Prospector8 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Κανεις δεν ειπε κατι τετοιο καμια στιγμη, ουτε καν το πιστευει αυτο καποιος..
manolis96 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Αν αναφέρεσαι στην κατηγορία που λέω εδώ #209 ο 8320 είναι ~10% ποιο κάτω από τον 8350;;;Οπότε 10% διαφορά περίπου με τον i5-4440 οπότε το πολύ πολύ να φτάσει τον i5-4670 των 190€ ,καθόλου άσχημα για cpu των 130€ αλλά μέχρι εκεί,αν τον κάνεις κάρβουνο στο o/c θα φτάσει και ποιο ακριβούς επεξεργαστές ,μόνο σε αυτήν την κατηγορία,αλλά αλλάζουν και κατά πολύ οι τιμές. 8350 = oc 8320 FIXED μια χαρα αποδιδει και ο ι5 σε multi εφαρμογες δεν μιλαμε για επαγγελματικο επιπεδο γιατι ενας ι7 και ποσο μαλλον Χ79 ειναι οι καταληλοτεροι εκει..... αυτη η αρχιτεκτονικη δεν οδηγει πουθενα η amd το καταλαβε και αποσυρθηκε........ πιστευεις οντως οτι η amd δεν μπορει να ξαναπερασει την intel οπως εκανε τοσα χρονια? απλα επειδη υπαρχει δυσφημιση απο ολους εσας που οντως δεν εχετε κατσει να μετρησετε και να δειτε αν ειναι οντως αληθεια αυτα που λενε στα reviews τοτε η amd θα εκανε ενα παραπανω βημα στα cpus...αλλα ετσι οπως εχει καταντησει η φημη της εχει ενα λουκουμι επεξεργαστη στα 133€ που κανει τα παντα(οποιος εχει αμφισβητηση να την πει να του απαντησω) Η AMD λοιπον ασχολειται πλεον με τα APUS και δυστηχως εχει ριξει ολα τα χρηματα της σε αυτο το τομεα για αυτο και ειναι πιο μπροστα απο την intel σε αυτο το σταδιο με αποτελεσμα οπως ειπα να παραμελησει αρκετα τα cpus και να την περασει η intel... 2
Ashmadia Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Κανεις δεν ειπε κατι τετοιο καμια στιγμη, ουτε καν το πιστευει αυτο καποιος.. Μην ασχολεισαι, αυτο κανει οταν λεει παπατζες, αβασιμες επιθεσεις. Ουτε λογος για την παπατζα, ισα-ισα για να την προσπερασουμε. 1
TheELF Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Κανεις δεν ειπε κατι τετοιο καμια στιγμη, ουτε καν το πιστευει αυτο καποιος.. Ο ashmadia με αυτές της ιστορίες που λέει αυτό θέλει να περάσει, ότι αφού στο π.χ χ264 είναι τάδε % ποιο πάνω ο 6300 άρα παντού είναι τόσα % ποιο πάνω,δεν μπορεί να διανοηθεί ότι στα παιχνίδια δεν πάει στο 100% ένας 6300 (και γενικά οι cpus). Και για την μητρική που λέτε,και σε 80€ δηλαδή να βάλεις τον I3 δηλαδή 180€ σύνολο,τι o/c κάνεις στον 6300;;; Και να κάνεις πάλι μόνο στα optimized θα είναι λίγο καλύτερος,σε όλες της άλλες κατηγορίες παιχνιδιών που λέγαμε πριν;;;; Οπότε στο σύνολο, για όλα και κάθε παιχνίδι στο σύνολο,πάλι vfm βγαίνει ο i3.
manolis96 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μα δεν έχει διαφορά με έναν 8320/50, είναι το ίδιο πράγμα.Οι έξτρα 2 πυρήνες του 8-core FX δεν προσφέρουν τίποτα στα παιχνίδια, οπότε γιατί να μην πάρεις τον 6300 και να δώσεις λιγότερα εφόσον σε ενδιαφέρουν μόνο τα παιχνίδια. Όχι, ψάξτο, θα το βρεις αλλιώς περίμενε να δει τα ποστ ο prospector για να σου το δώσει. και εγω αυτο σκεφτομαι για το καινουργιο μου μηχανημα που θα στησω... αρα πιστευεις οντως οτι ο 6300 θα με υπερκαλυψει σε ολα τα παιχνιδια? μην ξεχναμε οτι ειναι ενας επεξεργαστης που κοστιζει κατω απο 100€ και σου αφηνει το περιθωριο να δωσεις πιο πολλα χρηματα στην καρτα!! 1
Ashmadia Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Α βεβαια, τωρα αρχιζουμε να βαζουμε και λογια. Ευτυχως για μενα, ο λογος ειναι γραπτος εδω και δεν περνανε αυτα. Καλη καρδια!
manolis96 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 για gaming καλητερα ενας ι5 4670 σε ολα τα προηγουμενα συμφωνουσα μαζι σου... πιστευω ομως οτι τωρα εχει αδικο...δεν εχω τον ι5 αλλα πιστευω οτι ο 8320 αποδιδει καλυτερα σε παιχνιδια ειδικα αν ο 4670 δεν ειναι η κ εκδοση! 1
kyriakosm Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) 8350 = oc 8320 FIXED πιστευεις οντως οτι η amd δεν μπορει να ξαναπερασει την intel οπως εκανε τοσα χρονια? απλα επειδη υπαρχει δυσφημιση απο ολους εσας που οντως δεν εχετε κατσει να μετρησετε και να δειτε αν ειναι οντως αληθεια αυτα που λενε στα reviews τοτε η amd θα εκανε ενα παραπανω βημα στα cpus...αλλα ετσι οπως εχει καταντησει η φημη της εχει ενα λουκουμι επεξεργαστη στα 133€ που κανει τα παντα(οποιος εχει αμφισβητηση να την πει να του απαντησω) Η AMD λοιπον ασχολειται πλεον με τα APUS και δυστηχως εχει ριξει ολα τα χρηματα της σε αυτο το τομεα για αυτο και ειναι πιο μπροστα απο την intel σε αυτο το σταδιο με αποτελεσμα οπως ειπα να παραμελησει αρκετα τα cpus και να την περασει η intel... ποιοι ειμαστε ολοι εμεις ρε μανωλακη? λες να πηγα εγω..... στον ολλανδο/ισπανο/αμερικανο(πολιτη)/ η benchmarker/reviwer/επαγγελματια και να του φυτεψω στο μυαλο αυτα που λες λες ολοι αυτοι να ειναι ασχετοι και να περιμενουν εσενα και αλλους 5 απο εδω μεσα να τους ανοιξουν τα ματια? Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2014 από kyriakosm
dimitrisOP Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 σε ολα τα προηγουμενα συμφωνουσα μαζι σου... πιστευω ομως οτι τωρα εχει αδικο...δεν εχω τον ι5 αλλα πιστευω οτι ο 8320 αποδιδει καλυτερα σε παιχνιδια ειδικα αν ο 4670 δεν ειναι η κ εκδοση! γενικα αυτο το συμπερασμα το εβγαλα απο τα benchmarks που βλεπω , τωρα αν ειναι εγκυρα η οχι δεν εχω ιδεα,intel θα επερνα γιατι παιζω πολυ mmo και με εναν 1055t που ειχα σε σχεση με τον 950 που εχω εδω και 4 χρονια ειδα μια μικρη διαφορα(με την ιδια καρτα παντα),οσο για τα υπολοιπα παιχνιδια δεν υπαρχει καμια διαφορα οποτε 8320 λογο κοστους 1
JimRdesign Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 πάρτε καλή κάρτα γραφικών και αφήστε τους επεξεργαστές,έχω i3 με gtx770 και είμαι ευχαριστημένος. 2
Ashmadia Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 πάρτε καλή κάρτα γραφικών και αφήστε τους επεξεργαστές,έχω i3 με gtx770 και είμαι ευχαριστημένος. Δεν το περιμενα οτι θα πατουσα ποτε αρεσκω σε μηνυμα σου και θα το εννοουσα. 2
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 πάρτε καλή κάρτα γραφικών και αφήστε τους επεξεργαστές,έχω i3 με gtx770 και είμαι ευχαριστημένος. Καλα τα λες αλλα εισαι λιγο εκτως θεματος καλησπερα παιδια... ενα φιλαρακι θα μου φερει ενα pc με τα εξης χαρακτηριστικα για να του βαλουμε την καινουργια asus 280x direct cuII: intel core i7 2600k z68 motherboard (δεν θυμαμαι μοντελο αλλα ειχε κορυφαια vrm πανω) 8gb ram ddr3 sapphire 6950 dualx 2gb coolermaster haf x silverstone 1000w (ετσι για να νιωθουμε ανετοι ) λοιπον τιθεται το εξης ερωτημα... αξιζει η πωληση του σετ επεξεργαστη-μητρικη για αγορα νεου σετ amd? τι προτεινεται εσεις...πιστευω οτι η πωληση του ενος θα καλυψει την αγορα του αλλου.... τα pc με οποιοδηποτε cpu πανω θα κλοκαριστουν του σκοτωμου (πανω απο 0.6ghz) οποτε περιμενω αποψεις... ΥΓ: το pc παει καθαρα για gaming (οχι οτι δεν ηταν gaming...αλλα παλιοσε με το καιρο) Εγω προσωπικα δεν καταλαβαινω γιατι το topic αυτο εχει φτασει στις 19 σελιδες οταν τα πραγματα ειναι τοσο ξεκαθαρα,αλλα anyways ... 2
manolis96 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ποιοι ειμαστε ολοι εμεις ρε μανωλακη? λες να πηγα εγω..... στον ολλανδο/ισπανο/αμερικανο(πολιτη)/ η benchmarker/reviwer/επαγγελματια και να του φυτεψω στο μυαλο αυτα που λες λες ολοι αυτοι να ειναι ασχετοι και να περιμενουν εσενα και αλλους 5 απο εδω μεσα να τους ανοιξουν τα ματια? κυριακουλη θα σου απαντησω στο εξης με κατι που πραγματικα ειναι εγκυρο... ξερεις εσυ αν η ιντελ πληρωνει ολους αυτους τους reviewers που τους εμπιστευεται ο κοσμος για να παραποιει την αληθεια? και πιστεψε οταν ολα τα site εβγαζαν ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ AMD οταν αυτος κατατροπωνε τους intel behind the scenes...πχ i7 940 και phenom 965 be...χαρακτηριστικο παραδειγμα που αφησε εποχη!!
Ntenteras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 οταν αυτος κατατροπωνε τους intel behind the scenes αυτο ειναι δικια σου διαπιστωση; ολοι ειναι λαθος και εσυ εισαι σωστος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις