστιγώσω κάποιον. Και για να μαστιγώνω και με τα δύο χέρια, πήρα και ειδικό μηχάνημα για την ικανοποίησή μου... Γουφ!
marios1957 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Διαγράφεται το link! Αίσχος, ηλικιωμένος άνθρωπος! Ρε συ,έχει διακόπτη on-off,η σταματάει αυτόματα στα 3 kgr,σαν τα ηλεκτρικά αρμεχτήρια(για τις γελάδες,πρόβατα,κατσίκες κλπ);
ChrisAce Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Βρέ τι σου κάνει η τεχνολογία.... ντροπή σας κύριοι.. :lol: Ρε γαμώτο τιμή δεν έχει αυτό το πράγμα? Τα λέει και στα κινέζικα τι να καταλάβεις... Ελλάδα... το στέλνουν? Ασε που άμα μαγειρεύει κιόλας, χωρίζω αμέσως :p Τελικά το κουμπάκι έπεσε ή οχι? Εγώ μια χαρά το βλέπω ακόμα...
dim_b Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Ρε γαμώτο τιμή δεν έχει αυτό το πράγμα? Τα λέει και στα κινέζικα τι να καταλάβεις... Ελλάδα... το στέλνουν? Ασε που άμα μαγειρεύει κιόλας' date=' χωρίζω αμέσως :p [/size'] Πως δε έχει τιμή. 35800 γιέν ή 280€. Τσάμπα πράμα αν είναι να γλυτώσεις τη γκρίνια
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Νέος κανόνας: Απαγορεύεται να γράφετε με γράμματα μικρότερα των 12 πόντων (με το συμπάθειο - τι διάολο είναι αυτά, πόντοι; Σιγά μην είναι και πόδια...) και μεγαλύτερα των 15 πόντων (και πάλι το συμπάθειο). ΥΓ: Το θέμα είναι να το μάθεις να μαγειρεύει. Αν το μάθεις, τον πούλο η σύζυγος. Το ξέρετε προφανώς το ανέκδοτο με το βατραχάκι ε; Δεν ξέρω για το κουμπάκι (εμένα χάλια μου τα βγάζει) αλλά σίγουρα το topic αυτό πήρε την κατηφόρα...
marios1957 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 h**p://daimaoh.kir.jp/ho/menssom.htm Διόρθωσέ το ρε,αν είσαι άντρας! :twisted:
UserX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 re ti tha ginei me tin periptosi sas?? xtes ekana to post kai mpeno simera kai blepo 12 apantiseis: opote skeftomai: I pali tha plakothikan stis mpatses, i to problima tha itan poly pio sobaro apo oti ipethesa stin arxi kai tha katepesan oloi oi eidimones se antikrouomenes apopseis. Kai mpeno pou lete na diavaso tis apantiseis sas, apo to PC tis douleias, kai arxizo na kounao to kefali mou mpros-piso, stin othoni, san strouthokamilos gia na mporeso na diavaso tis apantiseis sas! Afou me eblepan o kosmos gyro kai nomize oti ekana tin proini mou gymnastiki. [sovaro mode=on] kala re c paredose olokliro scriptaki gia to alignment enos koumpiou?? [sovaro mode=off]
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 /sovaro mode Α, εγώ εννοούσα ότι (τουλάχιστον στον δικό μου υπολογιστή) όταν πατήσεις το κουμπάκι printer στα βγάζει χάλια μαύρα. Αυτό είναι υπό διόρθωση. Το ότι το alignment του κουμπιού είναι λάθος, έχει γίνει επίτηδες για να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα δύο (new topic και post reply). Σε κάθε περίπτωση, θα έχουμε αλλαγές μέχρι το τέλος της εβδομάδας. /sovaro mode Τι είπα πάλι; Ότι επίτηδες μας 'έπεσε' το κουμπί;.. Τι σου είναι ο άνθρωπος.... Τς τς τς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.