Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα το λάθος να κάνω 3μηνη συνδρομή για την cryengine μέσω του steam και όπως εγω και αλλοι την πατήσαμε άσχημα με την μπλόφα της crytek. Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά την ακύρωση συνδρομής, μήπως ξερει κανεις που ειναι ρε παιδια; Ούτε στο steam έχει κάτι αλλά ουτε στην crytek !! 

• Moderators
Δημοσ.

Ποια μπλόφα; Λέει 9 ευρώ/μήνα. Γιατί δε στέλνεις mail στη Valve; Αν και νομίζω όταν πας να πάρεις κάτι στο Steam σου λέει ότι το παραλαμβάνεις αμέσως χωρίς δυνατότητα για refund.

Δημοσ.

Ποια μπλόφα; Λέει 9 ευρώ/μήνα. Γιατί δε στέλνεις mail στη Valve; Αν και νομίζω όταν πας να πάρεις κάτι στο Steam σου λέει ότι το παραλαμβάνεις αμέσως χωρίς δυνατότητα για refund.

δεν θελω refund ..τα πληρωσα τελος...θελω να μην κανει ανανέωση σε 3 μήνες την συνδρομη...δεν με ενδιαφερει να παρω λεφτά πισω ή κατι τετοιο που προφανως δεν γινεται

Δημοσ.

δεν θελω refund ..τα πληρωσα τελος...θελω να μην κανει ανανέωση σε 3 μήνες την συνδρομη...δεν με ενδιαφερει να παρω λεφτά πισω ή κατι τετοιο που προφανως δεν γινεται

Ακυρώνεις τη συνδρομή από την κάρτα σου ή από το paypal και μόλις λήξει το τρίμηνο δε θα ανανεωθεί.

Δημοσ.

Ακυρώνεις τη συνδρομή από την κάρτα σου ή από το paypal και μόλις λήξει το τρίμηνο δε θα ανανεωθεί.

Το θέμα είναι ότι δεν έχει καποια επιλογή για την ακυρωση συνδρομής , γιατί την βλέπει σαν απλή αγορά...ίσως πάρω τηλέφωνο την τράπεζα αυριο

• Moderators
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι γίνεται αυτόματα η ανανέωση; Γιατί όπως το καταλαβαίνω εγώ, πλήρωσες για 3 μήνες και τέλος. Μετά αν θες ανανεώνεις τη συνδρομή σου...

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι γίνεται αυτόματα η ανανέωση; Γιατί όπως το καταλαβαίνω εγώ, πλήρωσες για 3 μήνες και τέλος. Μετά αν θες ανανεώνεις τη συνδρομή σου...

Έλεγε το Steam αυτόματη ανανέωση.....:/ ...

Οκ το βρήκα ! Για όποιον ενδιαφέρετε απλά πατάει Steam -> Ρυθμίσεις -> πΛηροφορίες λογαριασμού...θα το δει πανω πανω λογικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...