Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η HTC ανακοίνωσε επίσημα το One (Ε8), την διεθνή έκδοση του γνωστού One (M8) Ace που είχε παρουσιαστεί πριν μερικές μέρες για την αγορά της Κίνας.Αντί για το αλουμίνιο, η HTC προτίμησε στη περίπτωση του HTC One (E8), τη πλαστική unibody κατασκευή, αν και διατήρησε αρκετές από τις καμπύλες του HTC One (M8). Το νέο μοντέλο είναι ελαφρώς παχύτερο (9.9 χιλιοστά αντί 9.4 χιλιοστά) αλλά ελαφρύτερο (145 γραμμάρια αντί 160 γραμμάρια) από το One (M8).

Στο εσωτερικό του εντοπίζουμε το Snapdragon 801 SoC, 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται μέσω κάρτας μνήμης microSD έως και κατά 128GB. Στη πρόσοψη, υπάρχει κάμερα με αισθητήρα BSI ανάλυσης 5.0 Megapixels, που τραβάει video ανάλυσης 1080p.

Στο πίσω μέρος, έχουμε μία κάμερα με αισθητήρα BSI επίσης, αλλά ανάλυσης 13 Megapixels, με διάφραγμα φακών f/2.2 που συνοδεύεται από LED flash (1080p video). Μία σημαντική διαφορά, σε σχέση με το One (M8), είναι ότι το νέο One (E8) προσφέρει dual SIM δυνατότητες (δέχεται δύο nanoSIM κάρτες, και οι δύο με quad-band GSM συνδεσιμότητα, αλλά με τη δεύτερη να προσφέρει και quad-band 3G με HSPA+). Θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές αυτό το μήνα, αλλά με άγνωστο για την ώρα κόστος.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Προσωπικά μου αρέσει πολύ (οχι οτι έχει και τρομερές διαφορές απο το Μ8).

Με μια "τίμια" τιμή θα παει καλά.

Γιατι στο "μινι" και σε αυτο βάζει 13αρα καμερα? Αποφασισε οτι το ultrapixel ηταν fail ή προσπαθεί να μειώσει το κόστος (και καλα λογω τεχνολογίας)?

• Like 1
Δημοσ.
Άμα κοστίζει 500, για ποιον λόγο να προτιμήσει κανεις το HTC one mini 2 αντί για αυτό; Κάνουν κάτι περίεργα εκεί στην HTC ώρες ώρες...

Βγάλτε flagship στα 600-650, βγάλτε το "πλαστικό" του μοντέλο στα 450-500 και βγάλτε ένα mini στα 300-350. Τέλος. ΤΟΣΟ δύσκολο;

• Like 1
Δημοσ.

Το άσπρο και το κόκκινο είναι υπέροχο! Εμένα δεν με χαλάει το πλαστικό που χρησιμοποιεί η htc είναι καλής ποιότητας. Και Κάμερα ωραία από τι φαίνεται και τιμή μάλλον φυσιολογική.

Δημοσ.

εχω μια απορια,τωρα αυτο πως θα το ονομασουν οι haters?πλαστικουρα οπως ονομαζουν τα σαμμυ?η πολυκαρβουνικο?γιατι τοτε μαλλον καποιος θα εισαγει πλαστικο απο τον αρη δε γινεται αλλιως...

Δημοσ.
εχω μια απορια,τωρα αυτο πως θα το ονομασουν οι haters?πλαστικουρα οπως ονομαζουν τα σαμμυ?η πολυκαρβουνικο?γιατι τοτε μαλλον καποιος θα εισαγει πλαστικο απο τον αρη δε γινεται αλλιως...

Δεν είναι όλα τα πλαστικά ίδιας ποιότητας μην μπερδεύεσαι.

Δημοσ.

Αν είναι όπως ήταν το πλαστικό του One X ,θα είναι πολύ καλό.

Εμφανισιακά είναι πολύ όμορφο ούτως ή άλλως, μακάρι να το δούμε και από εδώ μεριά.

Δημοσ.

Δεν είναι όλα τα πλαστικά ίδιας ποιότητας μην μπερδεύεσαι.

μα το ιδιο λεμε πλαστικο απο τον αρη ειναι.δε μπερδευομαι.δεν υπαρχει αλλη εξηγηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...