eftihios1986 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Καλημέρα, Πριν από περίπου δύο μήνες αγόρα την μητρική Gigabyte Z87-HD3 . Το πρόβλημα που έχω είναι οτι το σύστημα χάνει κάποιες φορές την ώρα και επίσης, όταν κλείσω τον Η/Υ και πατήσω το κουμπί ενεργοποίησης για 10-15 sec όταν τον ξανανοίγω μου κάνει πάντα auto bios recovery. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα αυτό ? ή πάει για εγγύηση κατευθείαν ? Ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Κανε ενα bios reset και άλλαξε δοκιμαστικά και την μπαταρία αν και κανονικά δεν ψοφάει τοσο εύκολα αλλα ποτε δεν ξέρεις
eftihios1986 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μήπως το θέμα με το auto bios recovery έχει να κάνει με την default λειτουργία της μητρικής όταν έχω πατήσει 10-15 sec το κουμπι εκκίνησης με τον υπολογιστη χωρίς ρεύμα ?
SPANK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μπορεί να ειναι και αυτο δες μηπως λεει στο manual αλλα το αλλο που λες με την ώρα δεν νομίζω οτι εχει σχέση , σε αυτην την περίπτωση παντως άλλαξε μια μπαταρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα