evoracing Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα... Έχει σπάσει το κλιψάκι (φώτο) σάπισε προφανώς, υπάρχει ανταλλακτικό? η φώτο είναι από εδώ αλλα τώρα να δώσω 30€ για ένα κλιψάκι δεν λέει...
paylidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δυστυχώς νομίζω ότι πας για ολόκληρο χερουλι... Δες σε καμία μάντρα με κομμενα
evoracing Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δεν υπάρχουν μωρέ..! :/ 1 βρήκα και αυτό Κοζάνη και δεν ξέρω άμα δίνουν κομμάτια του ή ολόκληρο...
paylidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δεν υπάρχουν μωρέ..! :/ 1 βρήκα και αυτό Κοζάνη και δεν ξέρω άμα δίνουν κομμάτια του ή ολόκληρο... Ολοκληρο θα το πάρεις... δε πιστευω οτι ειναι ακριβο (<10€). Ε κοιτα, οταν εχεις "σπανιο" αυτοκίνητο συμβαίνουν αυτα... Εναλλακτικά ρώτα και στην αντιπροσωπεια ποσο εχει...
nick#18 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 http://www.vrisko.gr/details/2fcgb22034bf4cag7642bd436i3bdc_7 γενικα ανταλλακτικα kia-hyundai κλπ... ειχα παρει για accent που ηθελα 12€ χερουλι..
evoracing Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Σοραίος..! θα πάρω ένα τηλεφωνάκι και θα δω... Σε ευχαριστώ πολύ!! 1
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Το κλιψάκι αυτό κατά πάσα πιθανότητα είναι ίδιο σε όλα τα kia, ίσως να ταιριάζει και από άλλα γιαπωνέζικα. Αν το πάρεις στο χέρι και κάνεις μια γύρα στα μεταχειρισμένα, όλο και κάτι θα βρεις.
madsc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 30€ για ένα κλιπάκι μη δώσεις ποτέ. Ένα κουβά φέρνεις από Κίνα με τόσα. Αυτός είναι ένας που ψωνίζω clips για τα δικά μου οχήματα. Απ' όσο καταλαβαίνω από τη photo το δικό σου είναι cable/wire holder. Τσέκαρε στα νούμερα αν σου κάνει αυτό. To Fit a 6mm hole Fir Shaft Length 20mm Holds Cable with Max Diameter 8mm 5,5€ η πεντάδα Αν δεν σου κάνει ψάχνεις και σε άλλους. Δεν σε νοιάζει να είναι φτιαγμένο για KIA. Σε νοιάζει να κάνει την ίδια δουλειά. /sc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα