Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Αφου το yosi ειναι πιο ελαφρυ απο το Mav καλυτερα να το βαλει πανω και οτι γινει, downgrade γινεται; Δεν εχω apple μηχανημα και εχω συνιθισει την ελευθερια του "Do it yourself" γιαυτο ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δύσκολο το downgrade, ειδικά για απλούς χρήστες. Ακόμα και το ρικοβερι για να καταλάβεις, πάλι σε yosemite θα τον πάει. Και οι σερβερς της Αππλ αν διαλέξει, πάλι σε yosemite θα τον πανε! Υπάρχει πατέντα, αλλα είναι όπως με κάθε πατέντα. Δεν πιάνει στάνταρ για όλους. Έχει προφανώς προσεσορα 1,4 max 1,6... με 2 γίγα ραμ, αν έχει και φορτωμένο τον SSD, θα βελάξει λίγο το μακακι. ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsgosu Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 εγώ από Yosemite σε Mavericks γύρησα με internet recovery πάντως (DP1) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχεις και εσύ το δίκιο σου. Όπως έχω πει άπειρες φορές, καλώς η κακώς, ανάλογα το σύστημα, το μηχάνημα, ακόμα και τη σύνδεση που έχουμε, θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο σε εγκαταστάσεις λογισμικού up/down-grade etc. Για αυτό ότι είναι στάνταρ σε κάποιον, δεν είναι για κάποιον άλλον. Εγώ και κάποια άλλα άτομα που προσπαθήσαμε, πέσαμε δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση: (Recovery System) Και δυστυχώς για μένα ήταν τα ιδια και από Internet Recovery. Κάθε φορα μου έλεγε ότι πρέπει να εγκαταστήσω πάλι το 10.10 για να προχωρήσει. Αν ψάξετε λίγο θα βρείτε αρκετές συζητήσεις στο Apple-Forum για το ίδιο πρόβλημα. Χαίρομαι πάντως που βλέπω ότι δεν είναι στάνταρ προβληματικό το downgrade σε όλους. Σε κάποια φάση θα το ξαναπροσπαθήσω και εγώ έτσι για την απορία. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2014 από iLuxus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polydoroskatharakis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Mόλις μου ήρθε στο email ο κωδικός για να κατεβάσω την Beta 1. Είναι 5.07 GB, θα κάνει μια ώρα από ό,τι μου γράφει για να κατέβει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Οκ σου δίνει και αναλυτικές οδηγίες .. από εκεί και πέρα αποφασίζεις αν θέλεις να τρέχεις το Yosi σε beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Εγώ χθες έκανα το usb για να κάνω install και ξέχασα να βάλω το mach_kernel από βλακεια. Τώρα δεν ανοίγει, γυρνάω Mavericks με clean install και κανω restore με super dupper και παμε για νέο install από Σεπτέμβρη όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Εγώ χθες έκανα το usb για να κάνω install και ξέχασα να βάλω το mach_kernel από βλακεια. Τώρα δεν ανοίγει, γυρνάω Mavericks με clean install και κανω restore με super dupper και παμε για νέο install από Σεπτέμβρη όμως Τι είναι το mach_kernel? Εγώ θα το βάλω κάποια στιγμή στο MBA με 2 γιγα ρμα και θα παραθέσω τα αποτελέσματα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Της iSquare δουλεύει μια χαρά. Σε μενα δεν δουλευει ο ορθογραφος, στα γλωσσικα εργαλει λεει οτι δεν βρεθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μήπως βαζεις τον παλιό ? τον 1.3 θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 καπου διαβασα πως ειναι η ιδια beta που εδωσε σε developers πριν λιγες μερες, και πως η δημοσια beta δεν θα παιρνει τοσες συχνες ανανεωσεις οσο αυτη των devs.ξερετε κατα ποσο ισχυει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μόλις χθες έλαβα το mail από την Apple ότι συμμετέχω στη δημόσια Beta πρόγραμμα του OS X Yosemite και εγκατέστησα το OS X 10.0 στον δεύτερο δίσκο του iMac μου (build 14A299l). Πρώτες εντυπώσεις: - το νέο look θέλει λίγη συνήθεια αλλά είναι μάλλον ευχάριστο. - η ταχύτητα του συστήματος είναι αμετάβλητη, τουλάχιστον ορατά. - μέχρι τώρα καμία σημαντική για εμένα εφαρμογή* δεν μου έβγαλε πρόβλημα συμβατότητας (βλ όμως παρακάτω). * Postbox, Dropbox, Microsoft Word 2011, JDownloader, Skype, ClipboardHistory. - Το OneDrive αντιμετωπίζει ακόμη πρόβλημα και σκέφτομαι σοβαρά την πλήρη κατάργησή του (κρίμα γιατί ως Office 365 subscriber έχω πλέον 1TB διαθέσιμο χώρο αλλά τι να το κάνω... ). Αυτά προς το παρόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordPanag Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Καποιοι λενε οτι δεν φαινεται και τοσο ομορφο σε μη retina οθονη .. Πως σου φαινεται στον iMac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μήπως βαζεις τον παλιό ? τον 1.3 θέλει. Αυτό ήταν τελικά, απλά είχα τον παλιό και δεν τον αναβάθμισα.Ευχαριστώ πολύ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Καποιοι λενε οτι δεν φαινεται και τοσο ομορφο σε μη retina οθονη .. Πως σου φαινεται στον iMac? Έχω τον iMac 27" (Late 2009) και φαίνεται μια χαρά. Δεν έχω βέβαια μέτρο σύγκρισης καθώς δεν διαθέτω retina display αλλά στα δικά μου φτωχά μάτια είναι άψογο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα