CheOnWeb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορισει και αυριο?? οπως με mavericks? η περιμενουμε την gold master? Σχεδόν απίθανο. Λογικά θα κάνει ένα refresh στην παρουσίαση του Ιουνίου και θα αναγγείλει πότε περίπου θα κυκλοφορήσει. Μπορεί να μην δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μετά από καιρό, πάλι πίσω στο τοπικ. Παιδιά την παρατηρήσατε την αλλαγή στο εικονίδιο που έχει να κάνει με την αλλαγή γλώσσας πάνω στην μπάρα. Έφυγε η ελληνική σημαία, και μπήκε το 'λ' στη θεση της! Έχω την έκδοση public release πλέον και όχι την dev που είχα πιο παλιά. Κάποιος άλλος το ίδιο ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Yeap Dev 7 το ίδιο. αλλά στάσου βρε στο PB 2 δεν το είχα στο Dev 7 το πρωτοείδα.. λες να μην το ειχα προσέξει ? δεν νομιζω.. τεσπα έχει φύγει και το Update option από το main menu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μετά από καιρό, πάλι πίσω στο τοπικ. Παιδιά την παρατηρήσατε την αλλαγή στο εικονίδιο που έχει να κάνει με την αλλαγή γλώσσας πάνω στην μπάρα. Έφυγε η ελληνική σημαία, και μπήκε το 'λ' στη θεση της! Έχω την έκδοση public release πλέον και όχι την dev που είχα πιο παλιά. Κάποιος άλλος το ίδιο ;; Capture d’écran 2014-09-16 à 01.58.33.png Ναι το ίδιο έχουμε όλοι με την τελευταία DP και το έχουν και σε άλλες γλώσσες (όχι το "λ" αλλά κάτι αντίστοιχο). Λογικά θα το αλλάξουν στην final εκτός αν είναι νέα άποψη του designer! Yeap Dev 7 το ίδιο. αλλά στάσου βρε στο PB 2 δεν το είχα στο Dev 7 το πρωτοείδα.. λες να μην το ειχα προσέξει ? δεν νομιζω.. τεσπα έχει φύγει και το Update option από το main menu. Σου βγάζει όμως στο ίδιο σημείο ειδοποιήσεις όταν θα υπάρχουν updates. Update: Έχουμε DP8! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Και να φανταστώ δεν σας λειτουργούν πλέον SMS ούτε Phone Call Relay... ούτε εμένα (Yosemite 10.10 DP8 & iOS 8 GM). Επίσης το Continuity ναι μεν εμφανίζει τα αντίστοιχα εικονίδια αλλά όταν πας να το ανοίξεις στο μεν Safari δεν ανοίγει το tab και στο δε mail βγάζει error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μη μου λες τέτοια πάνω που άρχισα να το χαίρομαι! Θα το τσεκάρω σε λίγο που θα επιστρέψω σπίτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Update: όντως χάθηκε το widget για άμεση κλήση αριθμών μέσα από το yosemite! Αν τρέξω όμως το continuity keypad, κάνει κανονικά κλήσεις μέσα από το iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Update: όντως χάθηκε το widget για άμεση κλήση αριθμών μέσα από το yosemite! Αν τρέξω όμως το continuity keypad, κάνει κανονικά κλήσεις μέσα από το iphone. Περίμενες να συνδέσει την κλήση; Γιατί και εγώ μπορώ να καλέσω αλλά βγάζει failure μετά από μερικά δευτερόλεπτα... Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2014 από WizeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Περίμενες να συνδέσει την κλήση; Γιατί και εγώ μπορώ να καλέσω αλλά βγάζει failure μετά από μερικά δευτερόλεπτα... Κάνει κανονικά κλήση όπως και βγάζει ειδοποίηση για απάντηση όταν με καλούν στο iphone. Βασικά μόνο το widget για τον dialer χάθηκε! Επίσης αν ξεκινήσω ένα email στο iphone συνεχίζει κανονικά στο macbook αλλά όχι και το ανάποδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κάνει κανονικά κλήση όπως και βγάζει ειδοποίηση για απάντηση όταν με καλούν στο iphone. Βασικά μόνο το widget για τον dialer χάθηκε! Επίσης αν ξεκινήσω ένα email στο iphone συνεχίζει κανονικά στο macbook αλλά όχι και το ανάποδο. Τι MacBook και τι iPhone έχεις; Από έρευνα σε φορουμς πάντως έχω δει όπως και στην δική μας περίπτωση, σε κάποιους λειτουργεί, και σε κάποιους όχι Update: Έκανα Sign Out στο Mac από το iCloud account και μετά Sign In. Τώρα οι κλήσεις παίζουν, αλλά δεν παίζει καθόλου το Continuity δηλαδή στο iPhone δεν εμφανίζεται εικονίδιο στο lock screen όταν γράφω ένα email ούτε το αντίστροφο... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2014 από WizeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Τι MacBook και τι iPhone έχεις; Από έρευνα σε φορουμς πάντως έχω δει όπως και στην δική μας περίπτωση, σε κάποιους λειτουργεί, και σε κάποιους όχι Update: Έκανα Sign Out στο Mac από το iCloud account και μετά Sign In. Τώρα οι κλήσεις παίζουν, αλλά δεν παίζει καθόλου το Continuity δηλαδή στο iPhone δεν εμφανίζεται εικονίδιο στο lock screen όταν γράφω ένα email ούτε το αντίστροφο... Macbook retina 13" (την πρώτη version) και iphone 5s. Πλεον απο χθες που βγηκε κανονικά το ios8, δεν ξέρω τι έκαναν online με το id κλπ αλλά όλα πλεον λειτουργούν σχεδόν άψογα μεταξύ iphone και yosemite! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν τώρα ξεκίνησε να παίζει σωστά και σε εμένα το continuity στις εφαρμογές. Το μόνο που δεν παίζει πλέον είναι το SMS Sync - Relay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Επίσης επέστρεψε μόνο του το widget για τον dialer! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί γαμώ την γκαντεμιά μου εμένα το κουμπί του "do not disturb" δεν εφάπτεται καλα στις γωνιές;; Μένει 'ξεσκέπαστο' λίγο άσπρο στις γωνίες αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω! Όχι τραγικά πράγματα βέβαια, αλλα απλώς για το γαμώτο. (είμαι ψείρας) :Ρ Λέτε να φταίει η ανάλυση του Ρετινα;;; (κάντε κλικ στην εικόνα) Υosemite Beta 10.10 (14A361p) by the way... μολις βγηκε και update για το mail του Yosemite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το trim στο yosemite? Το trim enabler απ'οτι γνωρίζω δεν παίζει, κάποιος άλλος τρόπος? Εχω την public beta 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα