Προς το περιεχόμενο

Επιλογή τηλεόρασης και βάση τοίχου

fotodv7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Κι εγώ με τη σειρά μου θα κάνω την γνωστή ερώτηση...

Θέλω να αγοράσω μία τηλεόραση. Το budget μου είναι γύρω στα 300 ευρώ. Άντε το πολύ 350. 

Την τηλεόραση έχω σκοπό να την βάλω στον τοίχο. Η απόσταση του καναπέ μου από τον τοίχο είναι περίπου 4 μέτρα. 

Έχω κακή εμπειρία από sony διότι δεν υποστήριζε ταινίες μέσω usb (ναι δοκίμασα κάθε τύπου video).

Να επιλέξω 32", 37" ή 42"; 

Επίσης διάβασα πολύ καλές κριτικές για την LG. 

Στείλτε τις προτάσεις σας!

Υ.Γ : Την τηλεόραση την χρειάζομαι για απλή καθημερινή χρήση και όχι για κάτι ιδιαίτερο. (π.χ gaming).  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για 4 μέτρα κανονικά χρειάζεσαι τουλάχιστον 60 ίντσες για να μην πώ 65.

Οι διαστάσεις που ψάχνεις θα σε απογοητεύσουν οικτρά μετά από 1-2 ημέρες. 32 ίντσες για 4 μέτρα;

Αν επιμένεις σκέψου πρώτα πως μπορείς να μειώσεις την απόσταση. Αλλιώς δεν θα πιάσουν τόπο  τα λεφτά που θα δώσεις.

Αυτό στο υπογράφω. :-) 

Οι διαστάσεις που ψάχνεις θα σε απογοητεύσουν οικτρά μετά από 1-2 ημέρες. 32 ίντσες για 4 μέτρα;

Αν επιμένεις σκέψου πρώτα πως μπορείς να μειώσεις την απόσταση. Αλλιώς δεν θα πιάσουν τόπο  τα λεφτά που θα δώσεις.

Μου έκανες την καρδιά περιβόλι... Τι 65" ; Εκτός προϋπολογισμού μας βγάζεις ρε μάστορα...

καλα εσυ αντε κινηματογραφο που δεν φτανει 32" για 4 μετρα ποσο μαλλον 40" εμενα η 40 που πηρα προσφατα με υπεροικανοποιει σε αυτη την αποσταση..ειναι αναλογα το τι αρεσει στον καθενα ;)

καλα εσυ αντε κινηματογραφο που δεν φτανει 32" για 4 μετρα ποσο μαλλον 40" εμενα η 40 που πηρα προσφατα με υπεροικανοποιει σε αυτη την αποσταση..ειναι αναλογα το τι αρεσει στον καθενα ;)

Φίλε ποια πήρες, αν επιτρέπεται; 

32 ίντσες νομίζω πως είναι λίγες για αυτή την απόσταση.

Προσωπικά, πήρα πρόσφατα μια 42άρα για απόσταση 2 μέτρων και δεν με κουράζει καθόλου.

Έχω δει και 42άρα σε μεγαλύτερη απόσταση, μάλλον κοντά στα 4 μέτρα και είναι οκ, αλλά θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη.

Μπορείς να δεις εδώ κάποιες επιλογές με φίλτρα 37-43 ίντσες και ανάλυση τουλάχιστον 1920x1080

http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/342156_356336/%CE%9C%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-37-43-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-Full-HD.html 

Στο μπάτζετ σου μια καλή επιλογή φαίνεται να είναι αυτή http://www.skroutz.gr/s/442020/Samsung-UE40EH5000.html 

Ψάξε πάντως και για reviews για να σε βοηθήσουν να αποφασίσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...