iLuxus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 OS X Yosemite Beta 4 > update iTunes 12.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Απ' ότι βλέπω σε beta 4 το continuity δεν δουλεύει, ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Το continuity τουλάχιστον για τα sms, μάλλον το βγάλαν. ''A discussion thread at MacRumors corroborates iLounge’s findings, suggesting Apple has disabled SMS relaying on its servers in the past couple of days, likely until Yosemite is officially released.'' Αν και κανένα idevice δεν συνδέεται με τον Μακ, (για το continuity μιλάω πάντα) υπάρχουν άτομα που με beta Yosemite και iOS 8.0.2 έχουν καταφέρει να συνδέσουν τα μηχανάκια τους. (iPad, iPhone) Ορίστε παρόμοια συζήτηση σε αντίστοιχο φόρουμ. εξωτ.σύνδεσμος: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Η διαχείρηση μνήμης στο Yosemite κορυφαία. Άπειρα tabs στον Safari και δεν βγάζει κιχ. Θα ανοίξω και FM τώρα να γίνει πανικός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σε τι μηχανημα και ποση μνημη εχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Η διαχείρηση μνήμης στο Yosemite κορυφαία. Άπειρα tabs στον Safari και δεν βγάζει κιχ. Θα ανοίξω και FM τώρα να γίνει πανικός. αυτο θα με ενδιέφερε κι εμένα.. εγώ είμαι με mid2010 8gb ram και SSD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σε τι μηχανημα και ποση μνημη εχεις ? αυτο θα με ενδιέφερε κι εμένα.. εγώ είμαι με mid2010 8gb ram και SSD. early 2011 macbook pro, 10GB ram + ssd. Τηρουμένων των αναλογιών (Safari με πολλά tabs, Mail app, iTunes να παίζει μουσική, Viber, Eclipse ανοιχτο, FM + κάτι άλλα προγράματα) τρέχει αποβλημάτιστα. Βέβαια και στο Mavericks το ίδιο απροβλημάτιστα έτρεχε. Ώρες ώρες έχω την εντύπωση ότι το Yosemite lag-αρει ελαφρώς. Π.χ. όταν αλλάζω folders στο Mail app έχω την εντύπωση ότι θέλει ένα κλικ "για να συνέλθει" το GUI. Το'χει δει και άλλος αυτό ή είναι ιδέα μου? p.s.: το FM τρέχει σε Window mode εννοείται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δηδαλη εχεις ανοιγμενο και parallels ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Τι εννοείς? Το FM υπάρχει και για Mac OS X. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 απλα μπερδευτηκα με το Window mode που εγραψες οτι το ετρεχες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 εννοούσα όχι σε πλήρη οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 FM ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Football Manager ιερόσυλε Αρκετά απαιτητικό όσο φορτώνεις περισσότερα γραφικά και πρωταθλήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 FM ? Ετοιμαζόμουν να ρωτήσω ακριβώς το ίδιο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Απαράδεκτοι κι δυό!!! :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα