Rage20 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 http://prntscr.com/3p8258 εχω αυτο το προβλημα που δειχνω στην φωτογραφια.Αυτο μου το δειχνει για 2 δευτερα σε καθε βιντεο αλλα μετα παει κανονικα.Τι μπορει να φταιει;μηπως πρεπει να αλλαξω ρυθμισεις;
Rod@X Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Πληροφορίες για το σύστημα σου? Πότε το κάνει? Θερμοκρασίες?
Rage20 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Το μοντέλο του λάπτοπ είναι acer travelmate 7730g.Απο θερμοκρασίες είναι γύρω στους 68-70 και το κάνει αφού παίξει το βίντεο καμιά 10ρια δευτερόλεπτα
coolerman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 άνοιγμα/καθάρισμα/τοποθέτηση thermal grase(cpu) thermal pad λογικα θα έχει(gpu) ανεβασμένες θερμοκρασίες έχεις,ίσως αυτό σου κάνει "νερά" **δοκίμασε σε εξωτερικό πάνελ αν εξακολουθεί να σου κάνει τα ίδια.
Rage20 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 πριν 2 μηνες αλλαξα παστα και στον επεξεργαστη και στην καρτα γραφικων.Επισης δεν μπορω να φορτωσω το τελευταιο driver που εβγαλε η nvidia λογος: no internet connection ενω μπαινω μια χαρα στο ιντερνετ
giorgosathens Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Επισης δεν μπορω να φορτωσω το τελευταιο driver που εβγαλε η nvidia λογος: no internet connection ενω μπαινω μια χαρα στο ιντερνετ Μηπως εχεις κανενα θεμα με τους drivers? Δεν δοκιμαζεις uninstall και install τους τελευταιους drivers?
Rage20 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα για ννα αφαιρεί drivers;
Rod@X Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δες εδώ: http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.html Σε ασφαλή λειτουργία καν το καλλίτερα.
Rage20 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 λοιπον παιδια μου τα βγαζει ενα ενα...οταν βλεπω βιντεο τωρα σταματησε να μου μαυριζει η εικονα αλλα ειναι τελειως χαλια σε οποια αναλυση και να το βαλω,η εικονα ειναι πολυ 'πιξελιασμενη' και επισης οταν πλεον ανοιγω το πσ συνδεεται με το ρουτερ αλλα δεν εχει ιντερνετ.Μολις ομως κανω επανεκκινηση στο ρουτερ τοτε εχει ιντερνετ κανονικα(!)...και πλεον που παιζω λολ απο 60 fps που επιανε τωρα πιανει βαρια 30 fps.Εκανα σκαν για ιους αλλα δεν βρηκε τπτ...θα δοκιμασω να ξαναβαλω τους drivers και βλεπουμε.
Rage20 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 λυθηκε το προβλημα οταν ξαναεβαλα τους drivers.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!
giorgosathens Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 ωραια! αμα εχεις και με το ρουτερ προβλημα πες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα