stumpous31 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Παιδια εχω το Samsung Galaxy S4 και εχω ενα μικρο προβληματακι με την Eπαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων στο μενου με τις εφαρμογες οταν το πρωτοπηρα παταγα το αριστο κουμπι επαφης και εβγαζε τις επιλογες και ειχε και μια επιλογη που εβαζες καποιες εφαρμογες σαν κρυφες τωρα ομως εκτος οτι δεν υπαρχει αυτη η επιλογη και την εχει σαν απενεργοποιημενη με γκριζα γραμματα οταν κανω Eπαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων το μονο που κανει ειναι να μου σβηνει τις προσφατες εφαρμογες που ειχα και και ολα τα αλλα αθικτα ακομα και με την σειρα που τα ειχα τα games με τα games κτλ τι ακριβως γινετε και τι εχω αλλαξει και αν μπορω να το διορθωσω.
selianx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Αν έχεις την 4.4.2 αν δεν κάνω λάθος, δε μπορείς να τις κρύψεις όπως παλιά, όσα reset και αν κάνεις.Μια λύση, είναι αν δε πρόκειται να τις χρησιμοποιήσεις, είναι να πας στη διαχείριση εφαρμογών και να τις απενεργοποιήσεις.
stumpous31 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 ναι την 4.4.2 εχω αρα ωφειλετε στην αναβαθμιση σωστα??? ποιες να χρισημοποιξησω τις εφαρμογεσ εννοεις?? Συγνωμη αλλα δν καταλαβα
selianx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Το πρόβλημα σου δεν είναι ότι πριν μπορούσες να κρύψεις κάποιες εφαρμογές και τώρα όχι; Εάν ναι, τότε αυτές που είχες σκοπό να κρύψεις, αν δεν σκοπεύεις να τις χρησιμοποιήσεις (για παράδειγμα, μπορεί να θες να τις κρύψεις από το μενού για να μη σου πιάνει χώρο, αλλά να τις έχεις σε κάποια αρχική σου σελίδα) τότε απλά τις κάνεις Απενεργοποιήση. 1
stumpous31 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ηταν ενα απο το προβλημα μου οτι δν μπορω να τις κρυψω για να μην εχω 4-5 σελιδες γεματο εφαρμογες μαζι με τις εργοστασιακες που δν σβηνονται με τιποτα και κυριως αυτες θελω να κρυψω τις εργοστασιακες και 2ον με την Eπαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων γιατι ειναι ακριβως ιδια οπως τα ειχα πριν και δν γυρναει το τηλ οπως παλια σαν να το ανοιγω πρωτη φορα??? Να υποθεσω παλι οτι φταει το 4.4.2???
Λύση selianx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Λύση Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ηταν ενα απο το προβλημα μου οτι δν μπορω να τις κρυψω για να μην εχω 4-5 σελιδες γεματο εφαρμογες μαζι με τις εργοστασιακες που δν σβηνονται με τιποτα και κυριως αυτες θελω να κρυψω τις εργοστασιακες και 2ον με την Eπαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων γιατι ειναι ακριβως ιδια οπως τα ειχα πριν και δν γυρναει το τηλ οπως παλια σαν να το ανοιγω πρωτη φορα??? Να υποθεσω παλι οτι φταει το 4.4.2??? Δε νομίζω ότι η Επαναφορά ρυθμίσεων θα αναλάβει να "φλασάρει" την παλιά Android version που είχε όταν πρωτοπήρες το κινητό, είναι μια διαδικασία που μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Αν και δε νομίζω να θες να γυρίσεις σε παλιότερη version για ένα πρόβλημα που υπάρχει λύση, η οποία αναφέρεται παρακάτω. Απλά απενεργοποιήσε μια-μια τις εφαρμογές που δε θες από το διαχειριστή, το ίδιο κάνει, και ίσα ίσα καλύτερη δουλειά καθώς τις μπλοκάρει και δε τρέχουν και άχρηστες για εσένα εφαρμογές στο background. Άλλη λύση είναι να κοιτάξεις για άλλον launcher στο Google Play που να επιτρέπει (στη free ή στην paid version) την απόκρυψη εφαρμογών από το συρτάρι εφαρμογών, θα αναφέρεται στα features. Παραδείγματα, GO Launcher, Nova Launcher, Apex Launcher. 2
stumpous31 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 selianx εισαι φοβερος με την απαντηση σου ελυσα το προβλημα μου αλλαξα το launcher οπως ειπες thanks Eπισηε και στα παιδια που προσφερθηκαν να βοηθησουν ειστε φορεροι ολοι σας εδω μεσα!!!!! Συνεχιστε ετσι!!!!!!!!!!!!!
selianx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Να'σαι καλά φίλε μου. Πιστεύω ότι εκτός από αυτό το πρόβλημα, θα δεις ότι σχεδόν όλοι οι launcher είναι καλύτεροι από αυτόν της Samsung. Όπως και να 'χει χαίρομαι που έβγαλες άκρη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα