Prof_Chaos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 μα αφου ακομα δν εχει βγει η επισημη GM ακομα νομιζω...Εγώ βλέπω πάντως estimations για 21/10 final .Πρέπει να μάστε κοντά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τώρα έδωσε pbeta 5 και υποψήφια 2. Νομιζω πρώτα θα δώσει κοινή GM και μετά ΒΟΟΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Νέο update GM 3! 55mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 παιδια εχει δει κανεις εαν ο ορθογραφος 1.4 της isquare λειτουργει για yosemite; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 παιδια εχει δει κανεις εαν ο ορθογραφος 1.4 της isquare λειτουργει για yosemite; yeap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 επίσης τώρα που το dashboard πήγε στα δεξιά υπάρχει κάτι σα το istat? Υ.Γ πάντως το Yosemite είναι το καλύτερο λειτουργικό μέχρι στιγμής..! ταχυτητα, αποκριση, interface! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Πολύ καλό το Yosemite αλλά δέν καταλαβαίνω γιατί το dock απο 3D να το κάνουν 2D.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Πολύ καλό το Yosemite αλλά δέν καταλαβαίνω γιατί το dock απο 3D να το κάνουν 2D.. Εγω παλι ειμαι υπερ αυτης της αλλαγης. Αποψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εγω παλι ειμαι υπερ αυτης της αλλαγης. Αποψεις Ε ναί γούστα είναι αυτά σίγουρα! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου θυμίζει android και windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ε ναί γούστα είναι αυτά σίγουρα! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου θυμίζει android και windows. Το ωραιο ειναι πως πριν το Mavericks ειχα το αντιστοιχο tweak (..το οποιο σταματησε να λειτουργει απο τις πρωτες beta του 10.9) defaults write com.apple.dock no-glass -integer 1 Παιζει βεβαια το cdock το οποιο δεν εχω δοκιμασει και δεν ξερω εαν αξιζει τον κοπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Το ωραιο ειναι πως πριν το Mavericks ειχα το αντιστοιχο tweak (..το οποιο σταματησε να λειτουργει απο τις πρωτες beta του 10.9) defaults write com.apple.dock no-glass -integer 1 Παιζει βεβαια το cdock το οποιο δεν εχω δοκιμασει και δεν ξερω εαν αξιζει τον κοπο. Λές να σταματήση κι αυτό στην beta; A ωραία έχει επιλογές αλλαγής cool app! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μόλις .. Βeta 6 for public testers release Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δεν βλέπω τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Τσέκαρε πάλι σε λίγο. Δεν βγαίνει ακριβώς ιδια ώρα σε όλες της χώρες η ζώνες. (πχ Ευρώπη Ασία κτλ) Εγώ είμαι Γαλλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 ΗΠΑ, και ακόμα δεν το βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα