Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου δεν θελετε να πιστειτε....μην πιστειτε και συνεχιστε να πιστευεται τα reviews...εμεις ειχαμε τα μηχανηματα διπλα-διπλα και καναμε τις μετρησεις μας...ελεος ο 760 που μπορει και αποδιδει σχεδον το ιδιο με 8350 ΕΛΕΟΣ + ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 760 ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟΧΤΕΣ...και δεν μπηκαμε καν στο κοπο να κανουμε πετρησεις με τον 760 γιατι ξερουμε οτι δεν αποδιδει μια...

Διατηρήστε ενα επίπεδο να γίνεται ουσιαστική συζήτηση χωρίς χαρακτηρισμούς και άκυρα μηνύματα που δεν βοηθάνε πουθενά αλλιως στο επόμενο άκυρο μήνυμα δηστηχώς θα κλειδωθεί το θέμα

κλειδωσε το θεμα σε παρακαλω γιατι ειναι ανουσια η προσπαθεια...τους εχουνε βαλει χειροπεδες ασφαλειας η ιντελ να μην τους χασει απο πελατες....

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την προσπάθειά σου, με 2 games δε μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα.Πόσο μάλλον όταν αυτα τα παιχνίδια δεν έχουν δικά τους benchmarks και οι συνθήκες μπορεί να είναι διαφορετικές σε κάθε playthrough (αν το σκέφτομαι σωστά, αυτό φαίνεται απο τη μεγάλη διαφορά στα max fps).

Πχ δες πως αποδίδει ο 8350 στο Thief που έχει benchmark στις μετρήσεις που έκανε ο Aten-Ra (btw τρομερή δουλειά).Με την ίδια λογική μπορεί κάποιος να πει οτι αφου ο pentium αποδίδει τα ίδια με τον 8350 με nvidia κάρτες είναι καλύτερο vfm, πράγμα που προφανώς δεν ισχύει.

Γενικά είμαι της άποψης οτι ο 8320 είναι καλός επεξεργαστής και ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη ίσως η καλυτερη επιλογή για cpu budget <250 ευρώ.Αλλά ένας κλειδωμένος i5 καλύπτει περισσότερα ενδιαφέροντα, έχει αδιαμφισβήτητα κορυφαίες επιδόσεις all around και δεν είναι πολύ πιο ακριβός για αυτό τον θεωρώ πιο ασφαλή επιλογή για τους περισσότερους.

Δημοσ.

Οι μετρήσεις που έκανε ο manolis96 έγιναν με μια R9 280  ενώ αυτές που έκανε το gameGPU είναι με την ASUS ARES II (2x 7970 CF).

Όχι μόνο αυτό αλλά το review που έκανε το gameGPU έγινε το 2013 με τους τότε drivers AMD Catalyst 13.11 beta 9.2 ενώ ο manolis96 χρησιμοποίησε τους τελευταίους.

http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/call-of-duty-ghosts-test-gpu.html

Έχεις άλλο review του Ghost με Single κάρτα γραφικών να δούμε αν έχουν διαφορά οι επεξεργαστές ??

ποιες μετρησεις ειμαστε σοβαροι τωρα?

δυστυχως δεν βρηκα κατι αλλο......περαν αυτου σε λιγο μικροτερη αναλυση 1680*1050 με singe gpu

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-7

Δημοσ.

Γενικά είμαι της άποψης οτι ο 8320 είναι καλός επεξεργαστής και ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη ίσως η καλυτερη επιλογή για cpu budget <250 ~135 ευρώ.Αλλά ένας κλειδωμένος i5 καλύπτει περισσότερα ενδιαφέροντα, έχει αδιαμφισβήτητα κορυφαίες επιδόσεις all around και δεν είναι πολύ πιο ακριβός για αυτό τον θεωρώ πιο ασφαλή επιλογή για τους περισσότερους.

FIXED

Δημοσ.

Σε multithreaded εφαρμογές απο ότι ξέρω αποδίδει καλύτερα απο i5 πόσο μάλλον απο i3.Δηλαδή αν το budget δε φτάνει για κλειδωμένο i7, ο 8320 είναι το next best thing για αυτές τις εφαρμογές.

• Like 3
Δημοσ.

δλδ επειδη μπερδευτηκα τωρα.... ποιος ειναι καλυτερος? Να παω στην αναβαθμιση να γουσταρω να βλεπω πυρηνες γυρω γυρω, ή οχι?

Δημοσ.

Σε multithreaded εφαρμογές απο ότι ξέρω αποδίδει καλύτερα απο i5 πόσο μάλλον απο i3.Δηλαδή αν το budget δε φτάνει για κλειδωμένο i7, ο 8320 είναι το next best thing για αυτές τις εφαρμογές.

Αν αναφέρεσαι στην κατηγορία που λέω εδώ #209 ο 8320 είναι ~10% ποιο κάτω από τον 8350;;;Οπότε 10% διαφορά περίπου με τον i5-4440 οπότε το πολύ πολύ να φτάσει τον i5-4670 των 190€ ,καθόλου άσχημα για cpu των 130€ αλλά μέχρι εκεί,αν τον κάνεις κάρβουνο στο o/c θα φτάσει και ποιο ακριβούς επεξεργαστές ,μόνο σε αυτήν την κατηγορία,αλλά αλλάζουν και κατά πολύ οι τιμές.

Δημοσ.

δλδ επειδη μπερδευτηκα τωρα.... ποιος ειναι καλυτερος? Να παω στην αναβαθμιση να γουσταρω να βλεπω πυρηνες γυρω γυρω, ή οχι?

Καπως ετσι :P.

• Like 1
Δημοσ.

amd-------> για παιχνίδια νεότερης γενιάς αλλά χάνει πολύ απόδοση σε single core performance (ποιος παίζει παιχνίδια που αξιοποιούν μόνο 1 πυρήνα;) και είναι πιο φτηνός και είναι ίσος σε απόδοση στα παιχνίδια τα καινούρια με τους i5 oc κτλ...

intel-----> πολύ ακριβά σε σχέση με τους amd αλλά είναι καλά και στα παιχνίδια που χρησιμοποιούν μόνο λίγους πυρήνες....  

Έρχομαι λοιπόν και εγώ και λέω συγκρίνοντας τώρα ασπούμε FX 8320 και i5 4570k... γιατί να δώσεις 70 ευρώ παραπάνω για τον επεξεργαστή και 50 ευρώ παραπάνω για μητρική (για να μπορείς να τα συγκρίνεις σε θέμα o.c.) δηλαδή 130 ευρώ διαφορά μόνο επειδή είναι καλύτεροι σε single core performance; Στις μέρες μας καλύτερα να μην πετάς λεφτά για σαχλαμάρες... άμα κέρδισες στο λόττο πάνε πάρε intel, αλλιώς amd και τελείωσε το θέμα (έχω intel και το μετανιώνω γιατί δεν υπάρχει διαφορά σε gaming με amd, το τέσταρα μόνος και πάντα περίπου ίδια ήταν τα fps με ίδια κάρτα γραφικών)

Επίσης Link.png Site:

Δεν έχω τίποτα άλλο να πω, άμα θέλετε να πετάτε τα λεφτά σας ... κάντε το ;) ... ξέρω πολλούς με intel (όπως κι εγώ που καμιά φορά ο επεξεργαστής πάει full load γιατί δεν έχει αρκετούς πυρήνες και όχι δεν έχει πρόβλημα ρώτησα πόσους ειδικούς, η amd έχει καραπληρώσει τις εταιρείες των παιχνιδιών να παίζουν σε πολλούς πυρήνες ώστε όλοι να αγοράζουν amd... οπότε σε "υποχρεώνουν" να πας σε amd έτσι κι αλλιώς... και πιστεύω δεν είμαι ο μόνος που έχει full load i5 σε παιχνίδια...)

B)  B)
  • Like 1
Δημοσ.

Δε κατάλαβα που διαφωνείς.Αν έχει τις ίδες επιδόσεις με τον 4670 (που μπορεί να έχει και καλύτερες) δεν είναι η καλύτερη επιλογή για multithreading σε budget <250 ευρώ (=4770)?

Δεν διαφωνώ πουθενά αφού το λέω και εγώ ότι είναι πολύ καλός στης μετατροπές βίντεο.

(τώρα οκ του 2012 είναι το bench και έχει μόνο παλιούς intel αλλά χοντρικά δεν έχει διαφορά, μπορεί να είναι ίδιος με τον 4670 που λέω εγώ,μπορεί να είναι ψιλό ποιο γρήγορος,δεν σημαίνει ότι πρέπει να πας στον i7) 

• Like 1
Δημοσ.

amd-------> για παιχνίδια νεότερης γενιάς αλλά χάνει πολύ απόδοση σε single core performance (ποιος παίζει παιχνίδια που αξιοποιούν μόνο 1 πυρήνα ;) και είναι πιο φτηνός και είναι ίσος σε απόδοση στα παιχνίδια τα καινούρια με τους i5 oc κτλ...

intel-----> πολύ ακριβά σε σχέση με τους amd αλλά είναι καλά και στα παιχνίδια που χρησιμοποιούν μόνο λίγους πυρήνες....  

Έρχομαι λοιπόν και εγώ και λέω συγκρίνοντας τώρα ασπούμε FX 8320 και i5 4570k... γιατί να δώσεις 70 ευρώ παραπάνω για τον επεξεργαστή και 50 ευρώ παραπάνω για μητρική (για να μπορείς να τα συγκρίνεις σε θέμα o.c.) δηλαδή 130 ευρώ διαφορά μόνο επειδή είναι καλύτεροι σε single core performance; Στις μέρες μας καλύτερα να μην πετάς λεφτά για σαχλαμάρες... άμα κέρδισες στο λόττο πάνε πάρε intel, αλλιώς amd και τελείωσε το θέμα (έχω intel και το μετανιώνω γιατί δεν υπάρχει διαφορά σε gaming με amd, το τέσταρα μόνος και πάντα περίπου ίδια ήταν τα fps με ίδια κάρτα γραφικών)

Επίσης Link.png Site:

Δεν έχω τίποτα άλλο να πω, άμα θέλετε να πετάτε τα λεφτά σας ... κάντε το ;) ... ξέρω πολλούς με intel (όπως κι εγώ που καμιά φορά ο επεξεργαστής πάει full load γιατί δεν έχει αρκετούς πυρήνες και όχι δεν έχει πρόβλημα ρώτησα πόσους ειδικούς, η amd έχει καραπληρώσει τις εταιρείες των παιχνιδιών να παίζουν σε πολλούς πυρήνες ώστε όλοι να αγοράζουν amd... οπότε σε "υποχρεώνουν" να πας σε amd έτσι κι αλλιώς... και πιστεύω δεν είμαι ο μόνος που έχει full load i5 σε παιχνίδια...)

B)  B)

Ο i5 δεν εχει αρκετους πυρηνες για παιχνιδια και η Amd πληρωνει τις εταιριες για να βγαζουν παιχνιδια σε πολλους πυρηνες....Μαλιστα :P

Δεν ξερω τι ’’ειδικους’’εχεις ρωτησει αλλα αν εχουν συμφωνησει με τα παραπανω που λες τοτε δεν ξερω τι να πω...

Οσο για την Intel τα εχω/ουμε πει 1000 φορες.Αυτος που ψαχνει για εξυπνες αγορες μπορει να βρει i5 μερικων ημερων used με ολη την εγγυηση σε τιμη σχεδον οσο κανει ο 8350,αρα δεν υπαρχει αυτο το παραμυθι οι Intel ειναι πανακριβοι παρτε τους Amd γιατι ειναι φθηνοι,οτι θελει ο καθενας αγοραζει.

• Like 2
Δημοσ.

http://www.techspot.com/review/734-battlefield-4-benchmarks/page6.html

Αν η vga σου δεν μπορεί να ανταποκριθεί ή παίζεις μόνο παιχνίδια που στηρίζονται στα γραφικά και όχι στην cpu, εννοείτε ότι είναι σαχλαμάρα να πας σε 8320 πάρε εκεί έναν i3 με 40€ μητρική και αν κερδίσεις στο λόττο πάρε amd για να κάνεις και το oc σου. 

Δημοσ.

Ο i5 δεν εχει αρκετους πυρηνες για παιχνιδια και η Amd πληρωνει τις εταιριες για να βγαζουν παιχνιδια σε πολλους πυρηνες....Μαλιστα :P

Δεν ξερω τι ’’ειδικους’’εχεις ρωτησει αλλα αν εχουν συμφωνησει με τα παραπανω που λες τοτε δεν ξερω τι να πω...

Οσο για την Intel τα εχω/ουμε πει 1000 φορες.Αυτος που ψαχνει για εξυπνες αγορες μπορει να βρει i5 μερικων ημερων used με ολη την εγγυηση σε τιμη σχεδον οσο κανει ο 8350,αρα δεν υπαρχει αυτο το παραμυθι οι Intel ειναι πανακριβοι παρτε τους Amd γιατι ειναι φθηνοι,οτι θελει ο καθενας αγοραζει.

Link.png Site: amd deal

και είναι μόνο ένα από πολλά ;)

γιατί να πάρεις χρησιμοποιημένο; εγώ ποτέ δεν θα έπαιρνα ούτε και σφραγισμένο και δεύτερον θα βρεις και amd φτηνότερα τότε... ποσά ανάλογα 

http://www.techspot.com/review/734-battlefield-4-benchmarks/page6.html''>http://www.techspot.com/review/734-battlefield-4-benchmarks/page6.html'>http://www.techspot.com/review/734-battlefield-4-benchmarks/page6.html

Αν η vga σου δεν μπορεί να ανταποκριθεί ή παίζεις μόνο παιχνίδια που στηρίζονται στα γραφικά και όχι στην cpu, εννοείτε ότι είναι σαχλαμάρα να πας σε 8320 πάρε εκεί έναν i3 με 40€ μητρική και αν κερδίσεις στο λόττο πάρε amd για να κάνεις και το oc σου. 

συμφωνώ, απλά υπάρχει πάντα κάτι που θα θέλει τουλάχιστον λίγο παραπάνω δύναμη επεξεργαστή, αλλιώς δεν θα το έλεγα... ο i3 πιστεύω είναι το όριο αν και δεν είναι future proof αλλά εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ και άλλες εφαρμογές οπότε ένας 6300 θα μου ήταν λουκούμι....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...