Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο καθέ ένας βλέπει την τσέπη του και πέρνει ότι είναι καλύτερο για τα λεφτά που διαθέτει .

Φαν μπλέ και πράσινα φαν  μποις  το κουράσαμε το θέμα . Δεν το κλείνουμε?ώρα του ειναι...

Και πως ακριβώς θα μάθει ο κάθε ένας ποιος είναι καλύτερος για τα λεφτά που διαθέτει και της ανάγκες που έχει;;;;;;;

• Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και πως ακριβώς θα μάθει ο κάθε ένας ποιος είναι καλύτερος για τα λεφτά που διαθέτει και της ανάγκες που έχει;;;;;;;

δες τον τιτλο του θέματος  .Νομίζω το λύσαμε αυτο .(Δεν αξιζει να δώσει τον 2600κ ).Τα άλλα όλα εχουν ξανα 

συζητηθεί πολλάκις

Ps . Γενικά αυτην την στιγμή ουτε ποιος ειναι καλύτερος μαθαίνουμε αφου πετάγεται ο κάθε ενας λέει οτι θελει ...

Δημοσ.

αυτο που φανατιζεστε με επεξεργαστες λες και υπαρχει ουσιωδη διαφορα στο μεσο χρηστη πολυ με διασκεδαζει.Καθομαι και χαζευω φορουμ και βλεπω mediatek vs qualcomm,32 bit vs 64bit σε κινητα,amd vs intel σε pc.Εμενα προσωπικα το pcaki μου δεν εχει φτασει ποτε κοντα στο 50% το cpu του και ουτε προκειτε γιατι απλα δεν προλαβαινω να παιξω και δεν χρησιμοποιω το pc για τιποτα προγραμματα επεξεργασιας video,photos.Που ακομα και να προλαβω μια στο τοσο να παιζω το αν θα εχω 60 η 70 fps ποσως με ενδιαφερει.Το pc το θελουν οι περισσοτεροι για την συνολικη εμπειρια και σαν συνολο οποιον και να παρεις ι5,ι7,fx6xxx,fx8xxx δεν αλλαζουν και πολλα μονο η τσεπη σου ελεφραινει.Το ιδιο ισχυει και για τα κινητα που σφαζονται ο qualcomm αυτο ο mediatek εκεινο,βρε τσολια μου αφου για facebook το θες το κινητο αντε και κανα browser τι μας ζαλιζεις τον ερωτα(Ο τσολιας ειναι φανταστικο ατομο δεν αναφερομαι σε καποιον απο εσας συγκεκριμενα).

Και εγω εφαγα τον παπα οτι χρειαζομαι ντε και καλα αφου κανω αναβαθμιση εναν επεξεργαστη καινουργιο και εσκασα το κασερι και εχω εναν ι5 και εναν fx8350.Η διαφορα που ειδα στην καθημερηνη χρηση απο τον 4πυρηνο επεξεργαστη του 2007 καμια νομιζω γιατι ποιο πολυ ανεβασε το pc η αναβαθμιση της 8giga ddr3 ραμ απο 4giga ddr2 παρα οτιδηποτε αλλο.

Τα παραπανω δεν ισχυουν για hardcore gamers(ατομα με αρκετο ελευθερο χρονο σε ελευθερη μεταφραση),ατομα που χρησιμοποιουν τα προγραμματα που προανεφερα.Μιλαω μονο για μεσο χρηστη.

• Like 1
Δημοσ.

ευτυχώς που καταληξαμε καπου γτ μου τελείωνε και ο πασατεμπος.

παρε και αλλο σακουλακι γιατι δεν τελειωνουν ετσι απλα κατι τετοια thread

Δημοσ.

Αυτή η μία γραμμή τα λέει όλα....

Δεν είμαστε φανμπόιδες αλλά σε και τα δυο παιχνίδια που υπάρχουν στον κόσμο όλο ο 8320 είναι στα ίδια και αφού είναι φτηνότερος συμφέρει αυτός....

Δεν το βλέπεις λιγάκι μονόπλευρα το πράγμα;;;

τι ειναι??? στα ιδια?...το φανμποιλικι σε εχει στραβωσει φιλε μου...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ 4 FPS ΚΑΡΓΑ??

ασε να μην αναφερω τα fps drops και τα κολληματα του 2600κ...και θα μου πεις...ρε φιλαρακι η μητρικη φταει...ο επεξεργαστης μηπως?μηπως οι μνημεςς?

σε πληροφορω οτι η μητρικη που φοραει ειναι z68x ud3p b3 και ειναι σε αψογη κατασταση οπως και τα υπολοιπα κομματια και των 2 pc + οτι ο κακομοιρης ο fx φοραει μια 990xa...οποτε μην την ψαχνεις...και τα δυο μηχανηματα ειναι με τα ιδια προγραμματα και xωρις antivirus... αρα και καλυτερος και γρηγοροτερος..απλα εισαι στο κλουβι της ιντελ και την πληρωνεις καθε φορα που αλλαζει σοκετ για τα αρπαζει χοντρα απο τα αμυαλα παιδακια του δημοτικου...εσυ λοιπον εισαι το fanboy και πιστεψε με αν η ιντελ ΑΞΙΟΘΕΙ και βγαλει επεξεργαστη στα 133€ και ειναι καλυτερος απο την 8320 πιστεψε με θα το παρω χωρις δευτερη κουβεντα!!

παρε και αλλο σακουλακι γιατι δεν τελειωνουν ετσι απλα κατι τετοια thread

εσεις οι 2 απλα δεν πρεπει να σχολιαζεται γιατι απλα δεν εχετε αποψη επι του θεματος και μηπως επειδη σας θιγουμε την πιστη σας δεν μιλατε?

ελα που ειναι η αληθεια κοπελακια...

http://www.legitreviews.com/intel-pentium-g3220-processor-review_137016/8

ρε παιδια ειδα αυτο...ειναι δυνατον?..τι παιζει εδω?

το περασατε στο ντουκου επειδη λεει βλακειες??ιδου ενα απο τα site που πληρωνει η ιντελ...αν ειναι δυνατον 47€ επεξεργαστης να κανει τετοια δουλεια...σε pc με 7790 το βαλαμε και ουτε κουνουσε το metroLL...οποτε παιδες συνεχιστε να πιστευεται τα site που σας κοροιδευουν πρωι-βραδυ!

• Like 1
Δημοσ.

τι ειναι??? στα ιδια?...το φανμποιλικι σε εχει στραβωσει φιλε μου...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ 4 FPS ΚΑΡΓΑ??

ασε να μην αναφερω τα fps drops και τα κολληματα του 2600κ

Τα 4fps δεν είναι σημαντική διαφορά ειδικά στα παιχνίδια που έβαλες που, απο όσο ξέρω, δεν έχουν δικό τους benchmark.Τι δίσκους έχουν τα συστήματα?

Δημοσ.

Τα 4fps δεν είναι σημαντική διαφορά ειδικά στα παιχνίδια που έβαλες που, απο όσο ξέρω, δεν έχουν δικό τους benchmark.Τι δίσκους έχουν τα συστήματα?

Αυτό!

Συν ότι εντελώς τίμια ανέβασε τον amd λίγο παραπάνω από τον intel,οπότε στα ίδια και πολύ επιεικείς.

i7 2600k: min 28 fps avg: 83.5 max: 131 (oc 3.9ghz)

fx 8320: min: 53fps avg: 88fps max 147fps (oc 4.2ghz)

Κατά τα άλλα εμείς είμαστε fanboy.....
Δημοσ.

"εσεις οι 2 απλα δεν πρεπει να σχολιαζεται γιατι απλα δεν εχετε αποψη επι του θεματος και μηπως επειδη σας θιγουμε την πιστη σας δεν μιλατε?

ελα που ειναι η αληθεια κοπελακια..."

Η αποψη ειναι σαν την κ0λ0τριπιδα ολοι εχουν απο μια, και την αποψη μου την εχω πει σε παρα πολλα thread επισης 2 ποστ ποιο πανω λεω την αποψη μου αλλα δεν μπηκες στον κοπο να την διαβασεις εχω παρει και amd και intel και δεν ειμαι φανατικος καμιας μαρκας κινητο,επεξεργαστες,μνημες,καρτες γραφικων,τηλεωρασεις,λαπτοπ,παιχνιδομηχανες πλην αυτοκινητων που προτιμω τα γερμανικα.

Δημοσ.

"εσεις οι 2 απλα δεν πρεπει να σχολιαζεται γιατι απλα δεν εχετε αποψη επι του θεματος και μηπως επειδη σας θιγουμε την πιστη σας δεν μιλατε?

ελα που ειναι η αληθεια κοπελακια..."

Η αποψη ειναι σαν την κ0λ0τριπιδα ολοι εχουν απο μια, και την αποψη μου την εχω πει σε παρα πολλα thread επισης 2 ποστ ποιο πανω λεω την αποψη μου αλλα δεν μπηκες στον κοπο να την διαβασεις εχω παρει και amd και intel και δεν ειμαι φανατικος καμιας μαρκας κινητο,επεξεργαστες,μνημες,καρτες γραφικων,τηλεωρασεις,λαπτοπ,παιχνιδομηχανες πλην αυτοκινητων που προτιμω τα γερμανικα.

αυτο ακριβως το πραμα προσπαθουμε να σας πουμε και εμεις και με το ζορι να μας βγαλεται fanboys...το παιδι ειχε καποτε 875κ και ητανε ευχαριστημενος αλλα για να μην το προχωρησω αλλο το θεμα το σταματαω εδω...και εγω ειχα πριν 2 χρονια q8400...

δεν σημαινει οτι ημουν intel fanboy...απλα πρεπει να παραδεχθειται ολοι εδω μεσα οτι αυτο το καιρο συμφερει ο 8320/8350 παρα ο 4770κ και ας εχει οσο αποδοση παραπανω ( 10% το πολυ) δηλαδη στην θεση του 2600κ θα ειναι ο amd και στην θεση του 8320 θα ειναι ο 4770κ...

για τετοιες διαφορες μιλαμε μεταξυ των επεξεργαστων αλλα και για 170 διαφορα στην καλυτερη περιπτωση...

και αφου λες την αποψη σου λεγε την συνεχεια και μην αναφερεις τα πασατεμπος απλα για να γραψεις κατι...

Αυτό!

Συν ότι εντελώς τίμια ανέβασε τον amd λίγο παραπάνω από τον intel,οπότε στα ίδια και πολύ επιεικείς.

Κατά τα άλλα εμείς είμαστε fanboy.....

ακους τι λες? μιλαμε για ανεβασμα χωρις ρευμα... ο 2600κ κολλοσε χωρις ρευμα ++++++++++++++ οτι εχει ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ME TON EΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΨΥΧΤΡΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΛ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟΤΕ ΣΑΝ AFTERMARKET ΣΤΑ 50€  https://www.google.gr/search?q=INTEL+AFTERMARKET+COOLER+FOR+1155+SOCKET&client=firefox-a&hs=SVa&rls=org.mozilla:el:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=7q6iU43FLYbmywOQq4LIAQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=871#facrc=_&imgdii=_&imgrc=SBd4ldj_H1r2JM%253A%3BBoFhIUIs0aH1LM%3Bhttp%253A%252F%252Fimages.bjorn3d.com%252FMaterial%252Frevimages%252Fcpu%252FCore_i7_2600K%252F28s.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.bjorn3d.com%252F2011%252F01%252Fintel-sandy-bridge-core-i5-2500k-and-intel-6-series-chipset%252F%3B230%3B300

πως να παει στα 4.2ghz...με 68 βαθμους στο prime95?? ααα να τον παω τον ξενο επεξεργαστη 80 βαθμους για να δουμε αν φτασει τον amd...και παλι σου λεω οτι θα του ριχνει 3 ανετα...μην ψαχνεις...αμα ειναι θα αλλαξουμε ψυχτρα και θα δουμε...γιατι αυτη ειναι η ΓΕΛΟΙΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΛ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΟΛΟΟΟΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΠΡΑΜΑ!

δεν θυμαμαι ακριβως απλα ειναι 64mb cache και οι 2...3.5αρηδες και χωρις τιποτα μεσα εκτος τους drivers της 280χ (asus)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

και εφοσον λετε οτι ο intel ειναι δυνατος core to core δικαιολογηστε μου αυτα που λεει το legitreviews http://www.legitreviews.com/intel-pentium-g3220-processor-review_137016/8συν οτι ο 50€ επεξεργαστης ειναι καλυτερος στο tombraider απο οτι ο 300αρης της intel...

και θετω το ερωτημα...μηπως πρεπει να αναθεωρησεται τα site που βγαζουν ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΙΝΤΕΛ πρωτους και να αρχισεται να ψαχνεται λιγο περισσοτερο πριν ανοιξεται το στομα σας οπως εμεις που εχουμε τα μηχανηματα και δεν διακυβεύονται συμφεροντα οπως στα site που παρακολουθειται...

• Like 1
Δημοσ.

αυτο που φανατιζεστε με επεξεργαστες λες και υπαρχει ουσιωδη διαφορα στο μεσο χρηστη πολυ με διασκεδαζει.Καθομαι και χαζευω φορουμ και βλεπω mediatek vs qualcomm,32 bit vs 64bit σε κινητα,amd vs intel σε pc.

Ναι ρε αδερφέ αν κοιτάς μόνο facebook και με έναν celeron των 32€ δεν θα δεις διαφορά από τον 8350 ή από όποιον i5 ή i7 θες,έτσι ακριβός όπως τα λες ποιο κάτω είναι, με την μνήμη (ή ssd) θα δεις μεγαλύτερη διαφορά.

Από εκεί και πέρα όσο και να το διασκεδάζεις εσύ,επειδή δεν σε νοιάζει,υπάρχουν διαφορές και μεταξύ 32bit 64bit αλλά και μεταξύ win7 και 8 (τυχαία παραδείγματα και εντελώς ενδεικτικά) αλλά όταν μιλάμε για πάνω από 10fps διαφορά (ενδεχομένως και από το κάθε ένα )μόνο λόγου λογισμικού είναι σημαντικό αφού το καταλαβαίνεις ακόμα και με το μάτι.

Και όπως στα 100€ ένας 6300 θα σου δώσει 20-30% παραπάνω σε video/3d κ.τ.λ. έτσι και ένας i3 στα 100€ θα σου δώσει 30-40% παραπάνω σε προγραμματισμό/office/emulation(wii/ps2/mame) και διάφορα άλλα,οπότε εάν κάποιος έχει κάποια πράγματα πέρα από το facebook για τα οποία ενδιαφέρεται μια χαρά υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των επεξεργαστών στα ίδια λεφτά.

Δημοσ.

ποπκοοοοοοοοορρννν, πασατεμποοοοοςςς, στραγαλακιιιιιιι.........

Φιλικά αλλά αυτό που κάνεις λέγετε Thread Crapping.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...