Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Σταμάτησε να λειτουργεί το τηλέφωνο σου; :shock: :shock: :shock: :shock:

Το θεωρώ χαζομάρα να παραπονιομαστε γιατί δεν εχουμε παρει μεχρι κ την τελευταια αναβάθμιση. λες και αν σου δώσουν ένα κινητό με την 4.2.2 και ένα ιδιο μοντελο με την 4.3 ή 4.4.2, θα καταλάβεις σε ποια έκδοση είναι το κινητό αν δεν πας στο about phone..

Να υπάρχουν προβλήματα software, NAI, να ζητάς δικαιως το update. Aλλα προτιμώ να είμαι με την παλιοτερη έκδοση, από το να πάω σε μεγαλύτερη και το κινητό να σερνεται μετά (βλεπε xperia P που στην 2.3.7 ήταν κινητάρα και στην 4.1.2 εχει τρελο lag όταν πας να απαντήσεις στην κλήση. ή το neo v).

Κοίτα αν μιλάμε για τη μάνα μου, όχι δεν θα το καταλάβει. Αλλά εδώ μέσα εκτιμώ πως είμαστε πιο "advanced" users! :P

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι αποστολες ειναι σιγουρες πωλησεις; Γιατι παρολο που δεν ειμαι επιχηρηματιας ξερω οτι αλλο πραγμα να πουλησεις 7000 κομματια και αλλο να στειλεις στους χονδρεμπορους η στα καταστηματα λιανικης 20000 κομματια.
Συγνωμη για την διακοπη, συνεχιστε να τα λετε για την Apple.

Δημοσ.

τι μισθους παιρνουν εκει εξω και παιρνουν ολοι τις ναυαρχιδες; :o

Δεν τα παιρνουν μετρητοις καθως ειναι πανακριβα αλλα με επιδοτησεις σε 2ετη συμβολαια τα οποια ενα μερος του υψηλου παγιου το πληρωνει η εταιρια οπου εργαζονται.

Φυσικα ομως οι μισθοι εκει ειναι καλυτεροι απο εδω.

Επίσης, στη Κορέα συγκεκριμένα, όταν κυκλοφορεί νέο μοντέλο από LG ή Samsung, πέφτει και γερή έκπτωση απ' τους κατασκευαστές για τις παρτίδες που είναι για το εσωτερικό της χώρας το πρώτο διάστημα κυκλοφορίας.

Στις ΗΠΑ, όπως λέει κι ο φίλος runner, παίζουν επιδοτήσεις μαμούθ για να μπορεί ο άλλος να παίρνει, π.χ., iPhone 5S στα ~$200, στην ουσία κάτι σαν leasing.

Δημοσ.

Καλά δεν ειναι κ όλοι έτσι εδώ.. Και καλά με προγράμματα..

Προχτές μπήκα στη samsung να δω το s5 και ένας μαμωκινεζος παραδίπλα το τσίμπησε 800 δολάρια τοις μετρητοίς παρακαλώ..

Δε μου κόβανε τα χέρια καλύτερα! Και μη παρεξηγηθώ.. Απλά πρόκειται για μια συσκευή που σε 3-4 μήνες θα εχει υποστεί ελεύθερη πτώση σε σκρουτζομαγαζο..

Ποιος ο λόγος να χάσεις τόσα λεφτά. Εκτός κ αν πουλήσεις το προηγούμενο σου και το μέτρια ζεις κάπως..

Σε αυτο το τελευταίο ειναι τέρμα κερδισμένοι όσοι φεύγουμε απ το iPhone και πανε σε android.

Πχ πουλάνε το 5s 450-500 ευρα και περνούν ναυαρχίδα android από Σκρουτζ στα ίδια γκαφρα και καινούριο!!

Όσοι κάνουν το ανάποδο την κάτσανε..

Γενικά όμως έχετε δίκιο πως τα προγράμματα εδώ και γενικότερα έξω ειναι κλάσεις ανώτερα σε σχέση με τα δικά μας στις επιδοτήσεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ομως ειναι καλο ή κακο?

Το iPhone 5 μου το ειχα παρει 650 ευρω πριν 2 χρονια, και σημερα εχει 550. Δηλαδη μπορω ανετα να το πουλησω 400 ευρω.

Δεν εχει χασει την αξια του, σε αντιθεση με το LG G2 που μεσα σε λιγοτερο απο 1 χρονο εχει πεσει απο τα 650 στα 320 ευρω! Και μεταχειρισμενο δεν πιανει πανω απο 250 ευρω (στην καλυτερη περιπτωση αν δεν σου εχει ξεβαψει).

Ο λόγος ειναι οτι στην apple δεν υπάρχει η εξέλιξη και ο ανταγωνισμος που υπαρχει στο android. Ποσο έχει αλλαξει το iphone απο το 2007; εδω οταν μονοπωλουσαν 4-5ιντσες η apple ειχε ακόμα 3,5 και αντε τραβηγμενες 4. Θαααα τις μεγαλώσει 2-3 χρονια μετα που όλοι πια εχουν κινητα ανω των4,5 ιντσων 

• Like 1
Δημοσ.

το lg g3 ειναι μακραν καλυτερο κινητο για το 2014 και αυτο το ειδαμε με τις κινησεις της samsung να ριξει την τιμη του s5 και να ανεβασει το note 3 εκτος αυτου μιλαμε για ποιοτητα κατι που η lg τα τελευταια χρονια αρχιζει και διορθωνει... anyway.. ποτε βγαινει στην αγορα το g3 και ποσο θα εχει.... ??

• Like 2
Δημοσ.

το lg g3 ειναι μακραν καλυτερο κινητο για το 2014 και αυτο το ειδαμε με τις κινησεις της samsung να ριξει την τιμη του s5 και να ανεβασει το note 3 εκτος αυτου μιλαμε για ποιοτητα κατι που η lg τα τελευταια χρονια αρχιζει και διορθωνει... anyway.. ποτε βγαινει στην αγορα το g3 και ποσο θα εχει.... ??

Στην  Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου με τιμή 599 ευρώ τα 16 gb και στα 649 ευρώ τα 32 gb

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα αν μιλάμε για τη μάνα μου, όχι δεν θα το καταλάβει. Αλλά εδώ μέσα εκτιμώ πως είμαστε πιο "advanced" users! :P

Ωραια σαν advanced user που είσαι, πες μου τις διαφορές που θα δει κάποιος από 4.3 σε 4.4.2. Και μην μου διαβάσεις κανα changelog ξεπατικοσουρα! :-D :-D :-D

edit. Το 90+ % των χρηστών όμως, δεν ειναι power users.. και εγώ αναφερόμουν στην καθημερινή χρήση που απο 4.1.2 σε 4.3 δεν θα δεις σχεδον καμια διαφορά και σε μετάβαση σε kitkat, ίσως δεις καλύτερη διαχείριση μνημης(οι power users που λέγαμε πιο πάνω) και μπαταριας. Για αυτό "κράζω" τους update-maniacs.. Ουσιαστική αλλαγή στο android είδαμε με την μετάβαση στην jellybean. Εκτοτε οι αλλαγές είναι τόσο μικρές και το λειτουργικό τόσο άρτιο που και σε 4.1.2 να μείνεις, το κινητό/tablet σου θα είναι αψογο (αρκει να ειναι και η rom σου bug-free).

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ωραια σαν advanced user που είσαι, πες μου τις διαφορές που θα δει κάποιος από 4.3 σε 4.4.2. Και μην μου διαβάσεις κανα changelog ξεπατικοσουρα! :-D :-D :-D

edit. Το 90+ % των χρηστών όμως, δεν ειναι power users.. και εγώ αναφερόμουν στην καθημερινή χρήση που απο 4.1.2 σε 4.3 δεν θα δεις σχεδον καμια διαφορά και σε μετάβαση σε kitkat, ίσως δεις καλύτερη διαχείριση μνημης(οι power users που λέγαμε πιο πάνω) και μπαταριας. Για αυτό "κράζω" τους update-maniacs.. Ουσιαστική αλλαγή στο android είδαμε με την μετάβαση στην jellybean. Εκτοτε οι αλλαγές είναι τόσο μικρές και το λειτουργικό τόσο άρτιο που και σε 4.1.2 να μείνεις, το κινητό/tablet σου θα είναι αψογο (αρκει να ειναι και η rom σου bug-free).

Σαν advanced user, προσέχω "λεπτομέρειες" που στους περισσότερους περνάνε απαρατήρητες (γι'αυτό και θεωρούμαι advanced). Οι χρήστες που συγκρίνουν μια συσκευή των 150 ευρώ με μία των 700 μόνο και μόνο επειδή τρέχουν το "ίδιο" λειτουργικό, με αφήνουν παγερά αδιάφορο μιας και δεν πρόκειται να καταλάβουν ποτέ ορισμένα βασικά πράγματα. Και προφανώς δεν τους κατηγορώ γι'αυτό από τη στιγμή που "βολεύονται"!

Από την 4.3 και μετά, το android "καθάρισε" από πολλά σκουπίδια στον κώδικά του και σε συνδυασμό με την καλύτερη διαχείριση της μνήμης ή τη χρήση που ART που κάνω στο nexus 5 αντί για το Dalvic, είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με παλιότερες εκδόσεις.

Και μην ξεχνάς πως είμαι κυρίως apple fan user που σημαίνει πως δίνω τεράστια σημασία σε μικρές λεπτομέρειες, που στην καθημερινότητα δεν είναι και τόσο μικρές τελικά.

:)

Δημοσ.

Στο επί τούτου, ο καθείς εδώ μέσα προφανώς λέει ό,τι του κατέβει. Τι για αφανισμό τέτοιων κορυφαίων συσκευών όπως της είδησης από Μήλα, τι για το ποιό λειτουργικό είναι καλύτερο, τι για Samsung vs LG και πάει λέγοντας... Για κάθε τι άσχετο ο καθένας λέει τα δικά του.

Το θέμα είναι ότι πράγματι το G3 τα σπάει και haters gonna hate όπως και να έχει. Και να τα ακούνε αυτά οι κορεάτες της Samsung, γιατί όπως έχουν πει πολλοί ακόμα, μάλλον το καβάλησαν λίγο το καλάμι. Άντε να τους στρώσει η LG λίγο.

Σωστος

Δημοσ.

Σαν advanced user, προσέχω "λεπτομέρειες" που στους περισσότερους περνάνε απαρατήρητες (γι'αυτό και θεωρούμαι advanced). Οι χρήστες που συγκρίνουν μια συσκευή των 150 ευρώ με μία των 700 μόνο και μόνο επειδή τρέχουν το "ίδιο" λειτουργικό, με αφήνουν παγερά αδιάφορο μιας και δεν πρόκειται να καταλάβουν ποτέ ορισμένα βασικά πράγματα. Και προφανώς δεν τους κατηγορώ γι'αυτό από τη στιγμή που "βολεύονται"!

Από την 4.3 και μετά, το android "καθάρισε" από πολλά σκουπίδια στον κώδικά του και σε συνδυασμό με την καλύτερη διαχείριση της μνήμης ή τη χρήση που ART που κάνω στο nexus 5 αντί για το Dalvic, είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με παλιότερες εκδόσεις.

Και μην ξεχνάς πως είμαι κυρίως apple fan user που σημαίνει πως δίνω τεράστια σημασία σε μικρές λεπτομέρειες, που στην καθημερινότητα δεν είναι και τόσο μικρές τελικά.

:)

Δεν διαφωνώ σε κάποιο σημειο. Αλλωστε αυτά που λες, δεν αναιρουν αυτα που σου έγραψα πιο πάνω. την αναφορά σε κινητά των 150 ευρώ (βλεπε neo v) την ανεφερα σαν παραδειγμα προβληματικού software μετά την αναβάθμιση. Το ότι είσαι advanced user και εκμεταλευεσαι το κινητό σου, δεν αναιρεί ότι απο jellybean και μετά, το λειτουργικό είναι τόσο άρτιο που το 90-95+% που δεν είναι τοσο advanced όπως εσυ , στην καθημερινη χρήση πετάει και δεν σου λειπει κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...