tasos1995 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Σε καθε περιπτωση, εγω προσωπικα δεν θα ηθελα κατι που το εχω πληρωσει 650 ευρω να χασει την αξια του και να πεσει στα 320 μεσα σε 1 χρονο, είτε το κρατησω είτε οχι. Εσύ σαν καταναλωτής δε μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό, είναι οι νόμοι της αγωράς. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εσύ σαν καταναλωτής δε μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό, είναι οι νόμοι της αγωράς. Ίσα ίσα θα έλεγα, σαν καταναλωτής έχει την απόλυτη δύναμη να κάνεις κάτι για αυτό, μιας και οι νόμοι της αγοράς αντιδρούν σε εσένα. Δεν έχεις παρά να μην αγοράζεις ποτέ το νέο μοντέλο. Μπορείς να αγοράζεις το μοντέλο της προηγούμενης χρονιάς στην μισή τιμή και άσε τους να πάρουν το μήνυμα. Εξάλλου εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα το μοντέλο της προηγούμενης χρονιάς δεν υστερεί ουσιαστικά από το νέο μοντέλο.
anretal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Σε καθε περιπτωση, εγω προσωπικα δεν θα ηθελα κατι που το εχω πληρωσει 650 ευρω να χασει την αξια του και να πεσει στα 320 μεσα σε 1 χρονο, είτε το κρατησω είτε οχι. παρτο μετα απο ενα χρονο 320 και εισαι κυυυυυριος 3
iobelika Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 παρτο μετα απο ενα χρονο 320 και εισαι κυυυυυριος και δεν θα δεις αναβάθμηση ούτε με τα κιάλια !!!! αυτά είναι...
driverpit Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.phonearena.com/news/LG-G3-vs-iPhone-5s-first-look_id56505 Πόσο μου αρέσει αυτή η πλαστικούρα τις LG!!!! Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2014 από driverpit 4
runner69 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Αυτο ομως ειναι καλο ή κακο? Το iPhone 5 μου το ειχα παρει 650 ευρω πριν 2 χρονια, και σημερα εχει 550. Δηλαδη μπορω ανετα να το πουλησω 400 ευρω. Δεν εχει χασει την αξια του, σε αντιθεση με το LG G2 που μεσα σε λιγοτερο απο 1 χρονο εχει πεσει απο τα 650 στα 320 ευρω! Και μεταχειρισμενο δεν πιανει πανω απο 250 ευρω (στην καλυτερη περιπτωση αν δεν σου εχει ξεβαψει). Και καλο και κακο ειναι. Για το android κακο ειναι μονο σε αυτον που θελει να το παρει απο την αρχη και εχει προθεση να το πουλησει σε 1 χρονο. Κατα τα αλλα ειναι καλο σ' αυτον που εχει υπομονη να περιμενει να πεσει η τιμη του και να παρει ενα τουμπανο κινητο οπως ειναι το G2 χωρις να δωσει ενα καρο λεφτα. Οσον αφορα το iphone, σε αυτον που εχει προθεση να το κρατησει και να μην κανει ανανεωση σε 1-2 χρονια, εεε δεν το λες και καλο. Δεν υπαρχει μονο κακο ή μονο καλο σε καμια απο τις δυο περιπτωσεις. Εγώ δεν έχω θέμα με την apple απλά θεωρώ όλα της τα προϊόντα υπερεκτιμημένα Σαφως και ειναι υπερεκτιμημενα.
ChimairaX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 H Samsung θα κάνει τρελή αντεπίθεση με το Note 4... Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και για την Apple με το iPhone 6. Ο ένας μεν να δείξει ότι δεν σκαμπάζει από G3, και η άλλη δε να δείξει ότι θα τα σκάσεις, αλλά θα αξίζει επιτέλους... Δε ξέρω, θα δείξει.
xtrim Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Στο επί τούτου, ο καθείς εδώ μέσα προφανώς λέει ό,τι του κατέβει. Τι για αφανισμό τέτοιων κορυφαίων συσκευών όπως της είδησης από Μήλα, τι για το ποιό λειτουργικό είναι καλύτερο, τι για Samsung vs LG και πάει λέγοντας... Για κάθε τι άσχετο ο καθένας λέει τα δικά του. Το θέμα είναι ότι πράγματι το G3 τα σπάει και haters gonna hate όπως και να έχει. Και να τα ακούνε αυτά οι κορεάτες της Samsung, γιατί όπως έχουν πει πολλοί ακόμα, μάλλον το καβάλησαν λίγο το καλάμι. Άντε να τους στρώσει η LG λίγο. 1
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σε καθε περιπτωση, εγω προσωπικα δεν θα ηθελα κατι που το εχω πληρωσει 650 ευρω να χασει την αξια του και να πεσει στα 320 μεσα σε 1 χρονο, είτε το κρατησω είτε οχι. προφανως και δε χανει την αξια του οταν βγαινει το νεο μοντελο,γιατι δεν εχουν καμια ουσιωδη διαφορα μεταξυ τους. 1
anretal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 και δεν θα δεις αναβάθμηση ούτε με τα κιάλια !!!! αυτά είναι... ναι και δεν θα εχεις το 5.2.2 θα εχεις το 5.2.1 και χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι που μια χαρα υποστηριξη θα εχει δλδ. σοβαρο επιχειρημα το λες εσυ αυτο τωρα 1
exor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ωραιο το τζι 3 οπως και το τζι 2 ..αλλα το νοτε ειναι πιο ωραιο και πιο γρηγορο και με γραφιδα .. δε ξερω θα το δω και απο κοντα ..στο βιντεο δεν εντυπωσιαζει ..σα κατασκευη σα ντηζαιν ..απο το htc ειναι πιο ωραιο ομως.. σ5 σαφως καλυτερο ντηζαιν
iobelika Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ναι και δεν θα εχεις το 5.2.2 θα εχεις το 5.2.1 και χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι που μια χαρα υποστηριξη θα εχει δλδ. σοβαρο επιχειρημα το λες εσυ αυτο τωρα τώρα κάνεις πλάκα , είδες τι έγινε με το s3 ? για να μην πω για τα πιο φθηνά κινητά που δεν πήραν ούτε μία ανβάθμηση , εγώ έχω sony xperia και δεν έχω πάρει τπτ και ούτε θα πάρω .... μάλλον έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα ...
bounce2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Καλό είναι να έχει και κάποιος άλλος την πρωτιά, έστω και απο σπόντα. Η LG έχει φτιάξει άλλη μια πολύ καλή συσκευή και της αξίζει να πουλήσει καλά. Και επιπλέον όσο περισσότερο ανταγωνισμό έχει η samsung τόσο καλύτερα για όλους μας.
kallair Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 τώρα κάνεις πλάκα , είδες τι έγινε με το s3 ? για να μην πω για τα πιο φθηνά κινητά που δεν πήραν ούτε μία ανβάθμηση , εγώ έχω sony xperia και δεν έχω πάρει τπτ και ούτε θα πάρω .... μάλλον έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα ... Σταμάτησε να λειτουργεί το τηλέφωνο σου; :shock: :shock: Το θεωρώ χαζομάρα να παραπονιομαστε γιατί δεν εχουμε παρει μεχρι κ την τελευταια αναβάθμιση. λες και αν σου δώσουν ένα κινητό με την 4.2.2 και ένα ιδιο μοντελο με την 4.3 ή 4.4.2, θα καταλάβεις σε ποια έκδοση είναι το κινητό αν δεν πας στο about phone.. Να υπάρχουν προβλήματα software, NAI, να ζητάς δικαιως το update. Aλλα προτιμώ να είμαι με την παλιοτερη έκδοση, από το να πάω σε μεγαλύτερη και το κινητό να σερνεται μετά (βλεπε xperia P που στην 2.3.7 ήταν κινητάρα και στην 4.1.2 εχει τρελο lag όταν πας να απαντήσεις στην κλήση. ή το neo v). 5
erevos_csd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Έχετε πλάκα όσοι βλέπετε το κινητό ως επένδυση. Επένδυση είναι όταν σας βγάζει κέρδος όταν το πουλήσετε. Όταν έχετε μικρότερη χασούρα δεν είναι επένδυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα