pantelistyler Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδια εχω την μητρική GA-Z87X-UD3H με επεξεργαστή intel 4770K. Πήγα στα Bios και πάτησα Load Defaults Settings έκλεισε και άνοιξε κανονικά αλλά όταν πήγε να κανει Boot απο το δίσκο μου έβγαλε ενα μήνυμα .. οτι δεν υπαρχουν τα κατάλληλα αρχεια για να ξεκινησουν τα Windows αν θυμάμαι καλα και πάτησα Ctrl + Alt + Delete για να κανει επανεκκίνηση.Άργησε πάρα πολύ να ανοίξει και οταν ανοιξε και μπηκα στα bios τον εκανα restart και αργησε ακομα περισσοτερο , και τώρα δεν μπορω να μπω στα windows για καποιο αγνωστο λόγο και καθε φορα που τον κλεινω κανει πάρα πολυ ωρα για να ανοιξει και επίσης κολλαει οταν ειμαι μεσα στα BIOS. Γνωριζει κανεις για πιο λόγο γίνεται αυτό ?
JimRdesign Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μπορεί να έχει αλλάξει ο controller.Ψάξε στο bios και βρές τις επιλογές ahci και ide και δοκίμασε να τρέξεις τα windows και στις δύο επιλογές εναλλάξ.Επίσης βάλε boot priority τον δίσκο που έχεις εγκατεστημένα τα windows.
JimRdesign Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 βγάλε την μπαταρία της μητρικής και ξαναβάλτην μετά απο 5 λεπτά για να κάνει hard reset.Η μπαταρία είναι η ασημί στρογγυλή κάτω απο τον επεξεργαστή.Δέν ξέρω τί άλλο θα έκανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα