hackertom Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Κλασικά καμένος με το Battlefield 3 θα ήθελα να μάθω εαν μπορώ να παίξω το game σε PS Vita... Απο το σαλόνι που είναι το ps3 στο δωμάτιο με το PS vita...
selianx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Με ένα γρήγορο search γίνετε, και φαίνεται και ωραίο. Στις λεπτομέρειες λέει τα βήματα που ακολούθησε, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και αναλυτικά guides, για googlαρέτο, επειδή εμένα μου βγάζει μόνο με custom firmwares και δεν έχω χρόνο να ψάξω αν υπάρχει "official way".
hackertom Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Με ένα γρήγορο search γίνετε, και φαίνεται και ωραίο. Στις λεπτομέρειες λέει τα βήματα που ακολούθησε, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και αναλυτικά guides, για googlαρέτο, επειδή εμένα μου βγάζει μόνο με custom firmwares και δεν έχω χρόνο να ψάξω αν υπάρχει "official way". Ειμαι σε custom firmware...
selianx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ειμαι σε custom firmware... Τότε searchαρε για οδηγό με την έκδοση του firmware αυτού.. μπορεί να μη το υποστηρίζει αυτό, αλλά να υπάρχει ένα firmware που να έχει μέσα την απαιτούμενη moda. Το θέμα είναι ότι γίνεται, από εκεί και πέρα είναι να βρεις το καλύτερο guide με το πιο αξιόπιστο firmware μέσα, να ελαχιστοποιήσεις την όποια υποψία για πρόβλημα. Δυστυχώς δεν είμαι κάτοχος PS3 και γενικά κονσόλας για να μπορέσω να σου προτείνω κάποιο δοκιμασμένο firmware.
hackertom Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Τότε searchαρε για οδηγό με την έκδοση του firmware αυτού.. μπορεί να μη το υποστηρίζει αυτό, αλλά να υπάρχει ένα firmware που να έχει μέσα την απαιτούμενη moda. Το θέμα είναι ότι γίνεται, από εκεί και πέρα είναι να βρεις το καλύτερο guide με το πιο αξιόπιστο firmware μέσα, να ελαχιστοποιήσεις την όποια υποψία για πρόβλημα. Δυστυχώς δεν είμαι κάτοχος PS3 και γενικά κονσόλας για να μπορέσω να σου προτείνω κάποιο δοκιμασμένο firmware. http://www.youtube.com/watch?v=5NtZ2uU_Jw8 γίνεται το θέμα και όλο το ζουμί στο battlefield είναι το online mode... όποιος και αν το έχει κάνει κανένας ας μας πει εντυπώσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα