georgeadams Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Για όσους ζητούν link για να κατεβάσουν το Yosemite, θυμίζω τους όρους χρήσης του Insomnia: [...] ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: [...] 12. Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Yosemite DP3 is Out 1.12GB and downloading.. DONE Βλέπω τον επεξεργαστή να ανεβάζει πιο εύκολα την συχνότητα του,και βλέπω μια διαφορετικού είδους σπιρτάδα στο λειτουργικό.. Μάλλον η apple δίνει βάρος στην ταχύτητα σε αυτό το DP 3 (κάτι που αποτυπώθηκε και στην επανεκκίνηση τουλάχιστον σ'εμενα) και καταφέρνει να το κάνει και λίγο εντυπωσιακό.. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2014 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Yosemite DP3 is Out 1.12GB and downloading.. 1.2GB.jpg DONE 1.jpg Ειναι καταλληλο για daily use? Λεω να βγαλω το mav και να βαλω αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ε όχι βρε δεν μπορεί παρά να είναι πρώιμη μια τέτοια κίνηση. Κυρίως θα σου βγάλουν ασυμβατότητες ενδεχομένως τα προγράμματα που χρησιμοποιείς. Σε ένα δεύτερο δισκακο όμως δεν θα σ' απογοητεύσουν.. Από την άλλη δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη,γιατί δεν τα χρησιμοποιώ ουσία παρά μόνο για να ελέγχω συμβατότητες.. Από αυτή την version πάντως χάθηκαν κάποιες εμφανείς "αγκυλώσεις" τις οποίες είχε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 @καραχαριαςςς Ναι αν δεν έχεις να παραδώσεις πτυχιακή, η κάνα μεγάλο επαγγελματικό προτζεκτ, (μην σβήσει τίποτα και τρέχεις) τότε για απλή καθημερινή χρήση είναι μια χαρα. Και πρωτη ματια από αυτή την τελευταία αναβάθμιση. λινκ: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 @καραχαριαςςς Ναι αν δεν έχεις να παραδώσεις πτυχιακή, η κάνα μεγάλο επαγγελματικό προτζεκτ, (μην σβήσει τίποτα και τρέχεις) τότε για απλή καθημερινή χρήση είναι μια χαρα. Και πρωτη ματια από αυτή την τελευταία αναβάθμιση. λινκ: Θα το αφησω ακομα γιατι εχω να παραδωσω κατι φωτογραφιες απο μια βαφτιση, αν τις χασω θα με κυνηγαει ο κολλητος!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ε ναι γιατί χωρίς φωτό θα λέει και ο κόσμος ότι άφησε το παιδι αβάφτιστο! :Ρ Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2014 από iLuxus 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Βγήκε δευτερο update σήμερα, πάνω απο ένα gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Βγήκε δευτερο update σήμερα, πάνω απο ένα gb Δεν επιβεβαιώνεται,μάλλον το χτεσινό είδες για σημερινό Yosemite DP3 is Out 1.12GB and downloading.. 1.2GB.jpg DONE 1.jpg Βλέπω τον επεξεργαστή να ανεβάζει πιο εύκολα την συχνότητα του,και βλέπω μια διαφορετικού είδους σπιρτάδα στο λειτουργικό.. Μάλλον η apple δίνει βάρος στην ταχύτητα σε αυτό το DP 3 (κάτι που αποτυπώθηκε και στην επανεκκίνηση τουλάχιστον σ'εμενα) και καταφέρνει να το κάνει και λίγο εντυπωσιακό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Παιδιά από κρύα εκκίνηση στο Yosemite δεν θυμάται το wifi του σπιτιού. Πρεπει να του το δείξω (κάνω κλικ) για να συνδεθεί πάλι. Αλλιως ψάχνει ψάχνει και μετά γίνεται γκρίζο. Καποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα ; Μετα από σλιπ μοντ δεν έχει πρόβλημα, το βρίσκει το wifi. Ακομα και αν το έχω αποσυνδέσει! Τα εικονίδια στο συστεμ πρεφερνς με τα υπό παράθυρα είναι όμορφα δουλεμένα. Καλογυαλισμένα... υ.γ ...δεύτερη μπετά μετά την χθεσινή δεν νομίζω να βγήκε. Το ΑπΣτορ δε μου δείχνει κάτι. Τουλαχιστον κανένα επίσημο site δεν το έχει αναφερει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Στην Atheros που έχω εγώ μπαίνει καρφί.. σβήσε αν έχεις άλλα δίκτυα στην μνήμη κ κανε repair permisions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Καλα το θέμα δεν είναι να τα σβήσω όλα, άσε που τρία είναι όλα και όλα, και του σπιτιού το έχω επίτηδες τραβήξει πρώτο πρώτο. Που να βάζεις πάλι κωδικες από τα αλλα wifi. Θα δοκιμάσω αυτό με το ριπεαρ περμισιονς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Yosemite DP4 is out.. Λοιπόν το λίφτινγκ του iTunes καθόλου άσχημο Ρικοβερι παρτιτιον is here επίσης. Αυτά μέχρι τα πιο χτυπητά μέχρι στιγμής. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2014 από iLuxus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μια φορά που με πρόλαβες.. δεν το έχω κάνει ακόμα το UpDate !! έμπλεξα με ένα real mac .. κακές συναναστροφές στα γεράματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Να το προσέξεις αυτό...έχει φύγει κόσμος έτσι! :Ρ #ξεκουρκουτιασμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα