manolis96 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 καλησπερα παιδια... ενα φιλαρακι θα μου φερει ενα pc με τα εξης χαρακτηριστικα για να του βαλουμε την καινουργια asus 280x direct cuII: intel core i7 2600k z68 motherboard (δεν θυμαμαι μοντελο αλλα ειχε κορυφαια vrm πανω) 8gb ram ddr3 sapphire 6950 dualx 2gb coolermaster haf x silverstone 1000w (ετσι για να νιωθουμε ανετοι ) λοιπον τιθεται το εξης ερωτημα... αξιζει η πωληση του σετ επεξεργαστη-μητρικη για αγορα νεου σετ amd? τι προτεινεται εσεις...πιστευω οτι η πωληση του ενος θα καλυψει την αγορα του αλλου.... τα pc με οποιοδηποτε cpu πανω θα κλοκαριστουν του σκοτωμου (πανω απο 0.6ghz) οποτε περιμενω αποψεις... ΥΓ: το pc παει καθαρα για gaming (οχι οτι δεν ηταν gaming...αλλα παλιοσε με το καιρο)
Ntenteras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 κατα την γνωμη μου οχι, ο 2600k ειναι απιστευτος επεξεργαστης, δεν νομιζω οτι θα εχεις bottleneck σε κανενα παιχνιδι με αυτον και εγω αυτον εχω και μεχρι τα 4.5Ghz παει παρα παρα πολυ ευκολα, αν εχεις και καλη ψυκτρουλα μπορεις και πιο πανω 2
gianakakis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Καμία σχέση ο amd , πολύ καλύτερος ο intel (αυτον έχω) , δες και εδώ.. http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-2600K-vs-AMD-FX-8320 Κούμπωσε την κάρτα γραφικών που λες και θα είσαι μια χαρά. ΥΓ: Μην σε φοβίζει που είναι σχεδόν 3 γενίες πίσω ακόμη και συγκριτικά με τον i7 4770K ο 2600k είναι το πολύ 20% πιο αργός..
pnick Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Προς το παρόν μην αλλάξει τον 2600Κ. Ανεβαίνει μέχρι 5.0GHz άνετα τις περισσότερες φορές, και κάποιο το τολμούν και με αερόψυκτρα. 1
dimitrisOP Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 εδω δεν δινει bottleneck ο 920 θα δωσει ο 2600k? μονο καρτα τιποτα αλλο 1
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 εδω δεν δινει bottleneck ο 920 θα δωσει ο 2600k? μονο καρτα τιποτα αλλο Μα γιατι να δωσει μπουκαλι ο 920? Στην ουσια δεν εχει γινει καποιο μεγαλο upgrade τα τελευταια 5 χρονια οσον αφορα τους επεξεργαστες. Ανεβαζουν τις επιδοσεις 5% ανα σοκετ για να μας τρωνε τα λεφτα. 1
TheELF Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μα γιατι να δωσει μπουκαλι ο 920? Στην ουσια δεν εχει γινει καποιο μεγαλο upgrade τα τελευταια 5 χρονια οσον αφορα τους επεξεργαστες. Ανεβαζουν τις επιδοσεις 5% ανα σοκετ για να μας τρωνε τα λεφτα. Η εναλλακτική θα ήταν να μην τους ανεβάζουν καθόλου και να μας τρώνε τα λεφτά,αφού Η/Υ δεν αγοράζονται μόνο σαν αναβάθμιση,κάποιος που αγοράζει σήμερα Η/Υ γιατί δηλαδή να του φάνε τα λεφτά και να αγοράσει τεχνολογία από 5 χρόνια πριν;;;
dimitrisOP Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 απο 1 γενια ι7 μεχρι haswell υπαρχει αυξηση ταχυτητας συνολικα 26% δεν αξιζει η αγορα καινουργια για τοση μικρη διαφορα
pnick Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Στο gaming ίσως, σε άλλες εργασίες όπως rendering κ.λπ.οι διαφορές είναι μεγαλύτερες.
dimitrisOP Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Στο gaming ίσως, σε άλλες εργασίες όπως rendering κ.λπ.οι διαφορές είναι μεγαλύτερες. ξεχασα να το αναφερω.... 1
Ntenteras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 δεν υπαρχουν διαφορες στο gaming παιδια, σιγα μην δωσει κανεις λεφτα για τον καινουριο i7 με σκοπο να εχει 1-2 fps παραπανω αντιθετα οι καρτες γραφικων ειναι που παρουσιαζουν μεγαλες διαφορες σε σχεση με τα παλια μοντελα, εκει αξιζει να ριξει κανεις λεφτα για αναβαθμιση με τον 2600κ και την 280x θα ειναι ανετος για αρκετο καιρο
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Η εναλλακτική θα ήταν να μην τους ανεβάζουν καθόλου και να μας τρώνε τα λεφτά,αφού Η/Υ δεν αγοράζονται μόνο σαν αναβάθμιση,κάποιος που αγοράζει σήμερα Η/Υ γιατί δηλαδή να του φάνε τα λεφτά και να αγοράσει τεχνολογία από 5 χρόνια πριν;;; Αυτο που λεω ειναι οτι δεν υπαρχει αξιολογη προοδος στους επεξεργαστες εδω και αρκετα χρονια.
manolis96 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 απλα επειδη ο 8320 ειναι πιο future proof στα επομενα παιχνιδια και επειδη τωρα αξιζει κατι παραπανω ισως θα ητανε μια καλη αναβαθμιση αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος... τωρα που το θυμηθηκα εχει ενα φιλαρακι 8320 με 280χ...ισως τα βαλω διπλα διπλα να σας απαντησω στις ερωτησεις σας... πραγματικα η κοντρα θα ειναι μεγαλη... προς το παρον περιμενουμε να τελιωσουν οι πανελληνιες και εγω και αυτος και στις 12 του μηνα πιανουμε δουλεια 1
kyriakosm Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 απο 2600κ σε 8320 μονο αναβαθμηση δεν ειναι .........οτι να ναι χαχαχαχα 4
TheELF Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 απλα επειδη ο 8320 ειναι πιο future proof στα επομενα παιχνιδια και επειδη τωρα αξιζει κατι παραπανω ισως θα ητανε μια καλη αναβαθμιση αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος...Δες μετρήσεις battlefield 4 και watch dogs και θα καταλάβεις ότι πέθανε αυτός ο μύθος. Από ένα δυνατό 4core amd ή ένα i3 και πάνω καθάρισες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις