Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε multithreaded εφαρμογές απο ότι ξέρω αποδίδει καλύτερα απο i5 πόσο μάλλον απο i3.Δηλαδή αν το budget δε φτάνει για κλειδωμένο i7, ο 8320 είναι το next best thing για αυτές τις εφαρμογές.

μια χαρα αποδιδει και ο ι5 σε multi εφαρμογες δεν μιλαμε για επαγγελματικο επιπεδο γιατι ενας ι7 και ποσο μαλλον Χ79 ειναι οι καταληλοτεροι εκει.....

αυτη η αρχιτεκτονικη δεν οδηγει πουθενα η amd το καταλαβε και αποσυρθηκε........

• Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο μεσος χρηστης δεν ειναι hardcore gamer.οποτε δεν του χρίζεται καν να δώσει τοσα λεφτα για να παρει εναν Ι7 η τον τοπ Ι5

αφου στην τελικη δεν θα δει τραγικές διαφορες στην χρίση που θα κανει.ασχετος αν εχει τα λεφτα και θελει να τα δώσει για τετοιο cpu.

εγω προσωπικά απο αυτα που θελω να παιζω στο pc δεν με ενδιαφερη να παω να δώσω τοσα λεφτα αφου με εναν 8320/6300 θα ειμαι υπερκαλημενος.και αυτο πυστευω ισχυη για τον μεσο χρηστη γενικοτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Ένας 6300 είναι μια χαρά για παιχνίδια πάντως, δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω λεφτά εκτός και αν μιλάμε για extreme setups με 3 ή 4 κορυφαίες κάρτες όπου εκεί δεν είναι αρκετός ούτε καν ο 4960X.

Δημοσ.

ο μεσος χρηστης δεν ειναι hardcore gamer.οποτε δεν του χρίζεται καν να δώσει τοσα λεφτα για να παρει εναν Ι7 η τον τοπ Ι5

αφου στην τελικη δεν θα δει τραγικές διαφορες στην χρίση που θα κανει.ασχετος αν εχει τα λεφτα και θελει να τα δώσει για τετοιο cpu.

εγω προσωπικά απο αυτα που θελω να παιζω στο pc δεν με ενδιαφερη να παω να δώσω τοσα λεφτα αφου με εναν 8320/6300 θα ειμαι υπερκαλημενος.και αυτο πυστευω ισχυη για τον μεσο χρηστη γενικοτερα.

Βεβαια σε αυτο το topic,ο Ts εχει ηδη εναν i7,τον i7 2600k και εμεις αυτο ακριβως του λεμε να μεινει εκει που ειναι για τουλαχιστον 1-2 χρονια και μετα ας κοιταξει να αγορασει οποιο επεξεργαστη θελει,ειτε αυτος ειναι Intel ειτε Amd.Απλα πραγματα!

• Like 2
Δημοσ.

6300 με 1xΤitan/780ti/780 δεν νομιζω οτι θα ηταν καλος συνδιασμος

οπως τα λες. ο μεσος χρηστης θα παρει Ti και 6300. ρε που παμε !!!!!!!!!!!!!!

• Like 4
Δημοσ.

Ένας 6300 είναι μια χαρά για παιχνίδια πάντως, δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω λεφτά εκτός και αν μιλάμε για extreme setups με 3 ή 4 κορυφαίες κάρτες όπου εκεί δεν είναι αρκετός ούτε καν ο 4960X.

Δημοσ.

Ο μεσος χρηστης οχι,αλλα τον μεσο Ελληνα χρηστη ικανο τον εχω(δεν εχουν δει λιγα τετοια παραδειγματα εδω στο Forum οι πιο παλιοι :P),μεχρι και το αναποδο να δωσουν πολλα χρηματα για Cpu και λιγα για Gpu εχουμε δει,βλεπε απο ετοιμα Pc τυπου http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Atlas-F4650.htm :P

Δημοσ.

μια χαρα αποδιδει και ο ι5 σε multi εφαρμογες δεν μιλαμε για επαγγελματικο επιπεδο γιατι ενας ι7 και ποσο μαλλον Χ79 ειναι οι καταληλοτεροι εκει.....

Ναι σίγουρα, ο ι5 είναι παντού πολύ καλός αλλά σε multithreaded εφαρμογές ο 8320 θα τα πάει καλύτερα.

Δεν είναι τόσο άκυρος συνδιασμός.Με μια αναβάθμιση σε 2-3 χρόνια μπορεί να μπει μια κάρτα αντίστοιχης δύναμης (και προφανώς το κόστος της θα είναι πολύ μικρότερο).

Όταν είχε κάνει ο Prospector benchmarks με 3570K vs 6300 τα αποτέλεσματα ήταν σχεδόν ολόιδια, άρα και η Ti μια χαρά θα είναι με τον 6300.

Έχεις το link?

Δημοσ.

Ο μεσος χρηστης οχι,αλλα τον μεσο Ελληνα χρηστη ικανο τον εχω(δεν εχουν δει λιγα τετοια παραδειγματα εδω στο Forum οι πιο παλιοι :P),μεχρι και το αναποδο να δωσουν πολλα χρηματα για Cpu και λιγα για Gpu εχουμε δει,βλεπε απο ετοιμα Pc τυπου http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Atlas-F4650.htm :P

εγω μιλάω για τον λογικο και σοβαρο ανθρωπο οχι για τον κουκουρουκου. :D :D

• Like 1
Δημοσ.

Όταν είχε κάνει ο Prospector benchmarks με 3570K vs 6300 τα αποτέλεσματα ήταν σχεδόν ολόιδια, άρα και η Ti μια χαρά θα είναι με τον 6300.

μαλιστα οποτε 6300 με τιταν/ti/780

Δημοσ.

Μα δεν έχει διαφορά με έναν 8320/50, είναι το ίδιο πράγμα.Οι έξτρα 2 πυρήνες του 8-core FX δεν προσφέρουν τίποτα στα παιχνίδια, οπότε γιατί να μην πάρεις τον 6300 και να δώσεις λιγότερα εφόσον σε ενδιαφέρουν μόνο τα παιχνίδια.

Έχεις το link?

Όχι, ψάξτο, θα το βρεις αλλιώς περίμενε να δει τα ποστ ο prospector για να σου το δώσει.

• Like 3
Δημοσ.

μαλιστα οποτε 6300 με τιταν/ti/780

Γιατι αναγκαστικα να πρεπει να ειναι 6300 με τιταν/780 στην συγκριση?για να δημιουργουμε εντυπωσεις?

Δημοσ.

Προσπαθω να το βρω αλλα ειναι καπου κρυμενο πολυ βαθια :P Μολις το βρω θα δειξω.

Οταν τα παιχνιδια ειναι gpu bound τρανο παραδειγμα το Tomb Raider,τοτε δεν πα να βαλεις τον G3220 ιδια fps θα εχεις με εναν Ι7 4985(!) ,ακριβως γιατι ολη την δυναμη την στελνει η καρτα γραφικων. Τωρα στα αλλα games που ειναι cpu bound πχ στρατηγικης,ΜΜΟ κτλπα  βλεπουμε οτι 60% θα παιξει ρολο το Cpu και για καποιο "λογο" τα ΜΜOs τουλαχιστον λατρευουν τους Intel.

Μετα στην επιλογη του cpu στα gaming συστηματα ,2 πραγματα πιστευω παιζουν σημαντικοτερο ρολο. Το budget και οι αναγκες/παιχνιδια του καθε αγοραστη. Απο ενα ποσο το οποιο θα επιρεαστει η επιλογη της καρτας γραφικων,γνωμη μου ειναι,οτι θα πρεπει να μπαινει ενας AMD,ακριβως γιατι ειναι πολυ VFM επεξεργαστες,ωστε να χωρεσει οσο πιο δυνατη καρτα γινεται μιας και το 86,7% των παχνιδιων ειναι Gpu bound. Στις υπολοιπες περιπτωσεις οπου ο αλλος ειναι απαιτητικός στα games και θελει να τα σκασει με ενα αξιοσεβαστο ποσο τοτε ο Intel ειναι μονοδρομος αφου βεβαια χωρεσει και η δυνατη καρτα γραφικων.

Aυτη ειναι η δικη μου αποψη εμενα.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...