Προς το περιεχόμενο

yosemite beta version

tve

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν και πολύ πιθανό να το μετανιώσω, αλλά το πήρα απόφαση να πορευτώ αποκλειστικά με την beta 4 έως ότου βγει η επίσημη release. Μόλις έκανα repartition τον δίσκο και αυτή τη στιγμή εγκαθιστώ το Yosemite ως κύριο (και μοναδικό) λειτουργικό.

Το ξέρω ότι δεν είναι ότι πιο safe, αλλά με τρώει να τα δοκιμάσω σε καθημερινή βάση. Ελπίζω οι τελευταίες beta να είναι αρκετά κοντά στο final release και να μην μου δημιουργήσουν πολλά προβλήματα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Ελπίζω οι τελευταίες beta να είναι αρκετά κοντά στο final release και να μην μου δημιουργήσουν πολλά προβλήματα...

Περασαμε σε GM πια οποτε θεωρητικα εισαι αρκετα ασφαλης και οι πιθανοτητες να πεσεις σε καποιο μεγαλο bug (if any) πολυ μικρες.

• Moderators

Η beta 4 είναι GM?

post #160

Αν κατάλαβα καλα στους dev έδωσε την  GM, και στους παμπλικ μπετά τεστερ την 4!

..και η GM ειναι "candidate 1", οποτε δεν ειναι σιγουρο πως μιλαμε για την 'τελικη' GM (..οξυμωρο), αλλα γενικα απο τη στιγμη που αρχισαμε τα 'GM' η λογικη λεει πως major bugs are not, ειτε σε public ειτε σε dev ;)

Νομίζω δεν είναι ακριβές,σου κάνει πρόταση να το ακολουθήσεις αμέσως μετά την εγκατάσταση,είναι όμως πάλι στο χέρι σου αν το πράξεις.

Πιο "σφικτή" την βρίσκω την GM δεν υπάρχει η άνεση στο ποντίκι,στην εναλλαγή εικόνων,ακόμα και στην πληκτρολόγηση,σε σχέση με το Mavericks.

Απ'οτι καταλάβατε είναι "αίσθηση" και δεν εξηγείται επαρκώς. :)

Από ότι κατάλαβα σου έχει την επιλογή ενεργοποιημένη όπως στην photo, οι περισσότεροι πατάνε continue χωρίς να πειράζουν τυχόν επιλογές.

Πράγματι σε προτρέπει έχοντας την επιλογή "τικαρισμενη".

Έτσι είναι έχεις δίκιο.αλλά επειδή εμείς είμαστε "ψαγμένοι" .. θα την ακυρώσουμε ! χαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνουν πουλάκια τα μάτια σου! :P

Μπορεί το ντοκ όντως να μην άλλαξαν, πάντως του νοτιφικειτον οι εικόνες σίγουρα μίκρυναν. 

Έγινε διόρθωση στο UI και ειδικά στο σχεδιαστικό τμήμα του νοτιφιειτον μιας που το κουμπί ΄΄μην ενοχλείται'' σε μένα ήταν πιο μεγάλο και δεν εφαπτόταν ολοκληρωτικά στις γωνιές. Έμενε λίγο ασπρο ακάλυπτο δλδ, (δες ποστ πιο πάνω), ενώ τώρα διορθώθηκε αυτό το πρόβλημα.

Βαλε διπλα διπλα τις εικόνες και θα καταλάβεις για τι μιλάω.

Το περιθώριο του πρώτου σκρινσοτ εκεί που λέει activate, είναι πιο λαρζ και δεν εφάπτεται σωστά,  από αυτό του δεύτερου που είναι πιο 'μακρουλό' θα έλεγα και εφάπτεται μια χαρα.

post-239756-0-08778400-1412191387_thumb.jpg

Επεξ/σία από iLuxus

• Super Moderators

Ναι, το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Καλό το Time Machine αλλά όταν έρθει η ώρα για restore γίνεται A-LOT-OF-TIME machine. :D

Εγώ γλιτώνω αρκετές ώρες από το restore, συνδέοντας το macbook με ethernet στο time capsule (gigabit power) :)

Εγώ γλιτώνω αρκετές ώρες από το restore, συνδέοντας το macbook με ethernet στο time capsule (gigabit power) :)

Άμα έχεις ένα σωρό (χιλιάδες) πολύ μικρά αρχεία, όσο μεγάλο bandwidth και να έχεις, καθυστερεί.

Ναι, το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Καλό το Time Machine αλλά όταν έρθει η ώρα για restore γίνεται A-LOT-OF-TIME machine. :D

Καλό.  :-D

• Super Moderators

Άμα έχεις ένα σωρό (χιλιάδες) πολύ μικρά αρχεία, όσο μεγάλο bandwidth και να έχεις, καθυστερεί.

Καλό.  :-D

Ναι αλλά και πάλι ειναι πιο γρήγορο από το wifi! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...