brute-force Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μα τι λες τώρα; Που τους βλέπεις τους "όλους"; Μια που εξαίρεσες τον Star_Light, εκτός από μένα και τον migf1, όλοι οι υπόλοιποι είναι η "διμοιρία των συνηγόρων του defacer"! (πλην ελαχίστων λακωνικών ουδέτερων). Γράφτηκα πριν λίγες μέρες σ'αυτό το φόρουμ μπας και συζητήσω τίποτα εποικοδομητικό και τα μόνα που διαβάζω (σ'αυτό το νήμα τουλάχιστον) είναι πίπες του κ**λου από εσένα και τον migf1 (Καλά αυτός ο Star_Light το έχει πάει σε άλλο επίπεδο). Πολύ κακία για το τίποτα. Μήπως σας χαϊδεψε τις γκόμενες ο defacer; ps. δεν γνωρίζω κανέναν εδώ μέσα, οπότε πιστεύω δεν κατατάσσομαι σε καμία διμοιρία ε; 1
geomagas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μπα... Μάλλον γράφτηκες για να βρίζεις αυτούς με τους οποίους διαφωνείς. Δεν θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου να χαρακτήρησα "πίπες" τις γνώμες των άλλων, και δεν κατάλαβα ποτέ τι κερδίζουν αυτοί που το κάνουν. Αλλά τι να κάνουμε, δεν μπορούμε όλοι να ανήκουμε στο ανθρώπινο είδος... ps. Έχεις καταταγεί ήδη. Και πρόσεξε γιατί με τη συμπεριφορά σου δίνεις κακή εικόνα στην "ομάδα".
Star_Light Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Γράφτηκα πριν λίγες μέρες σ'αυτό το φόρουμ μπας και συζητήσω τίποτα εποικοδομητικό και τα μόνα που διαβάζω (σ'αυτό το νήμα τουλάχιστον) είναι πίπες του κ**λου από εσένα και τον migf1 (Καλά αυτός ο Star_Light το έχει πάει σε άλλο επίπεδο). Πολύ κακία για το τίποτα. Μήπως σας χαϊδεψε τις γκόμενες ο defacer; ps. δεν γνωρίζω κανέναν εδώ μέσα, οπότε πιστεύω δεν κατατάσσομαι σε καμία διμοιρία ε; To θρεντ ειναι ή δεν ειναι δημοσιο? έχω ή δεν εχω δικαιωμα να διατηρώ αμφιβολιες? κανεναν δεν χαρακτηρισα βλάκα ή χαζο και κανεναν δεν έβρισα. Αυτα για οσους λένε ακυρα περι κακίας. Κακια έχει οποιος βριζει χωρις λογο. Τωρα αν κάποιος καιγεται τοσο πολυ για αυτο ας απαντησει στις αμφιβολιες μου. Γιατι ζοριζεσαι? χαχαχα παντως αυτο με το οτι ο Defacer μας χαιδεψε τις γκομενες με εκανε και γελασα
Ilias95 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 @geomagasΜε το όλους εννοούσα «όλους, όσοι του επιτίθεστε», όχι «όλους, όσοι συμμετέχετε στο thread».Ξαναδιαβάζοντας προσεχτικά τις προηγούμενες δημοσιεύσεις έχεις δίκιο εν μέρει, όντως φαίνεται στην δική σας αντιπαράθεση να ξεκινάει την επίθεση ο defacer με την διαφορά όμως ότι «επιτέθηκε» περισσότερο στα λεγόμενα σου και όχι τόσο σε σένα σαν άτομο.Δεν ξέρω, αυτά που έγραψα ήταν από την γεύση που μου άφησε το thread και δεν αναφέρθηκα μόνο σε σένα αλλά σε «όλους».Δεν το συνεχίζω γιατί δεν μ' αρέσει να παίρνω θέση σε τέτοιου είδους «κοκορομαχίες».
geomagas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 @geomagas Με το όλους εννοούσα «όλους, όσοι του επιτίθεστε», όχι «όλους, όσοι συμμετέχετε στο thread». Ξαναδιαβάζοντας προσεχτικά τις προηγούμενες δημοσιεύσεις έχεις δίκιο εν μέρει, όντως φαίνεται στην δική σας αντιπαράθεση να ξεκινάει την επίθεση ο defacer με την διαφορά όμως ότι «επιτέθηκε» περισσότερο στα λεγόμενα σου και όχι τόσο σε σένα σαν άτομο. Δεν ξέρω, αυτά που έγραψα ήταν από την γεύση που μου άφησε το thread και δεν αναφέρθηκα μόνο σε σένα αλλά σε «όλους». Δεν το συνεχίζω γιατί δεν μ' αρέσει να παίρνω θέση σε τέτοιου είδους «κοκορομαχίες». Τι εννοείς "κοκορομαχίες"; Όταν λες κάτι θα πρέπει να το λες υπεύθυνα. Και όταν κάνεις λάθος, αυτός που σε διορθώνει δεν ξεκινά κοκορομαχία, μπορεί και να προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Και τι σημασία έχει αν επιτίθεται σε μένα "προσωπικά" ή στην άποψή μου; Η επίθεση είναι επίθεση, και είναι κάτι εντελώς ασύμβατο και με τη διαφωνία και με το επιχείρημα. Στο κάτω-κάτω, αν η επίθεση ήταν προσωπική (που ήταν λίγο) μπορώ απλά να την αντιπαρέλθω. Αλλά επίθεση σε άποψη σημαίνει προσπάθεια φίμωσης. Ελπίζω να κατάλαβες πόσο άστοχο είναι να βασίζεσαι στη "γεύση" για να εκφέρεις άποψη (εκτός κι αν αφορά φαγητό).
Star_Light Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Τελοςπάντων επειδη δεν θα βγάλει κάπου .... ας το σταματήσουμε εδω για να μην τσακωνομαστε και άσκοπα. Απλα Ηλια να ξέρεις οτι οταν κάποιος επιτίθεται στα λεγομενα σου συνηθως δεν θα γουσταρει ουτε εσενα τον ιδιο σαν άνθρωπο και αρα θα σε βλέπει εχθρικα. Καληνύχτα.
Ilias95 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Τι εννοείς "κοκορομαχίες"; Όταν λες κάτι θα πρέπει να το λες υπεύθυνα. Και όταν κάνεις λάθος, αυτός που σε διορθώνει δεν ξεκινά κοκορομαχία, μπορεί και να προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Και τι σημασία έχει αν επιτίθεται σε μένα "προσωπικά" ή στην άποψή μου; Η επίθεση είναι επίθεση, και είναι κάτι εντελώς ασύμβατο και με τη διαφωνία και με το επιχείρημα. Στο κάτω-κάτω, αν η επίθεση ήταν προσωπική (που ήταν λίγο) μπορώ απλά να την αντιπαρέλθω. Αλλά επίθεση σε άποψη σημαίνει προσπάθεια φίμωσης. Ελπίζω να κατάλαβες πόσο άστοχο είναι να βασίζεσαι στη "γεύση" για να εκφέρεις άποψη (εκτός κι αν αφορά φαγητό). «Κοκορομαχίες» (ίσως ατυχώς; ) χαρακτήρισα όλες τις προηγούμενες διενέξεις στο thread. Δεν είπα ότι ξεκινάς κοκορομαχία, άλλο κατάλαβες. Φυσικά και έχει σημασία αν «επιτίθεσαι» στα λεγόμενα κάποιου ή στον ίδιο. Γιατί η επίθεση σε άποψη είναι προσπάθεια φίμωσης; Δεν θεωρώ πάντως ότι βάζεις τα πράγματα στη θέση τους γιατί όπως είπα δεν αναφέρθηκα σε σένα συγκεκριμένα αλλά σε «όλους» και όταν αναφέρεσαι γενικά προφανώς το ποστ είναι περισσότερο αντιπροσωπευτικό για κάποιους και λιγότερο για άλλους.
geomagas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 «Κοκορομαχίες» (ίσως ατυχώς; ) χαρακτήρισα όλες τις προηγούμενες διενέξεις στο thread. Δεν είπα ότι ξεκινάς κοκορομαχία, άλλο κατάλαβες. Οκ. Φυσικά και έχει σημασία αν «επιτίθεσαι» στα λεγόμενα κάποιου ή στον ίδιο. Γιατί η επίθεση σε άποψη είναι προσπάθεια φίμωσης; Διότι: - ή θα σε πιάσουν τα νεύρα σου και θα κατέβεις στο επίπεδο του επιτιθέμενου (--> κοκορομαχία) - ή θα μπεις στη διαδικασία να του ζητήσεις το λόγο για την επίθεση, και θα αναλωθείτε εκεί, οπότε bye-bye επιχείρημα - ή θα αναγκάζεσαι να ξεηγείς ότι "κατάλαβε λάθος" (επειδή ψάρωσες ότι ίσως πραγματικά να κατάλαβε λάθος, και δεν το κάνει επίτηδες) - ή θα αντιπαρέλθεις για να δείξεις ανωτερότητα, οπότε αυτο-φιμώνεσαι - ή ή ή... Σε κάθε περίπτωση, η πιθανότητα να επακολουθήσει εποικοδομητική αντιπαράθεση έχει μειωθεί δραματικά. Είναι δηλαδή σαν να σου αμολάει ένα STFU, απλά με περισσότερα λόγια. Δεν θεωρώ πάντως ότι βάζεις τα πράγματα στη θέση τους γιατί όπως είπα δεν αναφέρθηκα σε σένα συγκεκριμένα αλλά σε «όλους» και όταν αναφέρεσαι γενικά προφανώς το ποστ είναι περισσότερο αντιπροσωπευτικό για κάποιους και λιγότερο για άλλους. Εννοούσα ότι προσπάθησα να βάλω τα πράγματα στη θέση τους σε ότι αφορά εμένα με το να σου απαντήσω την πρώτη φορά. Αν δεν το έκανα άλλωστε, δεν θα το έψαχνες πιο προσεκτικά, και θα μας έμενε η "γεύση" ότι όλοι τα έχουμε με τον defacer και αυτός είναι το θύμα. Τώρα, από τους "όλους", ένας μόνο έμεινε . Αν έχει τη διάθεση να σου απαντήσει αυτός, ας το κάνει. Αλλά κι αν δεν το κάνει, δεν θα τον αδικήσω. 1
AllCowsEatGrass Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 To θρεντ ειναι ή δεν ειναι δημοσιο? έχω ή δεν εχω δικαιωμα να διατηρώ αμφιβολιες? κανεναν δεν χαρακτηρισα βλάκα ή χαζο και κανεναν δεν έβρισα. Αυτα για οσους λένε ακυρα περι κακίας. Κακια έχει οποιος βριζει χωρις λογο. Εμένα η αμφιβολία μου είναι αν τους λογικούς συλλογισμούς που έχεις κάνει συν τα συμπεράσματα που έχεις βγάλει σε αυτό το thread θα τους έκανε άνθρωπος ή μπαμπουίνος. Συμπεριλαμβάνω και το bolded. Hint: Δεν έβρισα, άρα; Τουλάχιστον όταν έχουν διαμάχη μεταξύ τους κάποιοι πολύ έμπυροι συμφορουμίτες , εμείς οι υπόλοιποι αποκοιμίζουμε αρκετές χρήσιμες πληροφορίες/tips/links ακόμα κι αν δεν καταλήγει όμορφα το thread. Εσύ μπήκες σ' αυτό thread και προκάλεσες κάτι μη εποικοδομητικό. Αν απ' τα ποστ του defacer σ αυτό το thread όπως ισχυρίζεσαι δεν κερδίσαμε τίποτα, τι κερδίσαμε απ' τα ποστ του Star_Light; Βάζω παρελθοντικό χρόνο γιατί απλά σκότωσες ένα thread που προσωπικά ήθελα να το παρακολουθήσω, το πρώτο πρώτο σου ποστ είχε κατακλείδα : "Eλα ρε defacer τωρα που σε νοιαζει και για τους υπολοιπους...". Αυτό είναι άποψη και συμπέρασμα για πρώτο ποστ σε δημόσιο thread όπως λες; Τι με νοιάζει εμένα από που ξέρεις τον defacer και τι σου χει κάνει; => Το thread μου πίσω plz. <== 3
Star_Light Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 To έμπυροι γράφεται με "ει" μάλλον δεν υπολογισες και πολυ τα γραφομενα του defacer που κοντεψε να πάθει με την σωστη ορθογραφια. Και δεν ειναι αποκοιμιζουμε... ειναι αποκομίζουμε.
geomagas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εμένα η αμφιβολία μου είναι αν τους λογικούς συλλογισμούς που έχεις κάνει συν τα συμπεράσματα που έχεις βγάλει σε αυτό το thread θα τους έκανε άνθρωπος ή μπαμπουίνος. Συμπεριλαμβάνω και το bolded. Hint: Δεν έβρισα, άρα; Τι εννοείς δεν έβρισες; Και βέβαια έβρισες.
AllCowsEatGrass Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ρε defacer περα απο την πλάκα μηπως ηθελες να σου λύσουν τις ασκήσεις για να προσλάβουν εσένα και δεν μας το λές ξεκάθαρα εξαρχής? Εμένα η αμφιβολία μου είναι αν τους λογικούς συλλογισμούς που έχεις κάνει συν τα συμπεράσματα που έχεις βγάλει σε αυτό το thread θα τους έκανε άνθρωπος ή μπαμπουίνος. Ή και οι δύο βρίσαμε, ή και οι δύο διατηρούμε αμφιβολίες. Διάλεξε κάτι, γιατί το άλλο που είπες παραπάνω είναι παράδοξο, βάσει αξιώματος Star_Light #184.
Star_Light Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ή και οι δύο βρίσαμε, ή και οι δύο διατηρούμε αμφιβολίες. Διάλεξε κάτι, γιατί το άλλο που είπες παραπάνω είναι παράδοξο, βάσει αξιώματος Star_Light #184. Εσενα οταν έρχεται κάποιος και σου ποστάρει ασκησεις και δεν τις λύνει δεν σου φαινεται περιεργο? η 1η σκεψη που θα σου ερθει ειναι οτι θέλει να του τις λύσεις. Δεν ξερω για ποιο λογο αλλα προς τα εκει πηγαινει. Γενικα ολο το θρέντ μου φαινεται περιεργο δηλαδη ο defacer τι οφελος έχει να βοηθησει έναν άγνωστο και οχι έναν φιλο του ανεργο πληροφορικό πχ? αλλο οι συζητησεις περι προγραμματισμου που γινονται εδω και πατάνε πάνω στο χομπι. Εδω πλεον πάμε σε δουλεια πληρωμένη.
migf1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα την επίθεση στον defacer απ' όλους (ντάξει εκτός του Star_Light). Οκ, κάποιοι μπορεί να έχουν προσωπικές κόντρες, αλλά την εμπάθεια που βγαίνει έχοντας σαν βάση μόνο τα ποστ που γράφτηκαν στο συγκεκριμένο νήμα δεν μπορώ να την δικαιολογήσω με τίποτα. Άντε ο σκοπός του ανοίγοντας το νήμα δεν ήταν να βοηθήσει. Ποιος ήταν; Να εκμεταλλευτεί κόσμο; Να προβάλει τον εαυτό του; Σοβαρά; Από πότε είναι κακό να παραθέτει κάποιος τις εμπειρίες του και να κάνει και προτροπές όταν έχει εμπειρία σε κάποιο θέμα; Προσωπικά τέτοια ποστ κυνηγάω να διαβάζω συνήθως απ' όποιον κι αν προέρχονται. Τουλάχιστον απ' τα «δασκαλίστικα» ποστ του defacer στο νήμα κάτι κέρδισα σε γνώσεις/ιδέες. Απ' τα υπόλοιπα... ... Προσπαθώ να αγιάσω και δεν με αφήνεις Πέρα από οτιδήποτε άλλο, και μόνο επειδή το ανέφερες, θα μπορούσες να απαριθμήσεις μερικές (ή ακόμα καλύτερα όλες, αν το επιθυμείς) από τις γνώσεις/ιδέες που αποκόμισες από τα "δασκαλίστικα" ποστ του defacer σε αυτό το νήμα; Δεν το ρωτάω με ίχνος ειρωνείας, αλλά από πραγματική περιέργεια. Προφανώς ο καθένας μας ανάλογα τα βιώματα, την εμπειρία και την παιδεία του αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα (απόλυτα κατανοητό και δεκτό). Εγώ λοιπόν δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να απαριθμήσω τι έχω αποκομίσει μέχρι στιγμής από τα ποστ του defacer στο νήμα (για να μη πει κανείς πως μόνο ζητάω): 1) Το φόρουμ προγραμματισμού του insomnia ενδείκνυται για ποστάρισμα sneaky-leak αγγελίας ανώνυμης εταιρίας προκειμένου να βρεις senior-dev (μόνο σοβαρές προτάσεις σε π.μ.) 2) Είναι θεμιτό να διαρρέεις μη-ανακοινωμένη αγγελία πρόσληψης του αντικαταστάτη σου στην όποια εταιρία δουλεύεις, συμπεριλαμβάνοντας και τις ερωτήσεις αξιολόγησης, αρκεί να επικαλείσαι πως δεν το κάνεις με την επαγγελματική σου ιδιότητα. 3) Είναι θεμιτό όσο τρέχει η αγγελία να διαρρέεις ποια εικόνα έχεις αποκομίσει από τις πρώτες αιτήσεις που έχεις λάβει, και να... "προειδοποιείς/συμβουλεύεις" όσους ακόμα το σκέφτονται. 4) Είναι καλή ιδέα να ξεσκαρτάρεις senior devs με ερωτήσεις επιπέδου undergraduate (στην καλύτερη). 5) Όταν ψάχνεις να βρεις senior-dev μάλλον είναι σημαντικότερο να ανοίξεις νήμα και να γράφεις σεντόνια στο φόρουμ προγραμματισμού του insomnia, από το π.χ. να φτιάξεις τις δικές σου ερωτήσεις αξιολόγησης με τις οποίες θα κάνεις το technical screening των υποψηφίων. Αυτές τις κάνεις copy & paste από το Internet και στον χρόνο που γλίτωσες μπορείς να αναλύεις στο φόρουμ το insomnia πως και γιατί το δικό σου cover letter είναι παράδειγμα προς μίμηση, ή οτιδήποτε άλλο. 6) Όταν καίγεσαι να βρεις τον αντικαταστάτη σου (επειδή "η εταιρία σου θα χάνει 10χίλιαρο ανά ημέρα αν υπάρξει κενό") όταν βγει επίσημα η αγγελία πρόσληψης ΔΕΝ δίνεις το link της στο νήμα που εσύ έχεις ανοίξει με το sneaky-leak της. 7) Όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι κακεντρεχής, hater, ασπόνδυλο, παίρνει ληγμένα, είναι φαντασιόπληκτος, κλπ (σε ότι με αφορά τουλάχιστον στο παρόν νήμα των 13 σελίδων ζήτημα να έχω ποστάρει 6-7 φορές κι έχω εισπράξει ήδη από τον defacer περίπου ισάριθμους χαρακτηρισμούς... κάτι λιγότερο). Επειδή λοιπόν τυγχάνει να διαφωνώ με όλα αυτά που έχω αποκομίσει από τα ποστς του defacer στο παρόν νήμα, επειδή είμαστε σε δημόσιο φόρουμ, κι επειδή κυρίως μιλάμε για έναν κλάδο ο οποίος και με αφορά, και τον νοιάζομαι, και μου έχει δώσει και μου δίνει ψωμί, και τέλος επειδή τυγχάνει να έχω δει αρκετά έως πολλά να συμβαίνουν, εξέφρασα την πλήρη διαφωνία μου κι επιμένω. Ούτε είναι κανείς υποχρεωμένος να συμφωνεί μαζί μου, ούτε με ενδιαφέρουν τα likes, οι κλίκες, κλπ (αυτό τουλάχιστον όσοι έχουμε συμπορευτεί τα τελευταία χρόνια στα διάφορα φόρουμ θέλω να πιστεύω πως το γνωρίζουν). Αν φυσικά το θεωρείς χρήσιμο, περιμένω να διαβάσω τα ιδεές/γνώσεις που κέρδισες από τα ποστ του defacer στο παρόν νήμα, με καμία διάθεση για τσακωμούς. @brute-fore: Ευχαριστούμε για την καθοριστική αλλά κυρίως εποικοδομητική συμβολή σου στο νήμα. Κρίμα που δεν σε είχαμε νωρίτερα στην παρέα μας. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις