Papakaliati Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Επισης νεος χρηστης των Yosemite, πολυ ευχαριστημενος απο την ανανεωση του ιντερφεις, ολες οι εφαρμογες μου δουλευουν απροβληματιστα, το VMWare Fusion ηθελε νεο setup, κατι που πηρε κατω απο ενα λεπτο αλλα μετα λογκαρα και σε windows χωρις θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Όταν πήγα να πρωτοανοίξω το Word στο Yosemite, αντιμετώπισα ένα προσωρινό πρόβλημα με το sign in στο Office 365 (για να επανενεργοποιήσω το Office 2011) αλλά τελικά οφειλόταν σε πρόβλημα του server της Microsoft (ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε). Επίσης, όταν πήγα να ανοίξω το JDownloader, μου ζήτησε να κατεβάσω μία legacy version της Java από το site της Apple (και όχι από το site της Oracle). Αλλά κατά τα άλλα, το JDownloader δούλεψε μια χαρά. Αυτή τη στιγμή κατεβάζω το OS X 10.0 beta στο MacBook 13" Late 2008 Alu Unibody (ο οποίος φοράει 8GB RAM) - μάλλον παλιό μηχάνημα το οποίο όμως δεν έχει "κουραστεί" ακόμη. Θα ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Παιδιά ερώτηση .. Μου ήρθε και μένα σήμερα το επίσημο λινκ από την Αππλ για κατέβασμα. Το κατεβάζω τώρα σιγά σιγά. Υπάρχει καμια διαφορα αυτή grand public με αυτή των dev's που τρέχουμε ήδη εδώ και καιρό τώρα;; Έχω κάποιο φριζινγκ στο τρακπαντ του ρετινα μια στις τόσο, (μια φορα στις 5,6 μέρες) και λέω αν το περάσω πάλι από πάνω μην έστρωνε! Το έχει κάνει κάποιος ήδη; Δλδ περασμα το τελευταίο Yosemite Program OS X Beta που έστειλε η Αππλ στους πρώτους που το ζητήσανε, πάνω από το επίσης επίσημο beta DP4 πλέον! Tι λέτε, αξίζει τον κόπο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 το πρόβλημα με το office 2011 μου το έβγαλε και εμένα και δεν μπορούσα να τα ενεργοποιήσω... Μετά από κάποια ώρα όμως δούλεψε κανονικά... Ξέρει κανείς πότε θα βγει το Office 2014 για mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 το πρόβλημα με το office 2011 μου το έβγαλε και εμένα και δεν μπορούσα να τα ενεργοποιήσω... Μετά από κάποια ώρα όμως δούλεψε κανονικά... Ξέρει κανείς πότε θα βγει το Office 2014 για mac? Οι φήμες λένε για τέλος του τρέχοντος έτους. Θέλω να ελπίζω ότι θα επαληθευτούν γιατί είναι ένα προϊόν το οποίο θεωρώ αναγκαίο (για εμένα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά ερώτηση .. Μου ήρθε και μένα σήμερα το επίσημο λινκ από την Αππλ για κατέβασμα. Το κατεβάζω τώρα σιγά σιγά. Υπάρχει καμια διαφορα αυτή grand public με αυτή των dev's που τρέχουμε ήδη εδώ και καιρό τώρα;; Έχω κάποιο φριζινγκ στο τρακπαντ του ρετινα μια στις τόσο, (μια φορα στις 5,6 μέρες) και λέω αν το περάσω πάλι από πάνω μην έστρωνε! Το έχει κάνει κάποιος ήδη; Δλδ περασμα το τελευταίο Yosemite Program OS X Beta που έστειλε η Αππλ στους πρώτους που το ζητήσανε, πάνω από το επίσης επίσημο beta DP4 πλέον! Tι λέτε, αξίζει τον κόπο;; Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει τελικα εδω μεσα ! ... :Ρ Το βρήκα τελικά από μόνος μου. Η ΄δημόσια μπετά΄ είναι διαφορετική. 14Α299Ι, έναντι 14Α298Ι που πήραν οι ντεβς την Τρίτη. Επίσης σημαντικό στην δημόσια μπετά σου επιτρέπει να μείνεις στο παλιο iCloud. Να μπορείς δλδ να κανεις ανάγνωση εγγραφή μοίρασμα κλτ κειμένων με τα idevice σου, κάτι που το iCloud των ντεβς δεν σου το επέτρεπε. Για να δούμε τι άλλο θα βρούμε. (πάω για εγκατάσταση) edit: Όλα καλά. Πέρασμα πάνω από DP4 Για να δούμε και συνέχεια πλέον. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2014 από iLuxus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 ωραίος ο γάλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ρε πατρίδα... όχι και Γάλλος! :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Από σήμερα και γω στο club του Yosemite beta. Έφτιαξα ενα μικρό partition στον δίσκο μου και τα έβαλα εκεί, χωρίς να πειράξω το partition των Mavericks. Δεν έχω πραολβει να τα ψάξω καλά ακόμα, οπότε μέχρι τώρα μόνο το νέο interface έχω δει, το οποίο είναι αρκετά ευχάριστο στο μάτι. Ένα πράγμα που πρόσεξα και μου άρεσε είναι ότι τα tabs του Safari εμφανίζονται με όνομα/url στο Activity Monitor. Έτσι μπορείς να ξέρεις ποιο από τα tabs σου τρώει μνήμη και cpu. Πολύ θετικό αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Παρεμπιπτόντως, το MacBook 13" Unibody Alu (Late 2008) μια χαρά υποδέχθηκε το OS X 10.10 beta, το οποίο πέρασα πάνω από την υπάρχουσα έκδοση του OS X 10.9.3. Το μόνο που δεν φαίνεται να είναι συμβατό (ακόμη) είναι το Trim Enabler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Trim Enabler: Insomnia: Επιστροφή σε Μαβερικς με εικόνες από Γιοσεμιτι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) το είχα επισημάνει πιο πάνω.. μην βιαστούν ν'αναβαθμισουν μηχανήματα,το Υosi θα τους δώσει ανάσα,ένας ssd και 4+ ram χρειάζεται και οι πιο πολλοί τα έχουν οπότε ας ψάχνουμε links για.... καινούριες μπαταρίες σε καλή τιμή !! (όσοι δεν τις έχουμε συντηρήσει σωστά ) Εμένα αυτο που μ'ενοχλει περισσότερο είναι η διευκόλυνση του fullscreen βάζοντας το πλέον ως επιλογή στο πράσινο κουμπί. @Luxx αυτό με το τριμ στη public beta ? Γιατί σε έμενα δούλευε στο DP 4 αλλά όχι στην public. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2014 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Εμενα που άρχισα από την πρωτη μπετά των ντεβς, έπρεπε να το κάνω το κολπάκι. Είχα τον Air με ξένο SSD. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να τσεκάρω τίποτα με τον ρετινα, μιας που έχω τον μαμισιο SSD. (τριμ ενεργοποιημένο από ντεφοου) Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2014 από iLuxus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Έτσι ακριβώς,με την επιφύλαξη πάντα ότι το book είναι για servis και οι δοκιμές γίνονται στο Hackint0sh. DP 1 - DP4 δούλευε και αυτό το κόλπο και κάποια άλλα δικά μας patch που ενεργοποιούσαν το trim. Στην Public η καινούρια yosi προστασία των kexts (AppleKextExcludeList.kext) είναι πιο ισχυρή και με έχει πετάξει έξω 3 φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Trim Enabler: Insomnia: Επιστροφή σε Μαβερικς με εικόνες από Γιοσεμιτι. Capture d’écran 2014-07-27 à 17.13.43.png Εμένα το εικονίδιο του Calendar αρνείται να μπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα