John-lamia Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 αστες στα 1600. δεν εχει ουσιαστικη διαφορα..! αφού τισ συγκεκριμένες απ ότι διαβάζω σε ξένα site τισ έχουν πάει στα 1866 αλλά με μεγαλεσ κ ακριβές μητρικεσ. όχι σαν αυτή που πήρα εγώ. απλά ρωτάω μπασ κ παίζει τίποτα να τισ βάλω κ γώ εκεί. βασικα θα πρέπει να μάθω καλά το καινούριο bios πρώτα. πιστεύω ότι εχω την δυνατότητα με αυτην μητρική να παίξω με τισ μνημεσ. είδα βίντεο που αυτή η μητρική έχει πάει FX 8350 Στα 5,κατι Ghz, με τισ μνημεσ θα φάει άκυρο !?
cabdik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 αν και δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με OC, νομιζω οτι υπερχρονιζοντας τον επεξεργαστη, θα ανεβουν και οι μνημες...! αφου ο RAM controller ειναι ενσωματωμενος πια, στον επεξεργαστη. αν κανω λαθος, διορθωστε με..!!
John-lamia Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 αν και δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με OC, νομιζω οτι υπερχρονιζοντας τον επεξεργαστη, θα ανεβουν και οι μνημες...! αφου ο RAM controller ειναι ενσωματωμενος πια, στον επεξεργαστη. αν κανω λαθος, διορθωστε με..!! αυτό γίνεται αν ανεβάσουμε το fsb του επεξεργαστή, έτσι ανεβούν κ οι μνήμες. τον επεξεργαστή δεν τον πειράζω αν κ η μητρική έχει άλλη άποψη απλά είχα προσπαθήσει με την παλιά μητρική ( gigabyte ) κ δεν μπόρεσα. είναι ιδιοτροπες οι μνήμες που εχω. η καινούρια μητρική έχει παρά πολύ καλύτερες επιλογές στο bios. πιστεύω ότι θα τα καταφέρει να τισ πάει στα 1866
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα