iLuxus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Έχεις δίκιο, έτσι είναι. Είναι λίγο "σκουριασμένα" τα Γαλλικά μου, αν και πολύ μικρός από μαμά-γιαγιά τα μίλαγα φαρσί... Μην τα αφήσεις, είναι ωραία γλώσσα. (off topic) Παρατήρησε κανένας καλύτερο καταμερισμό μνήμης στον safari με την 6η beta!? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Νομίζω αν και δεν είμαι ο κατάλληλος να το πω αυτό ότι ο Safari τείνει να καταλήξει η Αχίλλειος πτέρνα όλων των λειτουργικών της Apple. Έχω προσπαθήσει πολλάκις μαζί του και πάντα "με πετάει έξω". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Public Beta 2 is OuT on AppStore. http://9to5mac.com/2014/08/21/apple-releases-os-x-yosemite-public-beta-2-new-itunes-12-beta/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsgosu Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Νομίζω αν και δεν είμαι ο κατάλληλος να το πω αυτό ότι ο Safari τείνει να καταλήξει η Αχίλλειος πτέρνα όλων των λειτουργικών της Apple. Έχω προσπαθήσει πολλάκις μαζί του και πάντα "με πετάει έξω". γιατί έτσι; ποτέ δεν τον έχω αλλάξει. τον θεωρώ τον πιο σταθερό αλλά έχω και ένα κολλημα που μπορώ να χώνω σε empty page CMD + 1,2,3,4,5 το ανάλογο bookmark και δυστηχώς ο chrome δεν το έχει. για τον συμφορίτη που λέει για το memory, να συμφωνήσω πως έχει βελτιωθεί σταθερά, στις παλιές DP έφτανε τα 8GB για πλάκα και έφταγε ο Safari ενώ πλέον είμαι στα 6.15 με μόνο ανοιχτά τα Dropbox, DAY-0, Mail, Skype, Safari (6) tabs. ερώτηση με τους γνώστες, αν εγώ έχω εδώ 6.15 οι χρήστες τι κάνουνε με τα 4GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μας αφήνει σε παρόμοια επίπεδα. Εγώ που έχω 4 αυτή την στιγμή με 5 ταμπς ανοικτά, συν καιρο, μειλ, μηνύματα, με έχει στα 1,80gb. Επίσης από Mavericks και μετά, δεν χρησιμοποιείται η ίδια τεχνολογία ως προς την επεξεργασία της μνήμης. Δες αυτό το άρθρο για να πάρεις μια ιδέα της λειτουργιάς μνήμης. Συμπίεση της ανενεργής (inactive) μνήμης: Καθώς και επίσης εδώ: για να καταλάβεις πως δουλεύουν τα νέα OS X. Εννοείται όσο πιο σύγχρονο μηχάνημα έχεις, τόσο καλύτερα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις αντίστοιχες τεχνολογίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Wow! Built in Hypervisor Gimme, gimme, gimmeeeeeeee! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 η εγκατάσταση σε MB Pro 2009 με 2+1=3GB ram και μηχανικό δίσκο πάει πολύ καλά επειδή είχα περάσει την DP1 και την έβγαλα λόγο προβλημάτων την ελεύθερη που πέρασα εδώ και μια εβδομάδα την κρίνω πολύ καλή Επειδή διάβασα όλες τις σελίδες μπορώ να πω ότι και η 10.10 θα μπει χωρίς προβλήματα και στα παλαιότερα μηχανήματα core 2 duo στην αρχή με 1+1 2gb ram είχα συχνά πυκνά κομπιάσματα με την εμφάνιση της πολύχρωμης προπέλας αλλά μόλις του έβαλα 3 γίγα μνήμη εργάσθηκε κανονικά συμπέρασμα μίνιμουμ 3 γίγα τώρα που είναι δοκιμαστική στη πορεία με τις διορθώσεις πιστεύω ότι θα είναι άνετη και στα μηχανήματα με δύο γίγα που δεν μπορούν να αναβαθμιστούν όπως τα air Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Τα 4GB ειναι must πια για ν'ακολουθησει κανείς τα latest λειτουργικά,παρ'ολα αυτά όμως αν δεν καταλήξει, μόνο εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε.. Ενώ το DP 6 / Public Beta 2 έδειξε πολύ καλά στοιχειά όσο αφορά το πόσο "βαρύ" λειτουργικό θα είναι,έρχεται το DP 7 να μας το ανατρέψει.. Ελπίζω κ θέλω να πιστεύω ότι ο στόχος της είναι ο ίδιος με τα Windows 8. αλλιώς "οι θυσίες" (π.χ Dock) θα πάνε χαμένες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας? Κάτι είχα διαβάσει για τέλος Οκτώβρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 "Coming this fall". Τίποτα νεότερο απ' την Apple. http://www.christiantoday.com/article/os.x.yosemite.release.date.golden.master.build.launch.oct.10/40230.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στη wiki τι λένε ιούνιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Και στο link που έδωσε ο CheOnWeb λέει για μάλλον τέλος Οκτώβρη. Θα δούμε, ίσως μάθουμε και αύριο για πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορισει και αυριο?? οπως με mavericks? η περιμενουμε την gold master? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αύριο δεν νομίζω μιας και έχει ακουστεί ότι θα βγάλουν άλλη μια beta έκδοση πριν την τελική έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα