snakes Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Έχω ένα hp 630 και μια μέρα αποφάσισε να μην ανοίξει. Πιο συγκεκριμένα, όταν πατάω το κουμπί power ανάβει το φωτάκι power κανονικά αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα σβήνει από μόνο του.Δοκίμασα και με την μπαταρία εκτός και εντός του laptop και με διαφορετικό φορτιστή παρόλα αυτά το πρόβλημα μένει ως έχει.Λέτε να έχει καεί καμιά μητρική?
ririco Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Φιλε μου καλησπερα.Γνωστο προβλημα στα Hp.Μαλλον το προβλημα ειναι ή η καρτα γραφικων ή northbridge.Με reflow μπορει να στρωσει.
snakes Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Φιλε μου καλησπερα.Γνωστο προβλημα στα Hp.Μαλλον το προβλημα ειναι ή η καρτα γραφικων ή northbridge.Με reflow μπορει να στρωσει. Μπορείς να μου δώσεις οδηγίες πως μπορώ να το κάνω αυτό (με ασφάλεια) ?
zio10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μπορείς να μου δώσεις οδηγίες πως μπορώ να το κάνω αυτό (με ασφάλεια) ? Θα στο ξαναπάθει σε λίγο καιρό φίλε, τζάμπα θα παιδευτείς ή τζάμπα θα πληρώσεις αν στο κάνει άλλος. Άστο και πάρε κάτι άλλο, γνώμη μου
LambisElef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μήπως έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες; πόσο καιρό το έχεις; Να πω και κάτι ακόμα, από που και ως που κάψιμο μητρικής; Πώς βγάλατε το συμπέρασμα;;;
snakes Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μήπως έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες; πόσο καιρό το έχεις; Να πω και κάτι ακόμα, από που και ως που κάψιμο μητρικής; Πώς βγάλατε το συμπέρασμα;;; Το έχω κάμποσο καιρό (3 με 4 χρόνια δηλαδή ). Το συμπέρασμα το έβγαλα επειδή έχω απορρίψει σχεδόν όλους τους παράγοντες. Εσένα ποια είναι η γνώμη σου?
LambisElef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Αφού δεν του έχεις κάνει ποτέ καθάρισμα, καιρός να το κάνεις... Αν δεν μπορείς εσύ, δηλαδή δεν εμπιστεύεσαι στον εαυτό σου να τον ανοίξεις, το πας σε ειδικό ή φίλο που να ξέρει. Το πιθανότερο είναι ότι λόγω πάρα πολλής συσορευμένης σκόνης, ή ανεβαίνει πολύ η θερμοκρασία ή δεν μπορεί να ξεκινήσει ο ανεμιστήρας, για πες, ξεκινάει ο ανεμιστήρας όταν το ανοίγεις; Πάντως είναι πάρα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να σου κάηκε η gpu Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό: Φυσάς με όλη σου τη δύναμη μέσα στις γριλιές του ανεμιστήρα καμιά 5-6 φορές και δες αν ανοίγει
zio10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Αφού δεν του έχεις κάνει ποτέ καθάρισμα, καιρός να το κάνεις... Αν δεν μπορείς εσύ, δηλαδή δεν εμπιστεύεσαι στον εαυτό σου να τον ανοίξεις, το πας σε ειδικό ή φίλο που να ξέρει. Το πιθανότερο είναι ότι λόγω πάρα πολλής συσορευμένης σκόνης, ή ανεβαίνει πολύ η θερμοκρασία ή δεν μπορεί να ξεκινήσει ο ανεμιστήρας, για πες, ξεκινάει ο ανεμιστήρας όταν το ανοίγεις; Πάντως είναι πάρα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να σου κάηκε η gpu Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό: Φυσάς με όλη σου τη δύναμη μέσα στις γριλιές του ανεμιστήρα καμιά 5-6 φορές και δες αν ανοίγει Μακάρι όχι αλλά δεν το λες και ακατόρθωτο! Συνήθως όταν δουλεύει το ανεμιστηράκι ανοίγει για λίγο (τα hp σου βγάζουν και μήνυμα ότι δεν λειτουργεί το fan)
LambisElef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εγώ προσωπικά δεν έχω δει ποτέ καμένη intel hd αφού είναι on die και άρα πρέπει να καεί ο επεξεργαστής, οπότε είναι κάτι το ακατόρθωτο...
zio10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εγώ προσωπικά δεν έχω δει ποτέ καμένη intel hd αφού είναι on die και άρα πρέπει να καεί ο επεξεργαστής, οπότε είναι κάτι το ακατόρθωτο... Να σου πω την αλήθεια δεν κοίταξα ότι έχει intel hd οπότε όντως είναι δύσκολο να κάηκε... κάπου στο site της hp έχω πετύχει ένα error code ανάλογα με το πόσες φορές αναβοσβήνουν τα ledακια, ας δει ο φίλος μήπως τον βοηθάει 1
snakes Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Οπότε τι μου προτείνεται να κάνω?Το laptop το έχω ήδη ανοίξει και το έχω καθαρίσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα