Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω μια μητρικη P5K και επεξεργαστη πανω στην μητρικη Intel E6550. Δεν εχω καρτα γραφικων και δεν εχω τροφοδοτικο. Υπαρχει καποιος στην περιοχη Καλλιθεα να εχει την καρτα γραφικων (2 x PCIe x16) και ένα τροφοδοτικο για να δω αν δουλευουν αυτά που εχω? Προτιμω να εχει μαγαζι καλυτερα.Αν δουελευουν θα τα βαλω να τα πουλησω εδώ . Ευχαριστω

Δημοσ.

Ε ενταξει εννοω ρε παιδια να μην τρεχω σε ξενα σπιτια.Ποτε δεν ξερεις τι είναι ο άλλος.Μπορει να φαινεται υπερβολικο , αλλα λεω να φυλαξω τα ρουχα μου να εχω τα μισα που λεει και η παροιμια.  Μαγαζι εννοω με υπολογιστες φυσικα.Πολλα ζηταω αλλα μπορει καποιος να διαβαζει και να θελει να τσεκαρει τα πραγματα μου. 3 λεπτα θα μας παρει νομιζω. Και Νεα Σμυρνη να είναι και γυρω από Καλλιθεα βολευει

Δημοσ.

Παιδια αφήστε την πλακα . Προσπαθω να δω αν δουλευουν καποια πραγματα. Τοσο αστειο είναι πια? Αμαν

Δημοσ.

Ε ενταξει εννοω ρε παιδια να μην τρεχω σε ξενα σπιτια.Ποτε δεν ξερεις τι είναι ο άλλος.Μπορει να φαινεται υπερβολικο , αλλα λεω να φυλαξω τα ρουχα μου να εχω τα μισα που λεει και η παροιμια.  Μαγαζι εννοω με υπολογιστες φυσικα.Πολλα ζηταω αλλα μπορει καποιος να διαβαζει και να θελει να τσεκαρει τα πραγματα μου. 3 λεπτα θα μας παρει νομιζω. Και Νεα Σμυρνη να είναι και γυρω από Καλλιθεα βολευει

αυτός που θα εχει μαγαζί δεν βρίσκω λόγο να σε βοηθήσει... Τι θα κερδίσει;

Οσο για αυτό που λες ναι εχεις δικαιο αλλα και που ξέρουν τι εισαι εσυ, που μάλιστα δε θεωρείται οτι εχεις ιδιαίτερη παρουσία στο φόρουμ...

Φιλικά πάντα, τροφή για σκέψη...

Δημοσ.

Αυτος που εχει μαγαζι δεν θα κερδισει τιποτα. Θα χασει 5 λεπτα και θα βοηθησει καποιον να δει αν δουλευει η μητρικη του. Εσεις για 5 λεπτα να συνδεσεις πανω μια μητρικη και ένα τροφοδοτικο θα πληρωνατε? Ή θα παιρνατε λεφτα?

Στο φορουμ εχω σχεδόν μηδαμινη συμμετοχη . Για αυτό ελεγα και εγω καποθ εξω , όχι σε κλειστο περιβαλλον. Και εγω και ο άλλος θα ηταν ηρεμος.

Τελος παντων αν δεν βρω βοηθεια από εδώ θα βρω καποιον φιλο μου , που θα παει , αλλα αν υπαρχει καποιος από εδώ , δεκτο

Δημοσ.

Πρωτη απαντηση από ένα  μαγαζι που τους ειπα τα παραπανω , 15 ευρω minimum χρεωση. Και να το πουλησω εδώ ποσο? 40-50 ευρω? Για αυτό ρωταω αν μπορει κανενας να βοηθησει για 5 λεπτα χωρις λεφτα

Δημοσ.

Μονο αν σε βοηθησει καποιος συμφουριτης (εννοειται οτι απλα θα εχει γνωσεις και οχι μαγαζι). Εσυ του κερνας τον καφε και γνωριζεστε κιολας.

Θα τρολλαω ρε αντεχω! Τι εννοεις οτι δεν ξερεις τι ειναι αλλος? Μου θυμιζεις την σειρα Hannibal. Που τους καλουσε στο σπιτι και  τους ετρωγε! Καλοπροαιρετο χουμορ χουμορ.

Δημοσ.

Θα τρολλαω ρε αντεχω! Τι εννοεις οτι δεν ξερεις τι ειναι αλλος? Μου θυμιζεις την σειρα Hannibal. Που τους καλουσε στο σπιτι και  τους ετρωγε! Καλοπροαιρετο χουμορ χουμορ.

Ενώ ο άλλος που θα τον βάλει σπίτι του δεν έχει λόγο να ανησυχεί πρώτος  :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...