poscore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κατεβάσω για να έχω spellcheck σε ελληνικα; :/ Αυτή τη στιγμή εχω LIbre office microsoft office 2002 kai 2007. Δεν παίζει σε κανένα απο αυτα... ευχαριστω
poscore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Τίποτα άλλο; :| Πο πο δεν το πιστεύω πως δεν υπάρχει τίποτα...
micos000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν κατάλαβα, τον ορθογράφο θέλεις; Όλα αυτά που αναφέρεις έχουν Ελληνικό ορθογράφο. Αν δεν σου παίζει εσένα κάτι άλλο φταίει.
poscore Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ναι να δείχνει οτι μια λέξη όπως ισοροπηα ειναι λαθος... ;/ Τι μπορεί να κάνω λάθος και να μην μου παίζει; :/
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Στο 2007 που βλέπω τώρα είναι ORB->Επιλογές word->Εργαλεία ελέγχου->Ορθογραφικός έλεγχος κατά την πληκτρολόγηση. Είναι όμως τσεκαρισμένο από default. Αν πατήσεις να κάνεις ορθογραφικό έλεγχο σου κάνει ή όχι;
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μάλλον δεν έχεις εγκαταστήσει το Ελληνικό ορθογραφικό λεξικό. Τι office έχεις; Μήπως Αγγλικά; EDIT: Ψάξε να βρεις το office proofing tools 2007
poscore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δεν ήταν δικό μου το λαπτοπ. Κάποιος το βρήκε...anyway δεν ξέρω τι έλειπε αλλά δουλεύει...σε ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα