Προς το περιεχόμενο

yosemite beta version

tve

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα το εικονίδιο του Calendar αρνείται να μπει.

Είναι λίγο πιασαρικο το calendar γιατί είναι dynamic image, και θέλει δυο εικόνες αλλαγμα.

Πρέπει να κανείς κλικ πάνω στην εφαρμογή, "δείξε περιεχόμενο" /περιεχόμενο/ resources/ και πάρε μανουαλ το άσπρο κενό καλενταρ image, και βάλε την κατάληξει App-empty.icns

(Την ορίτζιναλ κρατά την με άλλη ονομασία)

Πήγαινε τώρα λίγο πιο κάτω, και βρες το πακέτο Calendar.docktileplugin/Contents/Resources/ και άλλαξε το ντεφοου με το άσπρο παλι, και την ίδια κατάληξη. (App-empty.icns)

Reboot τον Μακ, και λογικά αυτό είναι. 

​Οπως κατάλαβες θα πρέπει να έχεις κυρίως την εικόνα ical άσπρη, κενή δλδ χωρίς τίποτα. Εκεί θα γίνουν οι αλλαγές. 

​Αν δεν την έχεις πες μου να σου την δώσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι λίγο πιασαρικο το calendar γιατί είναι dynamic image, και θέλει δυο εικόνες αλλαγμα.

Πρέπει να κανείς κλικ πάνω στην εφαρμογή, "δείξε περιεχόμενο" /περιεχόμενο/ resources/ και πάρε μανουαλ το άσπρο κενό καλενταρ image, και βάλε την κατάληξει App-empty.icns

(Την ορίτζιναλ κρατά την με άλλη ονομασία)

Πήγαινε τώρα λίγο πιο κάτω, και βρες το πακέτο Calendar.docktileplugin/Contents/Resources/ και άλλαξε το ντεφοου με το άσπρο παλι, και την ίδια κατάληξη. (App-empty.icns)

Reboot τον Μακ, και λογικά αυτό είναι. 

​Οπως κατάλαβες θα πρέπει να έχεις κυρίως την εικόνα ical άσπρη, κενή δλδ χωρίς τίποτα. Εκεί θα γίνουν οι αλλαγές. 

​Αν δεν την έχεις πες μου να σου την δώσω.

Είχα ένα με "JUL 17". Τα έσβησα και έκανα ότι μου είπες. Δουλεύει (thanx) αλλά έχει 2 θέματάκια. Ο μήνας είναι στα Αγγλικά (δεν ήταν) και μία φαίνεται, μία χάνεται και μου βγάζει ΚΑΙ μήνα στα Ελληνικά αλλά σε λάθος (παλιά) θέση. Αν διακρίνω καλά, το ίδιο ισχύει και σε σένα. Λέω να μην ασχοληθώ άλλο. Πάω διακοπές... όταν γυρίσω θα περιμένω το οφίσιαλ!

Πάρε αυτή που έχει γινει πιο προσεκτική δουλειά.

Ναι έτσι είναι...και σε μένα ο μηνας αντί πάνω στο κέντρο, πέφτει κάτω αριστερά, και αχνοφαίνεται λόγο ότι πατάει στο άσπρο.

Παλιά εντολή γραψίματος κωδικα από Μαβερικς προφανώς ακόμα που πάει ο μηνας πλαγιαστός κάτω αριστερά.

Ενώ στο Γιοσεμιτι το έχουν κεντράρει πάνω σχεδόν στην μέση του εικονιδίου! 

Τώρα αν έχεις και τον Μακ σε ελληνική γλώσσα, ίσως και για αυτό να σου βγάζει το άλλο bug. 

Όπως και να έχει, καλές διακοπές, και Σάββατο κοντογιορτή έφτασε και η Κυριακή που λένε και στο χωριο μου. ;-)

Thanx, θα το δοκιμάσω. Τα regional έχω ελληνικά γι' αυτό και ο μήνας είναι στα ελληνικά, το OS είναι στα αγγλικά. Τώρα, πού εμφανίστηκε ο αγγλικός (και μάλιστα όποτε θέλει), άγνωστο.

Υ/Γ Κάθε φορά που πάω να γράψω τη λέξη "αγγλικά" γυρνάω το πληκτρολόγιο στα agglik;a! Τα νεύρα μου...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ερώτηση άσχετου: Έχω ένα Mac book air του 2013, αγνό παρθένο μαλλί, μόνο ίντερνετ το χρησιμοποιώ και 2-3 εφαρμογές από το apple store. Όταν με το καλό έρθει το Yosemite το κανονικό όχι το beta, να το εγκαταστήσω κάνοντας clean install ή να το περάσω ως έχει; Δεν έχω κανένα θέμα με mavericks αφού το μηχάνημα είναι άδειο...

Google translate το "il n’y a pas de quoi.." = "δεν υπάρχει αρκετή". Χωρίς τις 2 τελείες, "είστε ευπρόσδεκτοι"! Τώρα είναι σοβαρή γλώσσα αυτή :) ή το Google λέει μ@λ@κίες;

Λοιπον εβαλα τα Yosemite στο MBA 11 με 2 γιγα ραμ που αναφερθηκε και παλαιοτερα και μπορω να πω οτι βλεπω αισθητη βελτιωση στην αποκριση του μηχανηματος. Τωρα επειδη το φοβαμαι λιγο περιμενω την τελικη εκδοση και βλεπουμε. Θα ενημερωσω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης...Ca ne fait rien...

Tσουκου...  :rolleyes:

Δεν είναι μια απλή μετάφραση από τα ελληνικά στα Γαλλικά η γλώσσα δυστυχώς.

Στην καθομιλουμένη λοιπόν για το δικό μας 'δεν κάνει τίποτα' οι Γάλλοι χρησιμοποιούν αρκετά το 'il n’y a pas de quoi..'  που αν προσπαθούσαμε να του κάνουμε μια ελεύθερη μετάφραση θα σήμαινε: ' δεν υπάρχει κάτι να...β) κάτι που θα έπρεπε να.., ~με ευχαριστήσεις~, το οποίο εννοείται από την πρόταση. 

Το 'Ca ne fait rien...' λοιπόν για τους Γάλλους χρησιμοποιείται ως κάτι παρόμοιο με το δικό μας ΄δεν πειράζει΄.

υ.γ. 10 χρονια στην Γαλλία παντρεμένος με Γαλλίδα. ;-)

Επεξ/σία από iLuxus
  • Like 1

Λοιπον εβαλα τα Yosemite στο MBA 11 με 2 γιγα ραμ που αναφερθηκε και παλαιοτερα και μπορω να πω οτι βλεπω αισθητη βελτιωση στην αποκριση του μηχανηματος. Τωρα επειδη το φοβαμαι λιγο περιμενω την τελικη εκδοση και βλεπουμε. Θα ενημερωσω

Είσαι θαρραλέος εσύ τελικά! :Ρ

Επίσημα δέχεται, το θέμα είναι ότι μετά από λίγο καιρο, και με το που αρχίσει να 'φορτώνει' το μηχάνημα tabs, ανοικτές εφαρμογές, κτλ, ειδικά αν τον έχεις πάει και τον σκληρό στα λιμιτ του από χώρο, εκεί θέλω να μου πεις πως πάει!! ;-)

Tσουκου...  :rolleyes:

Δεν είναι μια απλή μετάφραση από τα ελληνικά στα Γαλλικά η γλώσσα δυστυχώς.

Στην καθομιλουμένη λοιπόν για το δικό μας 'δεν κάνει τίποτα' οι Γάλλοι χρησιμοποιούν αρκετά το 'il n’y a pas de quoi..'  που αν προσπαθούσαμε να του κάνουμε μια ελεύθερη μετάφραση θα σήμαινε: ' δεν υπάρχει κάτι να...β) κάτι που θα έπρεπε να.., ~με ευχαριστήσεις~, το οποίο εννοείται από την πρόταση. 

Το 'Ca ne fait rien...' λοιπόν για τους Γάλλους χρησιμοποιείται ως κάτι παρόμοιο με το δικό μας ΄δεν πειράζει΄.

υ.γ. 10 χρονια στην Γαλλία παντρεμένος με Γαλλίδα. ;-)

Έχεις δίκιο, έτσι είναι. Είναι λίγο "σκουριασμένα" τα Γαλλικά μου, αν και πολύ μικρός από μαμά-γιαγιά τα μίλαγα φαρσί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...