stakas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Καλημέρα έχω ένα θέμα σοβαρό θα έλεγα, έχω το laptop του εργοδότη μου είπαμε να του κάνουμε ένα format. Έκανα το format, ο δίσκος είχε 3-4 partition τα διέγραψα όλα (αφού είχα κάνει backup) ένα partition έλεγε για restore. Τεσπα έβαλα τον κωδικό γνησιότητας που είχε στο καρτελάκι απο κάτω, παω να εγκαταστήσω προγράμματα και ενώ τα εκτελώ σαν διαχειριστής κάνει πως παει να το τρέξει και μετά τπτ. Ούτε error ούτε κάτι στην διαχείριση εργασιών σαν να μην το έκανα ποτέ εκτέλεση. Τα προγράμματα που παω να περάσω είναι για x64 όπως και το λειτουργικό που πέρασα και τα έχω περάσει σε πάρα πολλά pc εδώ και χρόνια. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Υ.Γ.: Προσπάθησα να τα κάνω εγκατάσταση και απο safe mode και έκανα ξανά format αλλά πάλι τπτ.
giorgosathens Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δες με HD Sentinel την υγεία του σκληρού δίσκου! Μάλλον μου μυρίζει προβληματικός σκληρός!
stakas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Λοιπόν έτρεξα σε cmd " sfc /scannow " ο δίσκος κανένα πρόβλημα, μετά δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση τα προγράμματα οχι απο τον εξωτερικό μου δίσκο αλλά να τα κατεβάσω εκ νέου και τα περνούσε. Τον δίσκο τον έχω χρησιμοποιήσει σε πολλά pc και δεν είχα θέμα δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβει. Επίσης έκανα αντιγραφή το πρόγραμμα που ήθελα απο τον εξωτερικό δίσκο στην επιφάνεια εργασίας έτσι ώστε να το τρέξω απο εκεί αλλά και πάλι τίποτα. Τουλάχιστον αφού μου έκανε εγκατάσταση απο αυτά που κατέβασα κάτι είναι και αυτό.
giorgosathens Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Λοιπόν έτρεξα σε cmd " sfc /scannow " ο δίσκος κανένα πρόβλημα, μετά δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση τα προγράμματα οχι απο τον εξωτερικό μου δίσκο αλλά να τα κατεβάσω εκ νέου και τα περνούσε. Τον δίσκο τον έχω χρησιμοποιήσει σε πολλά pc και δεν είχα θέμα δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβει. Επίσης έκανα αντιγραφή το πρόγραμμα που ήθελα απο τον εξωτερικό δίσκο στην επιφάνεια εργασίας έτσι ώστε να το τρέξω απο εκεί αλλά και πάλι τίποτα. Τουλάχιστον αφού μου έκανε εγκατάσταση απο αυτά που κατέβασα κάτι είναι και αυτό. Ε τότε δεν είναι θέμα του laptop είναι θέμα του εξωτερικού σκληρού. Τσεκαρε κ αυτόν καλού κακού..
stakas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ναι το ανακάλυψα μετά αυτό. Θα τον τσεκάρω οταν βρώ άλλον να βάλω μέσα το υλικό 1gb σχεδόν γιατί αλλιώς την βάψαμε.. ;-)
giorgosathens Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ναι το ανακάλυψα μετά αυτό. Θα τον τσεκάρω οταν βρώ άλλον να βάλω μέσα το υλικό 1gb σχεδόν γιατί αλλιώς την βάψαμε.. ;-) Μπορεί βέβαια να είσαι τυχερός κ να φταίει μόνο η θήκη του εξωτερικού. Οπότε καλύτερα να τον ξεβιδώσεις, να τον συνδέσεις στο pc και να τον κάνεις check εκτός της θήκης.,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα