Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 καλημερα παιδια,εδω και κανα μηνα ψαχνω κινητο dual sim για την κοπελα μου,το αναφερω γτ η χρηση ειναι και αναλογη...facebook,viber,snapchat,φωτο και τετοια...οχι βαρυα games η δεν ξερω κ εγω τι!το budget ειναι γυρω στα 140-150 ευρο!μεχρι στιγμης καταληγουμε προς το Samsung galaxy core duos...απλα σκεφτομαι μηπως ειναι λιγο παλιο?μ μικρη ram...κ δεν πολυαξιζει,η ακομα αν περιμενουμε κανα μηνα και ετσι μηπως βγει κατι καλο?ακου προτασεις!Ευχαριστω
stevengreeceGR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μολις βγει το moto e (αν ερθει στην Ελλαδα).Ειναι dual sim με επεξεργαστη διπυρηνο και 5 mp χωρις flash. Δεν εχει καμερα μπροστινη android 4.4.2 παντως πολυ καλο Θα κοστιζει γυρω στα 100 εως 110€
pekorin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 το sony m dual σε μωβ χρώμα είναι πολύ καλό για γυναικά και θα της αρέσει . έχει 147 ευρώ
eddie1996 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εάν σε ενδιαφέρει η αγορά της κίνας τότε κοίτα αυτό http://www.minideal.net/lenovo-a850-white-smartphone-mtk6592-octa-core-dual-sim-3g-gps-with-5-5-inch-ips-screen.html Σε αυτά τα λεφτά από ελλάδα τόσο γρηγόγρο ξέχνα το.
zitsos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 εγω θα σου πρωτινα και κανένα μεταχιρησμένω κινέζο, με αυτά τα λευτα βρίσκεις τουμπανακι.....!!!οι αγγελίες είναι γεμάτες εδώ...!!!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 ειμαστε λιγο εναντιων των κινεζικων γτ δεν γνωριζουμε ποιες μαρκες πραγματικα αξιζουν κ ποιες ειναι σκουπιδια!πχ η ZTE ειναι καλη?κοιταμε τωρα τ LG L70 dual ξεφευγει απο τ budget (188ευρω) αλλα φαινεται πολυ καλο,τ λετε?
doctorkostis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Σε αυτο το μπατζετ διαλεξε μεταξυ ZTE, Huawei, Xiaomi, Lenovo. Δε θα βγεις χαμενος. Απο Ελλαδα σιγουρα θα παρεις κατι μετριο. 1
michalisv Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Προτείνω το Nokia Lumia 630 dual sim http://www.skroutz.gr/s/4870874/Nokia-Lumia-630-Dual-SIM.html Εφόσον δεν κάνει βαριά χρήση και δεν παίζει παιχνίδια δεν θα της λείψει κάποιο app και θα χει ένα εύκολο και χωρίς κολλήματα κινητό.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Προτείνω το Nokia Lumia 630 dual sim http://www.skroutz.gr/s/4870874/Nokia-Lumia-630-Dual-SIM.html Εφόσον δεν κάνει βαριά χρήση και δεν παίζει παιχνίδια δεν θα της λείψει κάποιο app και θα χει ένα εύκολο και χωρίς κολλήματα κινητό. η ram ειναι οκ για το κινητο?και η αναλυση της οθονης για 4,5' μ φαινεται καπως μικρη... Σε αυτο το μπατζετ διαλεξε μεταξυ ZTE, Huawei, Xiaomi, Lenovo. Δε θα βγεις χαμενος. Απο Ελλαδα σιγουρα θα παρεις κατι μετριο. κατι τετοιο κοιταγαμε αλλα δεν ειμαστε σιγουροι τι παιζει μ αντιπροσωπειες,τεχνικη υποστηριξη κ ετσι!εχεις καποια εμπειρια?
doctorkostis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 κατι τετοιο κοιταγαμε αλλα δεν ειμαστε σιγουροι τι παιζει μ αντιπροσωπειες,τεχνικη υποστηριξη κ ετσι!εχεις καποια εμπειρια? Κοιτα, αυτο ειναι ενα μειονεκτημα που εχουν τα κινεζικα. Αν παθει κατι, μιλας με το μαγαζι που το πηρες και το στελνεις πισω με κοστος αποστολης κανα 10ευρω να το φτιαξουν. Αυτο παιρνει 1,5 με 2 μηνες πανω κατω, τους οποιους μενεις χωρις κινητο. Εναλλακτικα, υπαρχουν μαγαζια στην Αθηνα που μπορουν να αναλαβουν επισκευη κινεζικου κινητου με το κοστος εννοειται δικο σου. Λογω των χαμηλων τιμων, αρκετοι (και εγω αναμεσα τους) παιρνουν το ρισκο και αγοραζουν απο Κινα. Αν δεν εισαι κινητοφαγος και αγορασεις απο επωνυμη κινεζικη εταιρεια τοτε δεν ειναι πολυ πιθανο να εχεις προβληματα. 1
ask Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 και γω ενδιαφερομαι για dual sim και δεν εχω ιδιαιτερους περιορισμους περα απο το οικονομικο που δεν θα ηθελα να ξεπερνα τα 250 ευρω..προτασεις??
morby Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 και γω ενδιαφερομαι για dual sim και δεν εχω ιδιαιτερους περιορισμους περα απο το οικονομικο που δεν θα ηθελα να ξεπερνα τα 250 ευρω..προτασεις?? Dual sim με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά 50 ευρώ πάνω από το όριο που έχεις θέσει είναι το Huawei G750 που φέρνει η Wind. Aν μπορείς να ανέβεις ένα 50άρικο αξίζει με χίλια
Sog96Ch Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 και γω ενδιαφερομαι για dual sim και δεν εχω ιδιαιτερους περιορισμους περα απο το οικονομικο που δεν θα ηθελα να ξεπερνα τα 250 ευρω..προτασεις?? http://www.minideal.net/lenovo-k910-vibe-z-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-2ghz-with-5-5-inch-fhd-screen-2gb-16gb.html
michalisv Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 η ram ειναι οκ για το κινητο?και η αναλυση της οθονης για 4,5' μ φαινεται καπως μικρη...Η ram ειναι μια χαρα,καθως τα windows phone ειναι παρα πολυ ελαφρια.Ετσι,ακομα και με αυτη τη ram θα τρεχει απροβληματιστα χωρις lag και κολληματα.Αμα θες κινητο απο Ελλαδα και με εγγυηση,ειναι αρκετα καλη επιλογη,καθως δεν υπαρχουν σε αυτα τα χρηματα αρκετα καλα dual sim android κινητα απο Ελλαδα.+ επειδη κανει σχετικα απλη χρηση,πιστευω οτι τα windows phone θα την βολεψουν. Να και μια προταση σε android: http://www.skroutz.gr/s/4448286/Samsung-Galaxy-Grand-Neo-3G-Dual-Sim-8GB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα