panos_saxo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Καλησπερα. Ειμαι κατοχος μιας lg 42 la620s . Προσπαθω ν κανω εγγραφη ενος προγραμματος σε usb αλλα δε τα καταφαιρνω. Διαβασω το manual αλλα δεν εχει τιποτα , με παραπεμπει απλως στις οδηγιες χρησης που εχει η τηλεοραση στο μενου. Αν καταλαβα καλα απο οσα διαβασα , πρεπει λεει να χρησιμοποιησω σκληρο δισκο και μαλιστα αυτος να ειναι απο 40 giga ως 1 tera. Ισχυει αυτο ?? Δηλαδη με ενα usb 16αρι που εχω δε γινεται τιποτα? Μου φαινεται δλδ ασκοπο να αγορασω σκληρο διακο για να γραψω ενα 40 λεπτο προγραμμα που θελω , να το δω και στη συνεχεια να το σβησω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Καλησπερα. Ειμαι κατοχος μιας lg 42 la620s . Προσπαθω ν κανω εγγραφη ενος προγραμματος σε usb αλλα δε τα καταφαιρνω. Διαβασω το manual αλλα δεν εχει τιποτα , με παραπεμπει απλως στις οδηγιες χρησης που εχει η τηλεοραση στο μενου. Αν καταλαβα καλα απο οσα διαβασα , πρεπει λεει να χρησιμοποιησω σκληρο δισκο και μαλιστα αυτος να ειναι απο 40 giga ως 1 tera. Ισχυει αυτο ?? Δηλαδη με ενα usb 16αρι που εχω δε γινεται τιποτα? Μου φαινεται δλδ ασκοπο να αγορασω σκληρο διακο για να γραψω ενα 40 λεπτο προγραμμα που θελω , να το δω και στη συνεχεια να το σβησω . Στην LG δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις usb stick για λειτουργίες pvr & time shift αλλά απαιτείται σκληρός δίσκος. Απο usb sticks μπορείς απλά να αναπαράγεις περιεχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα