Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζοντας τη θέση των δύο εταιρειών στην αγορά των smartphones, θα περίμενε κάποιος ότι η ναυαρχίδα της Samsung, θα ξεπερνούσε σε πωλήσεις τον ανταγωνιστή του, και μάλιστα με διαφορά, ανεξάρτητα από το πόσο καλή είναι κάθε συσκευή.Εκμεταλλευόμενο διάφορα προβλήματα που είχαν να κάνουν με την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S5 στη Ν.Κορέα, τουλάχιστον στην αρχή της σταδιοδρομίας του στην αγορά, το LG G3 κατάφερε να ξεπεράσει τον αντίπαλο του, πουλώντας τρεις φορές περισσότερο τις πρώτες μέρες που έγινε διαθέσιμο.

Σύμφωνα με πηγές στη Ν.Κορέα, οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S5 για την ίδια περίοδο κυμάνθηκαν μεταξύ 7.000 και 8.000 τεμαχίων ημερησίως, ενώ οι αποστολές για το G3, για τις πρώτες μέρες είναι 25.000 με 30.000 σε καθημερινή βάση. Αν και υπήρξαν σημαντικά προβλήματα με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τη νομοθεσία στη Ν.Κορέα την περίοδο που κυκλοφόρησε το Galaxy S5, κάτι που βεβαίως είχε αντίκτυπο στις πωλήσεις τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του, εντούτοις δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι το LG G3 τα πηγαίνει εξαιρετικά στην εγχώρια αγορά της Ν.Κορέας.

Ας βάλουμε όμως τα πράγματα στη θέση τους: οι αρχές στη Ν.Κορέα, αντιλήφθηκαν ότι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας παραβίαζαν τη νομοθεσία σχετικά με τη μέγιστη επιδότηση για ένα τηλέφωνο. Το πρόστιμο ήταν για 45 ημέρες, να μην μπορούν να προσελκύσουν νέους πελάτες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Galaxy S5 θα έκανε πολύ καλές πωλήσεις, η SK Telecom πίεσε τη Samsung, να προσφέρει το κινητό νωρίτερα από το παγκόσμιο λανσάρισμα της συσκευής. Οι άλλες δύο εταιρείες επίσης -KT και LG Uplus- μπορούσαν να πωλούν το Galaxy S5, υπό ορισμένες προυποθέσεις επίσης. Το γεγονός όμως ότι οι πάροχοι πουλούσαν ένα κινητό, για το οποίο η κατασκεύαστρια εταιρεία δεν έχει ξεκινήσει τη παραμικρή διαφημιστική καμπάνια, σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στις αρχικές πωλήσεις του Samsung Galaxy S5 και οφείλουμε να το διευκρινήσουμε.

Όσο αφορά στο LG G3, όπως αναφέραμε τα πηγαίνει εξαιρετικά από πωλήσεις στην Κορεάτικη αγορά, και ελπίζουμε η ίδια επιτυχία να συνεχιστεί και σε άλλες χώρες, επειδή πολύ απλά, ο μεγάλος ανταγωνισμός, θα εξαναγκάσει τις εταιρείες να προσφέρουν ακόμα καλύτερα τηλέφωνα σε χαμηλότερες τιμές στους καταναλωτές.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Το καλό με την LG είναι ότι η τιμές πέφτουνε γρήγορα ενώ αντιθέτως  με την apple που παραμένουν σε υψηλά επίπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα

• Like 2
Δημοσ.

<p>τι μισθους παιρνουν εκει εξω και παιρνουν ολοι τις ναυαρχιδες; :o</p>

Θα σου πω το εξής.. Είμαι στη βόρεια Κίνα αυτή τη στιγμή.. Η πόλη λέγεται dalian. Το 50% των αυτοκινήτων που βλέπω ειναι 2ετιας ευρωπαϊκά και ιαπωνικά.

Το 20% θα έλεγα ειναι αυτοκίνητα τύπου BMW x6, Infinity, Mercedes glk, Porsche cayenne - panamera κλπ κλπ

Το ίδιο πολυ πιθανό να συμβαίνει και στη Κορέα. Στην Ιαπωνία παντως συμβαίνει Γτ το είδα και εκεί με τα ματιά μου.

Κανεις λάθος αν νομίζεις ότι στη Κορέα πεινάνε.. Παίζει να έχουν στις ίδιες θέσεις 2 πλασιους και 3πλασιους μισθούς.

Σίγουρα όχι όλοι. Μιλάω όμως για τη μεσαία τάξη.

Anyway στο θέμα μας. Ήταν θέμα χρόνου να αντεπιτεθουν με όλες τους τις δυνάμεις εναντίον στη καβαλημένη πλέον samsung.

Και δε ξέρω Γτ καβάλησαν το καλάμι κ όλας. Λειτουργικό δικό της δεν εχει. Τι νόμιζε δηλαδή ότι οι άλλοι μπρικια κολλάνε και δε μπορούν με το ίδιο λειτουργικό να φτιάξουν συσκευες;

Και έρχεται και η sony απο πίσω.

Η ροή της σκέψης μου μολις μπορεί να κάνει μερικούς να συνειδητοποιήσουν για πιο λόγο δεν δίνει το λειτουργικό της η apple.

Μερικές φορές ο ανταγωνισμός εκ των έσω ειναι χειρότερος και στο τέλος ίσως ειναι αυτός που θα σε καταδικάσει.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 6
Δημοσ.

Είσαι στην κατηγορία android ποιος ο λόγος να γράψεις κάτι που υποστηρίζει μη Android? 

Μα εχει λογικη αυτο που λες?

Και μιλουσα για πωλησεις και αγορα. Οχι για Android vs iOS.

Επισης ολα αυτα τα σχολια που κραζουν το iPhone/iOS, στην κατηγορια της Apple, γιατι δεν σβηνονται?!

Βρες μου εστω και ενα thread σχετικα με iPhone/iOS που να μην εχουν γραψει ειρωνικα και μειωτικα σχολια...

Anyway, η Apple ειναι παντα πρωτη σε πωλησεις κινητων στην διεθνη αγωρα, και τωρα με το 5.5 ιντσες (και 4.7 ιντσες) iPhone 6 θα ανεβασει τα ποσοστα της ακομα μια ψηλα. Καθως το μεγεθος ηταν το μοναδικο σημειο στο οποιο εχανε.

• Like 1
Δημοσ.

τι μισθους παιρνουν εκει εξω και παιρνουν ολοι τις ναυαρχιδες; :o

Δεν τα παιρνουν μετρητοις καθως ειναι πανακριβα αλλα με επιδοτησεις σε 2ετη συμβολαια τα οποια ενα μερος του υψηλου παγιου το πληρωνει η εταιρια οπου εργαζονται.

Φυσικα ομως οι μισθοι εκει ειναι καλυτεροι απο εδω.

Το καλό με την LG android είναι ότι η τιμές πέφτουνε γρήγορα ενώ αντιθέτως  με την apple που παραμένουν σε υψηλά επίπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα

fixed. Οταν δεν υπαρχει ανταγωνισμος στο ios απο τη στιγμη που το εχει μονο μια εταιρια, πως να πεσει η τιμη του; Ποιον να ανταγωνιστει; Τον εαυτο του; Σου λενε οποιος θελει ios θα ερθει σε εμενα. Τελος, δεν εχει αλλη επιλογη.

• Like 1
Δημοσ.

fixed. Οταν δεν υπαρχει ανταγωνισμος στο ios απο τη στιγμη που το εχει μονο μια εταιρια, πως να πεσει η τιμη του; Ποιον να ανταγωνιστει; Τον εαυτο του;

Αυτο ομως ειναι καλο ή κακο?

Το iPhone 5 μου το ειχα παρει 650 ευρω πριν 2 χρονια, και σημερα εχει 550. Δηλαδη μπορω ανετα να το πουλησω 400 ευρω.

Δεν εχει χασει την αξια του, σε αντιθεση με το LG G2 που μεσα σε λιγοτερο απο 1 χρονο εχει πεσει απο τα 650 στα 320 ευρω! Και μεταχειρισμενο δεν πιανει πανω απο 250 ευρω (στην καλυτερη περιπτωση αν δεν σου εχει ξεβαψει).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε μπας ξεκαβαλήσει λίγο το καλάμι η Σάμμυ

Επεξ/σία από Pa0ki
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν τα παιρνουν μετρητοις καθως ειναι πανακριβα αλλα με επιδοτησεις σε 2ετη συμβολαια τα οποια ενα μερος του υψηλου παγιου το πληρωνει η εταιρια οπου εργαζονται.

Φυσικα ομως οι μισθοι εκει ειναι καλυτεροι απο εδω.

fixed. Οταν δεν υπαρχει ανταγωνισμος στο ios απο τη στιγμη που το εχει μονο μια εταιρια, πως να πεσει η τιμη του; Ποιον να ανταγωνιστει; Τον εαυτο του; Σου λενε οποιος θελει ios θα ερθει σε εμενα. Τελος, δεν εχει αλλη επιλογη.

Εγώ δεν έχω θέμα με την apple απλά θεωρώ  όλα της τα προϊόντα  υπερεκτιμημένα

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο ομως ειναι καλο ή κακο?

Το iPhone 5 μου το ειχα παρει 650 ευρω πριν 2 χρονια, και σημερα εχει 550. Δηλαδη μπορω ανετα να το πουλησω 400 ευρω.

Δεν εχει χασει την αξια του, σε αντιθεση με το LG G2 που μεσα σε λιγοτερο απο 1 χρονο εχει πεσει απο τα 650 στα 320 ευρω! Και μεταχειρισμενο δεν πιανει πανω απο 250 ευρω (στην καλυτερη περιπτωση αν δεν σου εχει ξεβαψει).

Κακό, μιας και η συντριπτική πλειοψηφία δεν πουλάει το κινητό κάθε 1-2 χρόνια ακόμα και αν αγοράσει άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Κακό, μιας και η συντριπτική πλειοψηφία δεν πουλάει το κινητό κάθε 1-2 χρόνια ακόμα και αν αγοράσει άλλο.

Σε καθε περιπτωση, εγω προσωπικα δεν θα ηθελα κατι που το εχω πληρωσει 650 ευρω να χασει την αξια του και να πεσει στα 320 μεσα σε 1 χρονο, είτε το κρατησω είτε οχι.

Δημοσ.

Σε καθε περιπτωση, εγω προσωπικα δεν θα ηθελα κατι που το εχω πληρωσει 650 ευρω να χασει την αξια του και να πεσει στα 320 μεσα σε 1 χρονο.

Γιατί είσαι από αυτούς που το πουλάνε μέσα στον χρόνο...

• Like 2
Δημοσ.

Οτι και να κανει τωρα η πλαστικουρα της LG... οταν βγει το υπεργα**στερο iPhone 6 με τις 5.5 inches θα τα αφανισει ολα αυτα τα σκουπιδια απο την διεθνη αγορα.

Οταν το πλαστικο LG G3 (5.5") θα εχει την ιδια τιμη με το αλουμινενιο ποιοτικο iPhone 6 (5.5"), ποιος νομιζεις οτι θα παει να παρει το LG??

(Δεν υπαρχουν επισημες τιμες ακομα, αλλα και τα δυο λογικα θα κυμαινονται γυρω στα 650 ευρω)

Ιδια τιμή ? Ξεχνάς πως η ίδια η Apple δήλωσε πως το νέο μεντέλο θα είναι έως και 200 $ ακριβώτερο από το τωρινό. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...