Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το iphone 4 εδώ και λίγους μήνες. Για να το μάθω το σκαλίζω αρκετα. Βάζω και βγάζω προγράμματα, απο το iTunes και μερικές φορές από το iTools. Διαπίστωσα τελευταία. γύρω στη βδομάδα, πως μου αφαιρούνται από το λογαριασμό μου 2 ευρώ μερικές φορές, σύνολο 20 ευρώ μέχρι σήμερα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Παρακαλώ για βοήθεια. Ο πάροχος είναι η Vodafone.

Δημοσ.

Μήπως έχεις γραφτεί σε καμιά συνδρομητική υπηρεσία από καμιά διαφήμιση στο internet? κάτι ψευτοδιαγωνισμοί που σου λένε να δώσεις το κινητό σου (αν μιλάς για χρέωση του παρόχου)

• Like 1
Δημοσ.

Ποιον λογαριασμό; Της Vodafone ή του iTunes Store;

Ενεργοποιείς και απενεργοποιείς συχνά το iMessage;

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Από το λογαριασμό της vodafone γίνεται η αφαίρεση. Πήρα πριν λίγο τη vodafone τηλέφωνο και έβαλε φραγή στα μηνύματα που αφαιρούν χρήματα. Όσο για το IMessage δεν ξέρω από που ενεργοποιείται και απενεργοποιείται, αν έχεις την καλοσύνη να μου υποδείξεις και τι ρόλο παίζει το iMessage.

Μήπως έχεις γραφτεί σε καμιά συνδρομητική υπηρεσία από καμιά διαφήμιση στο internet? κάτι ψευτοδιαγωνισμοί που σου λένε να δώσεις το κινητό σου (αν μιλάς για χρέωση του παρόχου)

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Από το λογαριασμό της vodafone γίνεται η αφαίρεση. Πήρα πριν λίγο τη vodafone τηλέφωνο και έβαλε φραγή στα μηνύματα που αφαιρούν χρήματα. Ναι είχα γραφτεί σε καποιον διαγωνισμό.

Δημοσ.

Αν είναι φάση διαγωνισμός με εβδομαδιαία χρέωση μακάρι να ξεμπλέξεις από τους απατεώνες. Πολλοί έχουν φτάσει να αλλάξουν και αριθμό γιατί δεν σταματάνε να σε χρεώνουν!

Δημοσ.

Αν είναι φάση διαγωνισμός με εβδομαδιαία χρέωση μακάρι να ξεμπλέξεις από τους απατεώνες. Πολλοί έχουν φτάσει να αλλάξουν και αριθμό γιατί δεν σταματάνε να σε χρεώνουν!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Από τη vodafone μου είπαν ότι η χρέωση προέρχονταν από μηνύματα τύπου ¨Χαμόγελο του παιδιού" , στα οποία έβαλαν φραγή. Τώρα ο καιρός θα δείξει. Τώρα 2 μέρες ησύχασα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...